- 11 Temmuz 2024
- 673
- 2.536
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bı tepkı gosterdı erkek arkadasınız.Merhabalar .. sizin fikrinizi almak istiyorum o kadar utanıyorum ki ..ben bugün erkek arkadaşımın evine yemeğe gitmistm ..Annesinin ismi Nur ..annesi dedi ki yan komşu kızına Nisa Nur ismini koyacakmis bende istem dışı ben Nur ismini sevmiyorum dedim o anda annesinin ismi Nur olduğu her şey aklımdan çıktı işten cikmistm ve çok yorgundum..annesi de aa neden kız benim ismimi sevmiyormusn diyince ben kendime geldim nasıl bir pot kırdım diye erkek arkadaşım çok büyük tepki gösterdi o öyle gösterince tepki ben masadan kalktım annesi de üzüldü..ama ağzımdan kaçtı ve o kadar bilincsiz söyledim ki ben de saflık da var bildim bileli bazen çok düşünmeden de konuşuyorum atıyorum lafları ve fazlasıyla safımdır dusunmeden konuşurum ..aramız çok iyidir oysa ki annesiylede severim de .. Depresyon hastasıyım o kadar cok uzuldum ki ..ben neden böyleyim bilmiyorum erkek arkadaşım ilişkiyi bitirdi ama ben en cok annesini uzdugum icin üzüldüm .. Kendimden nefret ediyorum ben ..
Ben de istemiyorum ki böyle olmayı insanlar da bunu söylüyorlar kendimi çok değiştirmeye çalıştım kötü insan olmak istedim hep sırf bu yüzden ama olmuyor konuşmam hareketlerim her anlamda ele veriyorum kendimi degisemiyormbu saflıkla iyi hayattasın.
Kız seni seven de böyle sevsin bırakBen de istemiyorum ki böyle olmayı insanlar da bunu söylüyorlar kendimi çok değiştirmeye çalıştım kötü insan olmak istedim hep sırf bu yüzden ama olmuyor konuşmam hareketlerim her anlamda ele veriyorum kendimi degisemiyorm
Nur hanım gülüp geçmişken oğlu bu tepkiyi veriyorsa zaten bu potu bekliyordur. Ya da siz o kadar fazla pot kirmissiniz ki bu son damla olmustur.Merhabalar .. sizin fikrinizi almak istiyorum o kadar utanıyorum ki ..ben bugün erkek arkadaşımın evine yemeğe gitmistm ..Annesinin ismi Nur ..annesi dedi ki yan komşu kızına Nisa Nur ismini koyacakmis bende istem dışı ben Nur ismini sevmiyorum dedim o anda annesinin ismi Nur olduğu her şey aklımdan çıktı işten cikmistm ve çok yorgundum..annesi de aa neden kız benim ismimi sevmiyormusn diyince ben kendime geldim nasıl bir pot kırdım diye erkek arkadaşım çok büyük tepki gösterdi o öyle gösterince tepki ben masadan kalktım annesi de üzüldü..ama ağzımdan kaçtı ve o kadar bilincsiz söyledim ki ben de saflık da var bildim bileli bazen çok düşünmeden de konuşuyorum atıyorum lafları ve fazlasıyla safımdır dusunmeden konuşurum ..aramız çok iyidir oysa ki annesiylede severim de .. Depresyon hastasıyım o kadar cok uzuldum ki ..ben neden böyleyim bilmiyorum erkek arkadaşım ilişkiyi bitirdi ama ben en cok annesini uzdugum icin üzüldüm .. Kendimden nefret ediyorum ben ..
Gülüp geçmedi aslında onlar bu tarz şeylere çok önem veriyorlar niye kız benim ismimi sevmiyormusun dedi sanki onu da sevmiyormusum gibi bir intiba oluştu kafasında baya bozuldu aslında yüzü düştü hakli olarakNur hanım gülüp geçmişken oğlu bu tepkiyi veriyorsa zaten bu potu bekliyordur. Ya da siz o kadar fazla pot kirmissiniz ki bu son damla olmustur.
Sen nasıl sevmiyorum dersin ben senin annene desem hoşuna gider mi çocuğum annemin ismini seve seve koyarım yemeğini yiyip gidiyorsun gibisindenAnnesinin ismini beğenmek zorunda değilsiniz ki. Alay, hakaret etmediyseniz ne diyerek tartışma çıkardı çok merak ettim doğrusu.
Neyse kurtulmuşsunuz diyelim.
Ayyy koskoca anne de çok üzülmesin yaa. Çocuğum yaşında bir kız ismimi beğenmese popomun kenarı der geçerim. Koskoca kadın insan az olgun davranır.Annesi çok üzüldü ama tepki vermedi erkek arkadaşım cok büyük tepki verdi bende cevap verince onunla tartıştım aglayarak kalktım çıkmak istedim evden annesi engelledi
Sen nasıl sevmiyorum dersin ben senin annene desem hoşuna gider mi çocuğum annemin ismini seve seve koyarım yemeğini yiyip gidiyorsun gibisinden
Sonuç olarak sevgilin senin huyunu bilmesi lazımdı anne esmer o anlamda söylemiyor demesi lazımdı gerçi ben sevgiliyken bu kadar içli dişli ilişkilerden hoşlanmıyorum. Bitmesi iyi olmuş boşver.Gülüp geçmedi aslında onlar bu tarz şeylere çok önem veriyorlar niye kız benim ismimi sevmiyormusun dedi sanki onu da sevmiyormusum gibi bir intiba oluştu kafasında baya bozuldu aslında yüzü düştü hakli olarak
Ay kaçın bu adamdan kaçın. Sakın barışma gibi bir hataya düşmeyin, sakın.Sen nasıl sevmiyorum dersin ben senin annene desem hoşuna gider mi çocuğum annemin ismini seve seve koyarım yemeğini yiyip gidiyorsun gibisinden
Kurtaracak kadar zeki değilim ki zeki olsaydım düşünmeden bu lafı edermiydim
90lıyım89lu musunuz siz?
Terapi alma imkanım yok ama ben kendimi bildim bileli böyleyim değersizlik hissi hep var çocukluğumdan beri hep derler sen çok safsın çok iyi niyetlisin insanlar tarafından da kendimi bildim bileli değer gormemisimdir hatta bu yüzden çoğu iş yerinde uzun süre calısamamısımdır..ortamlar da önemsemeyen varla yok arası biri olduğum için de insanlar benim saf olduğumu anladıkları için değer vermiyorlar diye düşünüyorum..bu olayda da olduğu gibi düşünmeden konuşuyorum ortamlarda yada iş yerinde de öyle sonra da böyle saçmalıyorum..yani zekice veya mantıklı cümleler olmuyor konuştuğum zamanda .. 34 yaşına kadar değiştirmedim kendi mi bu anlamda artık değişeceğini de sanmıyorumElifcim bak senelerdir şu değersizlik hissinden kurtulamadın. İnatla neden terapi almıyorsun ?
Adam sana dilin sürçtü de ağzından yanlışlıkla bi kelam çıktı diye nasıl muamele ediyor senin derdin hala "ben neden böyleyim?" Söyleyeyim sana neden böylesin, çünkü kendine değer vermiyorsun. Değer görmeyi, sevlmeyi, insanca muamele görmeyi hak etmediğini düşünüyorsun. Normal şartlarda şu bahsettiğin olay gülüp geçilecek, seneler sonra da çocuklara anlatılıp dalga geçilecek bi mevzu. Art niyet yok, fesatlık yok. Tamamen boş bulunmak. Neden safım diyorsun. E böylesin allahallahh.. Ben de böyleyim. Azıcık saftiriğim, bazen ne dediğimi bilmem. Pot kırarım, saçmalarım, denmeyecek lafı saçma sapan ortamlarda söyleyiveririm. Çok da seviyorum bu yönümü. Çok tatlıyım bence. Beni yakından tanıyan herkes güler geçer.
Iyi olmus ogrenmis oldun bi b.ka değmeyen biri oldugunu. Insanda adap, edep olur. Sasirir sakayla karisik sakami yapıyorsun falan denir anca. Bosver gitsin gerçekten adam denmez boylelerine, bosver.Merhabalar .. sizin fikrinizi almak istiyorum o kadar utanıyorum ki ..ben bugün erkek arkadaşımın evine yemeğe gitmistm ..Annesinin ismi Nur ..annesi dedi ki yan komşu kızına Nisa Nur ismini koyacakmis bende istem dışı ben Nur ismini sevmiyorum dedim o anda annesinin ismi Nur olduğu her şey aklımdan çıktı işten cikmistm ve çok yorgundum..annesi de aa neden kız benim ismimi sevmiyormusn diyince (sanki aslinda onu da sevmiyormusum gibi bir düsünce uyandı kafasında )ben kendime geldim nasıl bir pot kırdım diye erkek arkadaşım çok büyük tepki gösterdi o öyle gösterince tepki ben masadan kalktım annesi de üzüldü..ama ağzımdan kaçtı ve o kadar bilincsiz söyledim ki ben de saflık da var bildim bileli bazen çok düşünmeden de konuşuyorum atıyorum lafları ve fazlasıyla safımdır dusunmeden konuşurum ..aramız çok iyidir oysa ki annesiylede severim de .. Depresyon hastasıyım o kadar cok uzuldum ki ..ben neden böyleyim bilmiyorum erkek arkadaşım ilişkiyi bitirdi ama ben en cok annesini uzdugum icin üzüldüm .. Kendimden nefret ediyorum ben ..
Ay bir de bayıl feriha. Ben güler geçerdim dalgınlıktan söylediğini anlayıp. Sevmek zorunda da değilsin ki ? Sevgilin niye kavga çıkarttı anlamadım, küçük bir dalganlığı büyütüp ortamı germeye ne gerek varmış