- 27 Nisan 2008
- 1.298
- 3.010
-
- Konu Sahibi kirmiziyanak
canım verdiğin örnek çok küçük birşey öncesinde hiç birseyler oldu mu yani olayın öncesi var mı onu düşünmelisin. bizde evleneli ıkı sene olcak evlilik çok zor fazlasıyla sabır istiyor en küçük şeylerde biz kadınlar çok yıpranıyoruz ama erkekler bizim gibi takmıyor. herkes de olan şeyler büyütmemek , saygıyı yitirmemek önemli. ama benim esımde sınırlenınce cenesını tutamaz keza bende.. sıkma canını daha sakin olmayı deneMerhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin
Ah inanin boyle oldugunu bilsem evlenmezdim. Yuzune de soyledim.acik acik konustum agladik zirladim. Bu ona o kadar normal geliyor ki dalga geciyor kustun mu diye. Ders almiyor. Benim uzuldugumu kirildigimi gormuyor. Trip saniyor.
şimdi ne yapıyor bir başınaAllah yardımcınız olsun,benimde eski eşim böyleydi öfke kontrolü yoktu sinirlenince ağzına geleni söylerdi,küfür,şiddet ve sorunlu olduğunu hiç kabullenmedi sonuç eski eşim oldu.Eşiniz durumunu kabullenip yardım almayı kabul ederse ne ala yoksa işiniz gerçekten zor zamanla boyutu artıyor çünkü..
çok büyük saygısızlık.. ama bizim baktığımız gibi bakmıyorlar olaya. benimde eşim bilgisayar masasında dikiş ipim var diye kaldır dedi. sonra dedim şakalaştık iddalaştık biraz. kalktı dikiş iplerimi balkondan aşağı attı. ona göre şaka. ama ben çok ama çok kırılmıştım hatta konu bile açtım burada .sonra konuştuk anlattım ama hala yaptığı hareketi anladığından emin değilim. valla bende erkek annesiyim ama erkeklerin bu harektleri birazda anne- babadan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. küçükken bişeyler tam anlatılmamış işte bence başka bi açıklaması yok. evlenince de hem çocuk büyütüyoruz hemde koca...aynen öyle .
benim iki çocuğum var .
Pazar günü çok sıkıntı yaşadım ben .
Kızımla ben çok seviyoruz diye iki tane kuşumuzu balkondan kaçırdı sinirden .
İçimden bir şeyler koptu gitti .
O gece rüyama girdi hayvanlar .
Hala ağlıyorum .
yani bu cümleler güzel şeyler.. bence al karşına bu evde nelerden hoşlanmıyorsun diye sor. sende yapmamaya çalış. ben mesela saçımın şakada olsa çekilmesinden hiç ama hiç hoşlanmam. ciddi kavga ederim. biliyor yaklaşmıyor kavgada bile.. hani örnek bu. onu sinir eden gerilmesine neden olan şeyleri anlamaya çalış. valla çok zor işimiz çocuk gibi gör karşındakini çünkü gerçekten çocuk gibi davranıyorlar..Dun tekrar konustum aksam. Boyle olmaz doktora gidelim bi insan karisina geber diyemez bu normal degil dedimm. S3n onemsemiyosun sinirle dedim deyip geciyorsun ama birikiyor dedim.
Bizim bi kiz cocugumuz var yarin akli erince senin bu haraketlerini o da anlicak ben boyle bi babayla cocuk yetistirmek istemiyorum dedik. O igrenc laflarini ona da edeceksin. Ha ben ha o senin icin sen beni de cok seviodun ama agzina gelen herseyi soyluyorsun dedim. Konustum baya bi iste dinledi hic konismadi. Sonra geldi yanima ben mutfaktayken sarildi bende pisman oluyorum ama kendime engel olamiyorum ne dedigimi bile duymuyorum dedi. Siz benim hayattaki en degerli varliklarimsiniz dedi. Bakalim degiscek mi bilmiyorum
maalesef haklısınız .çok büyük saygısızlık.. ama bizim baktığımız gibi bakmıyorlar olaya. benimde eşim bilgisayar masasında dikiş ipim var diye kaldır dedi. sonra dedim şakalaştık iddalaştık biraz. kalktı dikiş iplerimi balkondan aşağı attı. ona göre şaka. ama ben çok ama çok kırılmıştım hatta konu bile açtım burada .sonra konuştuk anlattım ama hala yaptığı hareketi anladığından emin değilim. valla bende erkek annesiyim ama erkeklerin bu harektleri birazda anne- babadan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. küçükken bişeyler tam anlatılmamış işte bence başka bi açıklaması yok. evlenince de hem çocuk büyütüyoruz hemde koca...
Merhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin
anlık sinirle yapılmış bişey amaan ne olcak kuş işte demiş bırakmış ona göre.. hani öncesinde size dediyse istemiyorum diye kuşları ,keşke dikkate alsaydınız..maalesef haklısınız .
Konunuzu merak ettim bakacağım.
Ben çok üzüldüm çok yıprandım .
O kuşların çaresiz kaldığını düşündükçe daha da kötü oldum.
Kesin ölmüşlerdir kendi kendimi yiyorum ,
Ins geberirsin desin yani oyle mi. Ben ona da dedim dun size de deyim. Artik elimden birsey gelmiyor diyecek laf bulamiyorum allaha dua ediyorum seni islah etsin diye dedim . Ben baska ne deyimsen adama Allah seni ıslah etsin dersen o da sana oyle deme aşkım mı diyecek.
Ins geberirsin desin yani oyle mi. Ben ona da dedim dun size de deyim. Artik elimden birsey gelmiyor diyecek laf bulamiyorum allaha dua ediyorum seni islah etsin diye dedim . Ben baska ne deyim
dEnedim onu da denedim. Anlamiyor ki sirnasiyor. Duymamazliktanda gelinmiyor ki insan belli bi zamandan sonra cileden cikiyoreşinizin huyunu biliyorsan susacaksın.. Bu ezilmek değil.. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim diyorsun şimdi ise Artik elimden birsey gelmiyor diyecek laf bulamiyorum allaha dua ediyorum seni islah etsin diye dedim ikisi çok farklı..
hiçbirşey deme sus tepki verme yokmuş gibi davran.Al çayını bir kenarda iç..Yemeğini ye.Yoksay ya dene 1 hafta .. Ne derse duyma tmm de vs. Bi de bunu dene.
Konuştukça sen yoruluyorsun adam değil..
Dene
dEnedim onu da denedim. Anlamiyor ki sirnasiyor. Duymamazliktanda gelinmiyor ki insan belli bi zamandan sonra cileden cikiyor