Herkesin mi kocasi boyle ?

Merhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin:KK43:
herkes öyle değil elbette ancak kocanız değişir mi bilemem. insanlar pek değişmezler ama Allah a dua edin Allah ın isimlerini okuyarak dua edin inşallah düzelir.

ağzımız dilimiz anlaşmak için var küfür/beddua için değil tatlı dille yaklaşın olmuyorsa da katlanmayın

Merhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin:KK43:
Resmen beddua etmiş gerçi kendine döner ama yok bacım herkesin ki böyle degil bu kadarı normal de degil sana cok iş Düşüyor yapacagım tek şey takmamak duymazdan gel ona en güzel cevap hatta inadına mutlu görün gül

yazının sonuna gelene kadar evet benmkide sinirli ve saman alevi gibi hemen söner dicektim.ama ufacık bişeyde beddua etmesi hiç normal değil ya:KK12:

Size ilk böyle 'saygısız' davrandığında keskin bir tepki ortaya koymuş olsaydınız, bu sorunları yaşamazdınız diye düşünüyorum.
Yeni evliyim, hiç beklemediğim 'saygısızca' cümlelerle ben de karşılaştım fakat...
Farkım o an 'sen değil, dünyadaki hiçkimse benimle böyle konuşamaz; ne zaman benim kadar saygılı ve seviyeli yani dengim olursan o zaman seninle bir şeyler konuşabilir ve eşim yerine koyabilirim' dedim.
Üzerine 3 gün konuşmadım, gelip özür dileyene ve yaptığının cezasını çekene kadar.
Hala daha en ufacık haddini aşan cümlede bu cevabı veririm.

Size de tavsiyem bu yönde.
Biraz geç kalınmış ama denemeye değer.
Yanlış bir hareketinde lütfen cezasını verin, konuşmayarak, işini yapmayarak vs vs...
Ama bilsin ki, sizi kırdı ve haketmediğiniz şekilde davrandı.
Bunun bir yaptırımı olacak bana ve tekrarlamamalıyım diyebilsin.

Sen bakma güzel kardesım cogu erkek öyle,bak bak bi adam da saygı kalmamıssa karısına karşı muhakkak başka bi kadından hoşlanıyordur bu bir.
İkincisi benım eşim ayakkabıma bastıgı zaman allah seni ıslah etsın demem, bastıysa bastı kalkar bende onun ayakkabasına basarım baska bi zaman sorun nerde:))))ne diye adam eve adımını atar atmaz tartısmaya başlıyım.senınkı bıldıgın büyün sinirini senden cıkarıyor.bıde bekar arkdaslarıyla gezıyorsa ok işde .biz ne dersek dıyelım canım kardesım çeken sensın üzülen sensın .bızım türk erkeklerı evlendıkden sonra argolasıyor zaten he yapamam edemem dersen ayrıl.:))tabiii senın için bu ayrılık nedenıyse?bu konular için yorum ,yardım istemeyın arkadaslar burdakıler cogu kişi git ayrıl ben olsam şöyle derım böyle derım hooııppp oturttururum vs vs vs:))derdını paylaş o ayrı konu.ama öyle adamı sen karısı olarak düzeltemessen bizim dedıklerımız havada kalır.geçen bi konu vardı kız aldatılmıs ne yapıyım dıyo bın tane aynı cevap ayrıl:)))ayrılsın tabı ama nasıl olucak o işler öyle kolaymı akıl vermıyor kımse parada anacım.ayrıl demekle bitmiyor bu işler .28 yasındayım ben bunu bılır bunu söylerım

Söylediği şey tabi ki de hoş değil ve doğru bulmuyorum ama önceden ayakkabıyı içeri almanız konusunda uyarmış mıydı sizi ?

Aşağılık kompleksli bi adam. Kendini sevmiyor hatta kendinden nefret ediyor. Özgüveni yok. Kendisiyle mutlu değil. Tüm bu özgüvensizliklerini, kendine olan nefretini, ezikliğini ve acizliğini de böyle dışarı yansıtıyor. Böyle bir adama ancak acınır.
Yani siz de ona acıyın ama acıyorsunuz diye de böyle bir insana katlanmayın. Ya kişilik ve ruh problemleriyle yüzleşip kendini düzeltsin ya da bir taraflarına tekmeyi yer, bu kadar basit.

herkesi bırak çoğu kişi böyle değildir bu ne bu nasıl koca bu nasıl insan yani ?

Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde öfke anının kendini kontrol edemez normalde hiçbir sıkıntı yokken tartısma anında herseyi söyler sonrada söylediğine binpişman olur yemek yemez üzülür biliyorum .. eşinde belki elinde olmadan tepki gösteriyordur bunlara dayanaılablir diye düşünüyorum ne bileyim insan unutmuyor ama çok ileri gitmediği sürece kendini üzme oan cıkan kelimeler gerçekten söylemek istediği şeyler değildir ..

Dun tekrar konustum aksam. Boyle olmaz doktora gidelim bi insan karisina geber diyemez bu normal degil dedimm. S3n onemsemiyosun sinirle dedim deyip geciyorsun ama birikiyor dedim.
Bizim bi kiz cocugumuz var yarin akli erince senin bu haraketlerini o da anlicak ben boyle bi babayla cocuk yetistirmek istemiyorum dedik. O igrenc laflarini ona da edeceksin. Ha ben ha o senin icin sen beni de cok seviodun ama agzina gelen herseyi soyluyorsun dedim. Konustum baya bi iste dinledi hic konismadi. Sonra geldi yanima ben mutfaktayken sarildi bende pisman oluyorum ama kendime engel olamiyorum ne dedigimi bile duymuyorum dedi. Siz benim hayattaki en degerli varliklarimsiniz dedi. Bakalim degiscek mi bilmiyorum

benim kocamla aynı model.

Kesinlikle ruh hastası kusura bakma .

Kızıp sana el kaldırması da yakındır (allah göstermesin umarım böyle bir şey yaşamazsınız)

Çocuğunuz yoksa yapmadan önce kırk kere düşünün .

İçimden gelerek yazıyorum bunları sakın gözardı etme.

Bunlar evlilikte normal şeyler değil .

Babamın evinde görmediğim şeyleri kocamda gördüm .

(ABLA TAVSİYESİ )

Dun tekrar konustum aksam. Boyle olmaz doktora gidelim bi insan karisina geber diyemez bu normal degil dedimm. S3n onemsemiyosun sinirle dedim deyip geciyorsun ama birikiyor dedim.
Bizim bi kiz cocugumuz var yarin akli erince senin bu haraketlerini o da anlicak ben boyle bi babayla cocuk yetistirmek istemiyorum dedik. O igrenc laflarini ona da edeceksin. Ha ben ha o senin icin sen beni de cok seviodun ama agzina gelen herseyi soyluyorsun dedim. Konustum baya bi iste dinledi hic konismadi. Sonra geldi yanima ben mutfaktayken sarildi bende pisman oluyorum ama kendime engel olamiyorum ne dedigimi bile duymuyorum dedi. Siz benim hayattaki en degerli varliklarimsiniz dedi. Bakalim degiscek mi bilmiyorum
canım sen böyle konuşmaya devam et. sakin sakin. sende yardımcı ol ona belli atamadığı şeyler var içinde. öfke kontrolü yok eşinin. sen öyle sana hakaret ederken sus. sakinlikle ayıpla sana yakıştıramadım falan de. çok zor biliyorum çocuk büyütür gibi bide erkeklerle uğraşıyoruz..

canım sen böyle konuşmaya devam et. sakin sakin. sende yardımcı ol ona belli atamadığı şeyler var içinde. öfke kontrolü yok eşinin. sen öyle sana hakaret ederken sus. sakinlikle ayıpla sana yakıştıramadım falan de. çok zor biliyorum çocuk büyütür gibi bide erkeklerle uğraşıyoruz..
aynen öyle .
benim iki çocuğum var .
Pazar günü çok sıkıntı yaşadım ben .
Kızımla ben çok seviyoruz diye iki tane kuşumuzu balkondan kaçırdı sinirden .
İçimden bir şeyler koptu gitti .
O gece rüyama girdi hayvanlar .
Hala ağlıyorum .

kocanız bu soğukları fırsat bilip uykuya dalsa keşke :KK12:

aynen öyle .
benim iki çocuğum var .
Pazar günü çok sıkıntı yaşadım ben .
Kızımla ben çok seviyoruz diye iki tane kuşumuzu balkondan kaçırdı sinirden .
İçimden bir şeyler koptu gitti .
O gece rüyama girdi hayvanlar .
Hala ağlıyorum .

YUHHHHH

X