Surekli ama surekli elestirilmek

Yani kendini o kadar haklı goruyor ki alttan alta beceriksiz demeye getiriyor bana
Siz robot değilsiniz, beceriksiz hele hiç değilsiniz. Kocanızın hizmetçisi değilsiniz, kocanız da İngiltere kralı değil. Kime niye bu şekilde hizmet ediyorsunuz. Ona neymiş evin düzeninden sizin ne yapıp yapmadığınızdan. Siz de deseydiniz seninle aynı parayı alan bakıcılar yemek de yapıyor temizlik de diye. Belki bunun önünü kesmek için söylüyor o şekilde. Siz de iyi niyetli bir şekilde diyiverin öyle.

cocugunuza bakıyor diye ( hatta para da alıyor yani )
kardeşinin eşisiniz diye

ister calısın, ıster calısmayın, ıster cocuklu olun ıster olmayın, ıster asırı tıtız olun ıster pasaklı...

aynı evde yasayan bırı degıl, sızın annenız bıle sızı elestırme hakkına sahıp degıldır bır anlamda. kendısının hele hıc yok

sız , bence cok yumusak davranmıssınız bu zamana kadar ve o da elestırmeyı bırakın, cunku su an yaptıgı hadsizlik oluyor, yani hadsizlik yaptıgının farkında dahi varamıyor kendisi. siz bunu ona hatırlatın

parayla bakıyorsa neden birini bulmuyorsunuz adam akıllı? hem parayla bakacak hem beni eleştirecek ağzının ortasına kürekle vururum valla :KK70:

Öz güvenim dillere çekiliyor ben mi beceriksizim 2 cocukla ev isleri mükemmel olup bir de disarda calislir mi
işte sizi dibe çekmeye çalışıyor
o öyle diyince diyin "hay enayi.. hem kocasının cebini dolduruyor bide kendini paralıyor.. hiiiç de öyle yapamam" vs

sizi eleştirdiği zaman benim elimden gelen bu beğenmiyorsan buyur sen sil canım vs
yerinizde olsam başka kadın bulurdum da neyse
bu arada eşiniz hatırına susmayın o sizi hiç düşünmüyor

Cocuguma bakan görümce evime geldiğinde surekli eleştiriyor başka kadınlarla kıyaslıyor.Ben öğretmenim 2 cocugum var biri 1 buçuk diğeri 5 buçuk yaşında.Hemsire bir tanıdığı varmış kocası hiçbir şey yapmiyormus kadin evi de temizliyormus 2 çocuğuna da bakıyormuş çeşit çeşit yemekler de pastalar da yapıyormuş.Ben niye böyleymiş.
Ben de evime bakarım yanlış anlamayın evimi bok götürmez temizlerim çocukları yıkar giydiririm.pazar alışverişini yaparım yemek hazırlarım hazırlarım çeşit çeşit değil.
Neyse cocuklar halıya bisey döküyor siliyorjm iz kaliyir onun lafını ediyor.cocuklar camları kapıları elliyor iz kalıyor siliyorum yine oluyor onu laf ediyor vs vs
Su an çok sinirliyim yine yazacağım.
Az fazla para verim de evi sen temizle de 😏

Hala kendini haklı goruyor 3 çeşit yemek diyor cocuklarin camasirlari kırışık cikiyordu
ya sızın gorumcenıze bız telefon acalım mı

ve ona SANANEEEEE diye bagıralım mı

o cocuklar ac da kalsa, sızın cocugunuz, ona ne oluyorsa yahu...

ya da camasırlar kırısıksa, otursun sıze yardım etsın, hem calısıp hem ev ıslerı hem cocuk... kolay mı yahu...

ya da kırısıksa, sızın hayatınız, sızın cocugunuz, her boka karısmasın ya, kaynanadan beter dıyecegım de, kaynananız nasıl onu da bılemedım sımdı, kızı boyleyse yani

Hem ücretle bakıyor hem bir ton eleştiri mi yapıyor? Ya bu kadınlar niye böyle? Saydığı şeyler meziyet mi hem çalış hem tek evle ilgilen, çocuk büyüt yeter ki adamdan bir şey bekleme, şart mı kendimize bu kadar yüklenmek?

Oh ne güzel. Evin tüm sorumluluğu senin üzerinde olsun, eşin bilmem ne kebabı yapsın sadece. Bunun açıklaması, kadınların ayakları üzerinde durması değil, daha çok sömürülme oldu iyice. Sen de çalışıyorsun, tüm yükü tek başına sırtlamak zorunda mısın? Eşin sadece nefes alıp veriyorsa ne diye evlisin, ne halta yarıyor bu erkekler ya.

Artık kadınlar hem eve para getiriyor adamın cebini rahatlatıyor, eski kadınlar gibi yine tüm evi, çocuğu, eşi sırtlayıp bakımını yapıyor. Erkekler de iyice mıymıy hale geliyor. Sonra hani eşittik demeleri yok mu birde. Eşitlik, kadınlara daha çok yük olun, semer vurun demek değil. Oldu olacak, erkekler işten çıksın biz bakalım, o noktaya doğru gidiyoruz.

alemin enayisi o kadin heralde hem iste tonla hastayla ugrasiyor yoruluyor hem kazandığını kocasinin eline sayıyor hem iki cocukla ilgilenip tum ev isini sirtlanip hem de koca evi tek basina mi cekip cesit cesit yemekler mi yapıyor??? madalya takiyorlar mi bari üstün basarilari icin?
hahaha kölelik kalkmadi mi? enayi kadina ne ozenecegim, salakligina doymasin. evin her seyiyle tek ilgileneceksem asla calismam, kocam bana baksin dolabimi doldursun derim. bu eve ayda 50 bin tl getiriyorsam evde esimle esit oldugum icindir

diyebilirsin. at havani, birak o düşünsün gece yatarken:)
ayrica böyle negatif kadin cocuklarin ilk döneminde bu kadar aktif yer almasin ya. bilincaltina girer zavallilarin büyüyünce ayni halasina cekerler. madem parayla bakiyor parayla insan gibi bakacak baska birini bulabilirsiniz. halasina güvenirim vs demeyin Türk toplumunda halanin kötü bir ünü var. hatta hala ile büyücü ayni kisi cogu turk insaninin zihninde 😂😂 o kadar da güvenilir degille4
Muhtemelen böyle bir hemşire yok görümce uyduruyor. Ben konu sahibi yerinde olsam arkadaşımın bakıcısı hem çocuklara bakıyor hem temizlik yapıyor sen niye yapmıyorsun sen de yap derim. Sonra da görümceyi şutlarım. Boşuna akraba ile iş yapılmaz demiyorlar

Öz güvenim dillere çekiliyor ben mi beceriksizim 2 cocukla ev isleri mükemmel olup bir de disarda calislir mi

Görümcen bizim evi görse ne yapacak acaba? Üç yetişkin evi topluyoruz da toplanmıyor sürekli bk götürüyor evi. 😂 8-5 çalışan kadınım, tam zamanlı anne ve ev hanımıyım. Ama olmuyor. Ne yapayım? Kendimi mi paralayayım? Kapılar camlar iz olmuş ne olmuş. Oh çocuklarımın parmak izi mis gibi. ❤️ boşver sen görümceni. Birkaç kere lafı verdin mi susar zaten. Sen susma ki o susmak zorunda kalsın. Unutma bir taraf susar diğer taraf konuşur.

Kapılardaki minik parmak izleri mi yazdınız. Benim evde de var. Siliyorum arkadan oğlum parmaklıyor. Artık çok küçüktw değil 🙃

Sizde elin bakıcısı çocuklara yemek yapıyor. Akşama da bırakıyor diyin. Arkadaşımın bakıcısı akşam yemeği hazırlardı. Çocuğuna gündüz hamur açardı... Bir başkası temizlikte yapardı vs diye diye bıldırın🤣

En iyisi başka birini bulun siz. Yada çok pis kadına dalın😁. Cinnet de çözebilir

X