Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herşey çok ağır geliyor kimseye tahammül edemiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2023
- 266
- 684
- 18
hay hay! benim yüzümden olsun. sorumluluğu bana yıkarak zaafiyetlerinizi içinize sindire sindire çözümsüz şekilde yaşayabilirsiniz sizi rahatlatacaksaBu dünyada ne oluyorsa aslında senin gibi empati yoksunu ve narsist kişiler yüzünden oluyor
- 27 Ocak 2021
- 30
- 7
- 16
Neden böyle herkese kan kusuyorsunjz hayatınızda sindiremediğiniz çok şey var belli ki insanlara habire sataşarak bişeyleri çözemezsiniz.başka kapıya yeteri kadar tuhaf insanla karşılaştım sen eksik olur musunhay hay! benim yüzümden olsun. sorumluluğu bana yıkarak zaafiyetlerinizi içinize sindire sindire çözümsüz şekilde yaşayabilirsiniz sizi rahatlatacaksa
- 3 Ocak 2023
- 266
- 684
- 18
siz başarısız rtahlil becerilerinizle benim röntgenimi çekmeye çalışmak yerine kendi sorununuza odaklansanız çoktan yol almıştınızNeden böyle herkese kan kusuyorsunjz hayatınızda sindiremediğiniz çok şey var belli ki insanlara habire sataşarak bişeyleri çözemezsiniz.başka kapıya yeteri kadar tuhaf insanla karşılaştım sen eksik olur musun
- 24 Kasım 2017
- 1.524
- 6.150
- 158
bol keseden saygı dağıtmak gibi huyum yoktur maalesef. saygı duyulmak isteyen kişi, o yönde davranabilir. no f.x given for a drama
Kimin ne isteyeceğine siz mi karar veriyorsunuz? Çözüm ister, dertleşmek ister. Sizi ilgilendiren bir tarafı var mı? Açıkçası ben normal hayatımda sizin gibi biriyle iletişime girmem asla. Ancak burada fazlaca yıpranmış biri var. Onunla alay etmeye hakkınız olmadığı konusunda sizi uyarmak istedim. Siz de herkes gibi kendinize yakışanı yapmakta özgürsünüz elbette.açıkçası kimin nereye, ne yazacağını ya da yazmayacağını sorgulamak kimsenin haddine değil. şanslıyım. burada en az benim kadar şanslı birçok kadın da görüyorum. duyarsız değiliz. sadece attention wh.re değiliz ve dramaya kapılıp burada ağlamşmak yerine çözüm üretiyoruz. çözüm bile istememişsin. sadece ağlaşmak istemişsin
- 27 Ocak 2021
- 30
- 7
- 16
Siz de benim sorunumla ilgilenmiyorsanız neden yazma gerekliliği duyuyorsunuz sizin de itiraf edemediğiniz şeyler var belli ki evet sizin gibileri göre göre arttı tahlillemelerim.hiç kimseye saygı duymayan narsist bi kişilikten başkası olmadığınız çok açık..siz başarısız rtahlil becerilerinizle benim röntgenimi çekmeye çalışmak yerine kendi sorununuza odaklansanız çoktan yol almıştınız
- 3 Ocak 2023
- 266
- 684
- 18
diyaloğu sürdürüyorsunuz? narsist teşhisimi hangi vasfınıza istinaden koydunuz?Siz de benim sorunumla ilgilenmiyorsanız neden yazma gerekliliği duyuyorsunuz sizin de itiraf edemediğiniz şeyler var belli ki evet sizin gibileri göre göre arttı tahlillemelerim.hiç kimseye saygı duymayan narsist bi kişilikten başkası olmadığınız çok açık..
gerçi hayatta iyi şeyler de oluyor. kendi dramanızı unuttunuz bile. bakın şu işe!
- 3 Ocak 2023
- 266
- 684
- 18
siz kimsiniz ki insanları uyarıyorsunuz?Kimin ne isteyeceğine siz mi karar veriyorsunuz? Çözüm ister, dertleşmek ister. Sizi ilgilendiren bir tarafı var mı? Açıkçası ben normal hayatımda sizin gibi biriyle iletişime girmem asla. Ancak burada fazlaca yıpranmış biri var. Onunla alay etmeye hakkınız olmadığı konusunda sizi uyarmak istedim. Siz de herkes gibi kendinize yakışanı yapmakta özgürsünüz elbette.
- 24 Kasım 2017
- 1.524
- 6.150
- 158
İnsanlar derken? Neyse seviye gittikçe düşecek belli ki, size iyi forumlar.siz kimsiniz ki insanları uyarıyorsunuz?
- 27 Ocak 2021
- 30
- 7
- 16
Kimin ne isteyeceğine siz mi karar veriyorsunuz? Çözüm ister, dertleşmek ister. Sizi ilgilendiren bir tarafı var mı? Açıkçası ben normal hayatımda sizin gibi biriyle iletişime girmem asla. Ancak burada fazlaca yıpranmış biri var. Onunla alay etmeye hakkınız olmadığı konusunda sizi uyarmak istedim. Siz de herkes gibi kendinize yakışanı yapmakta özgürsünüz
Yazmayın dememe rağmen yazan sizsiniz.evet narsistsinix ki çok belli sıfır empati aşırı bir üstünlük taslama ve dikkat çekme çabanız da var ve daha çok şey gösteriyorsunuz. Ne güzel yazmış bir arkadaş gerçek hayatta sizin gibilerle asla görüşülmez diyediyaloğu sürdürüyorsunuz? narsist teşhisimi hangi vasfınıza istinaden koydunuz?
gerçi hayatta iyi şeyler de oluyor. kendi dramanızı unuttunuz bile. bakın şu işe!
- 3 Ocak 2023
- 266
- 684
- 18
canım benim, başlığı başlatan kişi siz olabilirsiniz ama kimin yazıp yazmayacağına karar veremiyorsunuz. ancak bloklayabilirsin. öte yandan narsist tanımına bakarsanız ileriki tartışmalarda küçük düşmemek adına kendinize büyük iyilik yapmış olursunuz. herhalde yeni öğrendiniz ve bu konuda tek bildiğiniz kavram olacak ki defeaten kullanıyorsunuz.Yazmayın dememe rağmen yazan sizsiniz.evet narsistsinix ki çok belli sıfır empati aşırı bir üstünlük taslama ve dikkat çekme çabanız da var ve daha çok şey gösteriyorsunuz. Ne güzel yazmış bir arkadaş gerçek hayatta sizin gibilerle asla görüşülmez diye