Bence Allah'a yönel namazını kıl Allahla dertleş . İç huzursuzlugun gidecektirMerhaba kızlar ben bir yakınımı kaybettim ama küçükken bu kişi bana çok eziyet etti o öldükten sonra ona olan öfkem hala dinmedi ama hiç kimseye tahammülüm de kalmadı en ufak bbirşey bile olsa gözümde büyüyor.herkesten uzak olmak istiyorum beceremiyorum yakın olunca da onları belli bi zamandan sonra kırıyorum.napıcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen.
Nasıl bır ezıyetMerhaba kızlar ben bir yakınımı kaybettim ama küçükken bu kişi bana çok eziyet etti o öldükten sonra ona olan öfkem hala dinmedi ama hiç kimseye tahammülüm de kalmadı en ufak bbirşey bile olsa gözümde büyüyor.herkesten uzak olmak istiyorum beceremiyorum yakın olunca da onları belli bi zamandan sonra kırıyorum.napıcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen.
Nasıl bır ezı
Mevzu o değil maalesef anlatmak istemiyorumNasıl bır ezıyet
Bazen yapıyorum tekrar arada kötü oluyorum rabbim affetsinBence Allah'a yönel namazını kıl Allahla dertleş . İç huzursuzlugun gidecektir
Kesinlikle psikolojik destek almanız gerekiyor. Başka türlü o psikolojiden çıkmak imkansız
Profesyonel insanlar onlar ve bunun için eğitim alıyorlar. İnanın birine anlatmayıp kendinize sakladığınızda bir süre sonra çok daha kötü oluyorsunuz çünkü içinize attıklarınız içinize sığmamaya başlıyor.Birine anlatırsam daha kötü olurum diye korkuyorum
Doğru diyorsunuz aslında bir arkadaşıma anlattım ama çok kötü oldum sonrasında.kendimde o cesareti bulabilirsem giderim psikoloğaProfesyonel insanlar onlar ve bunun için eğitim alıyorlar. İnanın birine anlatmayıp kendinize sakladığınızda bir süre sonra çok daha kötü oluyorsunuz çünkü içinize attıklarınız içinize sığmamaya başlıyor.
Kendini hazır hissettiğin zaman bşr uzmandan destek al.Doğru diyorsunuz aslında bir arkadaşıma anlattım ama çok kötü oldum sonrasında.kendimde o cesareti bulabilirsem giderim psikoloğa
Çok doğru demişsiniz hesaplaşadık söyleseydim keşke herşeyi dïyorum bazen onun verdiği can sıkıntısını başkalarından almaya çalışıyorum.yazdıklarınız biraz da olsa rahatlattı açıkçası umarım bu saatten sonra farklı düşünebilirimKendini hazır hissettiğin zaman bşr uzmandan destek al.
O kişi yok artık, öldü. Hesaplayabileceğim bir zaman kalmadı. Düşünüp, olayları tekrar yaşayarak kendine yük yapıyorsun. O yok, gitti, bitti. Senin şu anki durumunun ona hiçbir etkisi yok. Muhtemelen hesaplaşamadın, içini boşaltamadın, söylenip, bağırıp çağırmadın, hepsini biriktirdin ve şimdi içindekileri ne yöne, kime yönlendireceğini bilmiyorsun. Belki de hesaplaşmak için geç kaldım, artık o yok diye kendine kızıyorsun. At içindeki yükü, o gitti ama sen varsın, hayatın devam ediyor. Bundan sonra güzellikler, huzur ve sağlığı davet et hayatına. Ama hazır hissettiğin anda mutlaka bir uzmandan destek al.
Geçecek, galiba o kişinin vefatı çok uzun olmadı. Zaman verin kendinize. Herkes yaptığı ile gider unutmayın. Hatırladıkça size yaptıklarını, yüreğinize yük gibi biniyor hepsi. Kimsenin günahını yüklenmeyin. Vakti gelince hesabını verecek. Unutmayın o yok, gitti. Sizin ise hayatınız devam ediyor.Çok doğru demişsiniz hesaplaşadık söyleseydim keşke herşeyi dïyorum bazen onun verdiği can sıkıntısını başkalarından almaya çalışıyorum.yazdıklarınız biraz da olsa rahatlattı açıkçası umarım bu saatten sonra farklı düşünebilirim
Sağ iken hesapları kapatmamışsınız yüzleşmemişsiniz o yüzden öfkelisiniz, artık istesenizde yakasına yapışamayacağınız için. Ona ve kendinize olan öfkenizi elinizin altındakilere kusuyorsunuz, yani ölen kişi gibi siz de yakınlarınıza eziyet ediyorsunuz. İnsanlar sizin stres topunuz değil, kimse sizi alttan almak durumunda da değilMerhaba kızlar ben bir yakınımı kaybettim ama küçükken bu kişi bana çok eziyet etti o öldükten sonra ona olan öfkem hala dinmedi ama hiç kimseye tahammülüm de kalmadı en ufak bbirşey bile olsa gözümde büyüyor.herkesten uzak olmak istiyorum beceremiyorum yakın olunca da onları belli bi zamandan sonra kırıyorum.napıcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen.
Nöroformat tarzı şeylere inanmıyorum zaten onlar beyin hücrelerine zarar veriyor gerek yok öyle bir şeyeBen pek mantıklı bulmazdım ama faydası olanları duydum bu tür durumlar için,nöroformat barış Muslu var yaptığı aslında duyarsızlaştırma travmalarda. Bir de EMDR bilen bir psikiyatri uzmanına gidin ve bilin ilk zamanlar zor geçecek
Aynen ben de bu durumun farkındayım kimseye zarar vermedim ama onların ufak tefek dertleri büyütmesi benim canımı sıkan şey aslında onu bi yerden sonra çekemiyorum onlarla iletişimi kesiyorum işte katlanamamın sebebi de bu şımarık insanlara hayatında büyük bi sıkıntı görmemesine rağmen herşeyi büyüten insan benim canımı sıkan inanın ben bazı sıkıntılarıma rağmen ortamı neşelendirmeye çalışan hala gülüp eğlenebilen bir insanım ve kimseye somurtmam ama insanların asık suratlı dünyanın yükünü sırtında taşıyor gibi davranmasını da sindiremiyorum artıkSağ iken hesapları kapatmamışsınız yüzleşmemişsiniz o yüzden öfkelisiniz, artık istesenizde yakasına yapışamayacağınız için. Ona ve kendinize olan öfkenizi elinizin altındakilere kusuyorsunuz, yani ölen kişi gibi siz de yakınlarınıza eziyet ediyorsunuz. İnsanlar sizin stres topunuz değil, kimse sizi alttan almak durumunda da değil
İnşallah o gün gelir bende isterimOlayı anlatmasanız bile bir uzmanla görüşün. Baş edemediğim duygular var diye sonrasında o size yolu açacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?