Ben neden böyleyim

Yok gerçekten çocukluğumdan beri var bi sıkıntı düşünmeden konuşurum insanlar çok zekice mantıklı konuşurlar ben sacmalarım sanırım depresyondan sonra iyice geriledi bazı şeyler ama hep böyleydim ben ..çekingen sosyal fobik kendini ifade edemeyen utangaç düşünmeden saçma sapan konuşan sonrada böyle rezil plan biriydim hala da öyleyim
Bana depresyondan değil de dürtüsel konuşuyorsunuz gibi geldi. Psikiyatr doktorunuza bahsettiniz mi bu sıkıntınızdan?

Merhabalar .. sizin fikrinizi almak istiyorum o kadar utanıyorum ki ..ben bugün erkek arkadaşımın evine yemeğe gitmistm ..Annesinin ismi Nur ..annesi dedi ki yan komşu kızına Nisa Nur ismini koyacakmis bende istem dışı ben Nur ismini sevmiyorum dedim o anda annesinin ismi Nur olduğu her şey aklımdan çıktı işten cikmistm ve çok yorgundum..annesi de aa neden kız benim ismimi sevmiyormusn diyince (sanki aslinda onu da sevmiyormusum gibi bir düsünce uyandı kafasında )ben kendime geldim nasıl bir pot kırdım diye erkek arkadaşım çok büyük tepki gösterdi o öyle gösterince tepki ben masadan kalktım annesi de üzüldü..ama ağzımdan kaçtı ve o kadar bilincsiz söyledim ki ben de saflık da var bildim bileli bazen çok düşünmeden de konuşuyorum atıyorum lafları ve fazlasıyla safımdır dusunmeden konuşurum ..aramız çok iyidir oysa ki annesiylede severim de .. Depresyon hastasıyım o kadar cok uzuldum ki ..ben neden böyleyim bilmiyorum erkek arkadaşım ilişkiyi bitirdi ama ben en cok annesini uzdugum icin üzüldüm .. Kendimden nefret ediyorum ben ..
Bence bu öyle büyük kavgaya sebep olacak bir konu değil. İsmi sevmeyebilirsin yani bu normal bir şey. Bence fazla tepki göstermişler

Yok gerçekten çocukluğumdan beri var bi sıkıntı düşünmeden konuşurum insanlar çok zekice mantıklı konuşurlar ben sacmalarım sanırım depresyondan sonra iyice geriledi bazı şeyler ama hep böyleydim ben ..çekingen sosyal fobik kendini ifade edemeyen utangaç düşünmeden saçma sapan konuşan sonrada böyle rezil plan biriydim hala da öyleyim
Kendini kötüleme

Annesinin yüzüne söylemek olmadı ki ama kadın da bana karşı o kadar iyi ki severiz birbirimizi o bana dese ismim için sevmiyorum diye bende bozulurdum😔 kadın çok haklı değil mi 😔
İsim sevmemekle insan sevmemek aynı şey değil. Bence haklı değil hani bilemedim

Sevgilin olay çıkarmaya yer arıyormuş. Defolsun gitsin manyak mıdır nedir. Gayet de kırılabilecek bi pot kırmışsın hakaret yok bir şey yok hepimiz buna benzer potlar kırarız sonra d pardon ya pot mu kırdım şimdi deyip geçeriz. Annesi de makul insanmış üstünde durmamış ama sevgilin resmen anama toz değdirmem diye sıçramış. Ağlaıdğına değmez
Katılıyorum

Annesinin ismini bilerek ya da bilmeyerek beğenmediğinizi söylediniz diye ayrıldıysa kesinlikle en az sizin düşünmeden konuşmanız kadar büyük bir sorun.

Siz bir yanlışlık yapmışsınız ya da beğenmek zorunda da değilsiniz ama onun tepkisi çok ölçüsüz. Adım atmamanızı öneririm.

Sakın arayıp özür falan dilemeyin. Bırakın bittiği iyi olmuş. Seven insan böyle kestirip atmazdı zaten. Ayrıca tüm isimleri sevmek zorunda değiliz. Arkadaşımın kızını çok seviyorum ama ismini her yerde duya duya nefret ettim. Eee şimdi ismini sevmiyorum diye kızı da mı sevmiyorum? Böyle bir erkekle ömür geçmez, sadaka verin.

Nisa Nur arapça nurlu kadın demek tesettür markası olsa ne olacak ne saçma ve boş bir yorum cidden
images-2.jpeg
Burası Türkiye Cumhuriyeti ya kimin asıl boş yorum yaptığı belli. 😉🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Bu tarz olumsuz fikirleri belirtmek gereksiz zaten. Annesinin İsmi Nur olmasa bile Nisanur dendiğinde nur ismini sevmem demek yerine susmak daha iyi olurdu.

X