• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey çok ağır geliyor kimseye tahammül edemiyorum

Bu dünyada ne oluyorsa aslında senin gibi empati yoksunu ve narsist kişiler yüzünden oluyor

Bu dünyada ne oluyorsa aslında senin gibi empati yoksunu ve narsist kişiler yüzünden oluyor
hay hay! benim yüzümden olsun. sorumluluğu bana yıkarak zaafiyetlerinizi içinize sindire sindire çözümsüz şekilde yaşayabilirsiniz sizi rahatlatacaksa

hay hay! benim yüzümden olsun. sorumluluğu bana yıkarak zaafiyetlerinizi içinize sindire sindire çözümsüz şekilde yaşayabilirsiniz sizi rahatlatacaksa
Neden böyle herkese kan kusuyorsunjz hayatınızda sindiremediğiniz çok şey var belli ki insanlara habire sataşarak bişeyleri çözemezsiniz.başka kapıya yeteri kadar tuhaf insanla karşılaştım sen eksik olur musun

Neden böyle herkese kan kusuyorsunjz hayatınızda sindiremediğiniz çok şey var belli ki insanlara habire sataşarak bişeyleri çözemezsiniz.başka kapıya yeteri kadar tuhaf insanla karşılaştım sen eksik olur musun
siz başarısız rtahlil becerilerinizle benim röntgenimi çekmeye çalışmak yerine kendi sorununuza odaklansanız çoktan yol almıştınız

bol keseden saygı dağıtmak gibi huyum yoktur maalesef. saygı duyulmak isteyen kişi, o yönde davranabilir. no f.x given for a drama

açıkçası kimin nereye, ne yazacağını ya da yazmayacağını sorgulamak kimsenin haddine değil. şanslıyım. burada en az benim kadar şanslı birçok kadın da görüyorum. duyarsız değiliz. sadece attention wh.re değiliz ve dramaya kapılıp burada ağlamşmak yerine çözüm üretiyoruz. çözüm bile istememişsin. sadece ağlaşmak istemişsin
Kimin ne isteyeceğine siz mi karar veriyorsunuz? Çözüm ister, dertleşmek ister. Sizi ilgilendiren bir tarafı var mı? Açıkçası ben normal hayatımda sizin gibi biriyle iletişime girmem asla. Ancak burada fazlaca yıpranmış biri var. Onunla alay etmeye hakkınız olmadığı konusunda sizi uyarmak istedim. Siz de herkes gibi kendinize yakışanı yapmakta özgürsünüz elbette.

siz başarısız rtahlil becerilerinizle benim röntgenimi çekmeye çalışmak yerine kendi sorununuza odaklansanız çoktan yol almıştınız
Siz de benim sorunumla ilgilenmiyorsanız neden yazma gerekliliği duyuyorsunuz sizin de itiraf edemediğiniz şeyler var belli ki evet sizin gibileri göre göre arttı tahlillemelerim.hiç kimseye saygı duymayan narsist bi kişilikten başkası olmadığınız çok açık..

Siz de benim sorunumla ilgilenmiyorsanız neden yazma gerekliliği duyuyorsunuz sizin de itiraf edemediğiniz şeyler var belli ki evet sizin gibileri göre göre arttı tahlillemelerim.hiç kimseye saygı duymayan narsist bi kişilikten başkası olmadığınız çok açık..
diyaloğu sürdürüyorsunuz? narsist teşhisimi hangi vasfınıza istinaden koydunuz?
gerçi hayatta iyi şeyler de oluyor. kendi dramanızı unuttunuz bile. bakın şu işe!

Kimin ne isteyeceğine siz mi karar veriyorsunuz? Çözüm ister, dertleşmek ister. Sizi ilgilendiren bir tarafı var mı? Açıkçası ben normal hayatımda sizin gibi biriyle iletişime girmem asla. Ancak burada fazlaca yıpranmış biri var. Onunla alay etmeye hakkınız olmadığı konusunda sizi uyarmak istedim. Siz de herkes gibi kendinize yakışanı yapmakta özgürsünüz elbette.
siz kimsiniz ki insanları uyarıyorsunuz?

Kimin ne isteyeceğine siz mi karar veriyorsunuz? Çözüm ister, dertleşmek ister. Sizi ilgilendiren bir tarafı var mı? Açıkçası ben normal hayatımda sizin gibi biriyle iletişime girmem asla. Ancak burada fazlaca yıpranmış biri var. Onunla alay etmeye hakkınız olmadığı konusunda sizi uyarmak istedim. Siz de herkes gibi kendinize yakışanı yapmakta özgürsünüz
diyaloğu sürdürüyorsunuz? narsist teşhisimi hangi vasfınıza istinaden koydunuz?
gerçi hayatta iyi şeyler de oluyor. kendi dramanızı unuttunuz bile. bakın şu işe!
Yazmayın dememe rağmen yazan sizsiniz.evet narsistsinix ki çok belli sıfır empati aşırı bir üstünlük taslama ve dikkat çekme çabanız da var ve daha çok şey gösteriyorsunuz. Ne güzel yazmış bir arkadaş gerçek hayatta sizin gibilerle asla görüşülmez diye

Yazmayın dememe rağmen yazan sizsiniz.evet narsistsinix ki çok belli sıfır empati aşırı bir üstünlük taslama ve dikkat çekme çabanız da var ve daha çok şey gösteriyorsunuz. Ne güzel yazmış bir arkadaş gerçek hayatta sizin gibilerle asla görüşülmez diye
canım benim, başlığı başlatan kişi siz olabilirsiniz ama kimin yazıp yazmayacağına karar veremiyorsunuz. ancak bloklayabilirsin. öte yandan narsist tanımına bakarsanız ileriki tartışmalarda küçük düşmemek adına kendinize büyük iyilik yapmış olursunuz. herhalde yeni öğrendiniz ve bu konuda tek bildiğiniz kavram olacak ki defeaten kullanıyorsunuz.

Back