Ben neden böyleyim

Sizinki saflık değil bence, patavatsızlık. Kim olduğundan bağımsız, yanımızdaki insanın ismine ilişkin, ben bu ismi beğenmiyorum dersek, bence, kabalık etmiş oluruz.

Ama, bu kabalığı yapmış kişi içtenlikle özür dilemişken, ismin sahibi anlayışla karşılamışken, bundan dolayı üçüncü kişilerin yanında sevgilimizle kavga çıkarırsak, bence, daha büyük bir kabalık etmiş oluruz.

Evimizde misafir olan bir insan, hem de soframızdayken, kavga çıkardıysak, çıkardığımız kavga neticesinde misafirimiz soframızdan kalkıp çıkıp gidecek kadar kırıldıysa, olgunlaşmamış, haddini bilmez, saygısız, görgüsüz biriyizdir, ağır terbiyesizlik yapmış oluruz.

Vaz geçin bu adamdan, çok üzülürsünüz ilerde.
Olayı boşverin, olayın size neler göstermiş olduğuna odaklanın. Yazık etmeyin kendinize.

Son düzenleme:
Valla ikinci ekz baktım da o kadar kötü bir isim değilmiş burda Marialı bir isim vardı, şu yeni moda 2li isimler var, Asel, Eva, Neva türü berbat isimler var onların hepsinden iyiymiş. Sadece şu 2 isim koyma işinin suyu çıktı artık 2 isim koyma devletçe yasaklanmalı çocuklara yazık.
Nur ismi tek başına konmaz diye düşünenler var. Nur tek başına ağır olurmuş.

Eki Görüntüle 3503780
Burası Türkiye Cumhuriyeti ya kimin asıl boş yorum yaptığı belli. 😉🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Bunu söyleyen zatın da isminin Zeki(Arapça),Velidi ( Arapça) olması....
Komedi gibi.
Ayrıca biz Türklerin koyduğu isim de Hişam değil,Haşimdir.Peygamberimizin soyunun adı.
Deveye sormuşlar neren eğri misali oldu ama...

Son düzenleme:
şimdi söz konusu isim annesinin ismi olmasa bile senin orada bu ismi sevmem demen çok gereksiz bir cümle olmuş
sonuçta elalemin bebeğine verilen bir isim yani alt tarafı. sev ya da sevme, yorum yapmaya gerek yok
kişisel yorum yapmalık bi konu yokmuş ortada
allah analı babalı büyütsün der geçersin çok mu ilgileniyorsun sanki çocuğun isminin ne olduğuyla o an? hayır bence :KK70:

öte yandan sevgilin olacak mendebur herifin sırf anasının yanında erkeklik taslamak için konuyu büyütmesi aşırı kötü ve çocukça bir hareket
annesinin ismini sevmek zorunda değilsin. bu bir saygısızlık değil
birisi benden böyle salak bi nedenle ayrılsa arkasından helva kavurur, çocuklara hayır yapardım kurtuldum ruh hastasından diye

Bunu söyleyen zatın da isminin Zeki(Arapça),Velidi ( Arapça) olması....
Komedi gibi.
Ayrıca biz Türklerin koyduğu isim de Hişam değil,Haşimdir.Peygamberimizin soyunun adı.
Deveye sormuşlar neren eğri misali oldu ama...
Okumanız yok sanırım ya da algılama problemi yaşıyorsunuz. Adam diyor ki bizim ülkemizdeki insanlara Arapça isim konuluyor da neden bir Arap Türk ismine sahip değil. Hani isimleri aileler koyuyor ya kişi kendisi seçmiyor. Artık yazılanları bir daha açıklamak zorunda kalıyoruz. Komik olan sizin yazdığınız ama siz bilirsiniz.

Olayı erkek arkadaşınız büyütmüş.Sıkıntı var bu adamda diyeyim.O kadar büyük olmayan bir mesele için sizi masadan kaldırıyorsa bu adam ilerde çok üzer sizi.

X