- 9 Nisan 2015
- 75
- 56
-
- Konu Sahibi kirmiziyanak
Benimde nisanlımın var birden sinirlenme durumu canım cabuk sinirleniyor ama hemen geçiyor öfkesi. Onun haricinde bi sorunumuz yok ama hemen öfkelenmesi korkutuyor beni evlilikte. Bence karşına al seni ne kadar çok kırdığını söyle üzüldüğünü anlat inşallah düzelir herşey canımMerhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin
Bence sende dikkat et once onemsemiyorsun ama evlilikte bu cabuk sinirlenme cok sorun oluyor. Sekil a ben .Benimde nisanlımın var birden sinirlenme durumu canım cabuk sinirleniyor ama hemen geçiyor öfkesi. Onun haricinde bi sorunumuz yok ama hemen öfkelenmesi korkutuyor beni evlilikte. Bence karşına al seni ne kadar çok kırdığını söyle üzüldüğünü anlat inşallah düzelir herşey canım
çekmeyen bilmez kardeş boşa çene yormaDene
dEnedim onu da denedim. Anlamiyor ki sirnasiyor. Duymamazliktanda gelinmiyor ki insan belli bi zamandan sonra cileden cikiyor
merhaba canım,Merhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin
Aynen cekmeyen bilmiyor. Kolayca ben olsam bi dk durmam ayrilirim vs. Diyolar. Ama o kdr kolay olmuyor iste basa gelmeden konusmak cok cok basit.çekmeyen bilmez kardeş boşa çene yorma
Bizimde cocuktan sonra ben kendimi degersiz hissetmeye basladim. Hic ilgi yok onceden yine dikkat ederdi cocuktan sonra resmen bana gozoldu adam.merhaba canım,
ben de eşimi anlayamıyorum bazen.7. yılımız bitecek ve toplamda 10 yıldır beraberiz.severek evlendik.ikiz kızlarımız var.
bazen bizimle çok ilgili, yemek temizlik yapılmış yapılmamış sorun etmez. bazen de aklında tutmuş tutmuş sen de bunu böyle yapmıştın diyor. çabuk parlıyor.çocuklardan önce haksız da olsa gönlümü alırdı.ama şimdi haklı olayım olmayayım farketmiyor gönlümü almak yok.bir çift tatlı söz yok. zaten çocuklar korkuyor tartışamıyoruz.geçenlerde senin huyların değişti.şöyle şöyle hataların var.beni üzüyorsun.kendini düzeltmen hatalarını gömen lazım dedim.açtı ağzını yumdu gözünü.sen de şöylesin, böylesin.şu hataların var. e diyorum o zaman güzellikle söyle hatalarımı düzelteyim ne parlıyorsun? epeydir eve geç geliyor.geç geldiğini kabul etmiyor. ben de artık çocukları uyutup yatıyorum. umursamamayı öğrendim.ama yine de içim yanıyor.biz böyle değildik.....
eşim şuan işsiz onun için böyle diyeceğim ama değil.çalışırken de böyleydi.kendimi onun gözünde çok değersiz hissediyorum
aynen canım ya.benim içimi dökecek kimsem de yok. e zaten yekın bir arkadaştan başka kime anlatırsın.Bizimde cocuktan sonra ben kendimi degersiz hissetmeye basladim. Hic ilgi yok onceden yine dikkat ederdi cocuktan sonra resmen bana gozoldu adam.
Bende diyorum dun hatam neyse soyle ben dusunuyorum bulamiyorum sen soyle neye kiziyorsan dikkat edeyim dedim bisey demiyor simdi hatirlamiyorum ama sende yapiyorsun diyo. Cevaba bak guler misin aglar misin :)
Ayni seyleri yasiyoruz demek ki. Bende de hersey dortdortluk aileler olsun hersey iyi ama bu sinir herseyi bitiriyor. herseye sinir herseye surat asma insani bitiriyor. Umursama yazmis bir cok arkadas ama nasil umursama aksam olsun eve gidiyim kocam gelsin diyorum adam evde ufacik bis3ye kizip surat asiyor gel de umursama hadi. Ama nasil duzelcek nasilaynen canım ya.benim içimi dökecek kimsem de yok. e zaten yekın bir arkadaştan başka kime anlatırsın.
adam aldatmıyor, para getirince nereye harcadın, nasıl bitti demiyor. ama birşeyler eksik. iltifat değil istediğim. güler yüz. sıcak bakış. ama yok yok. ben böyle bir konu açacaktım kısmet sana imiş. çocuktan daha beter oldu benimki. zaten iki cadı var evde. daha bugün 15 dk bakamadı çocuklara. aktara gittim. arıyor, çocuk arkadan ağlıyor tabi. çabuk gel ben bu çocuğun gırtlağını sıkacağım.ya eve nasıl koştum yağmurda. dedim sinirini çocuktan alacak.yani çocukları öz babalarına bırakmaya korkar oldum. ya biz ne yapalım biri söylesin? ev işi çocuk koca.hatta çalışıyorsak iş güç.hatta akrabalar...
bizim de biraz alttan alınmaya, nefes almaya hakkımız yok mu
bizimde ikizlerimiz var tatım :) Allah bağışlasın:)merhaba canım,
ben de eşimi anlayamıyorum bazen.7. yılımız bitecek ve toplamda 10 yıldır beraberiz.severek evlendik.ikiz kızlarımız var.
bazen bizimle çok ilgili, yemek temizlik yapılmış yapılmamış sorun etmez. bazen de aklında tutmuş tutmuş sen de bunu böyle yapmıştın diyor. çabuk parlıyor.çocuklardan önce haksız da olsa gönlümü alırdı.ama şimdi haklı olayım olmayayım farketmiyor gönlümü almak yok.bir çift tatlı söz yok. zaten çocuklar korkuyor tartışamıyoruz.geçenlerde senin huyların değişti.şöyle şöyle hataların var.beni üzüyorsun.kendini düzeltmen hatalarını gömen lazım dedim.açtı ağzını yumdu gözünü.sen de şöylesin, böylesin.şu hataların var. e diyorum o zaman güzellikle söyle hatalarımı düzelteyim ne parlıyorsun? epeydir eve geç geliyor.geç geldiğini kabul etmiyor. ben de artık çocukları uyutup yatıyorum. umursamamayı öğrendim.ama yine de içim yanıyor.biz böyle değildik.....
eşim şuan işsiz onun için böyle diyeceğim ama değil.çalışırken de böyleydi.kendimi onun gözünde çok değersiz hissediyorum
Merhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin
O ne ya. Saygısı bitmiş onun. Her evlilik tabiiki böyle değil ve normalde değil.Merhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin
doğru söylüyosun canım bu sorun korkutuyor beni şimdi sinirlenince susuyorum hemen geçiyor diye evliliktede inşallah gösteririm bu sabrı yoksa gerçekten çok zorBence sende dikkat et once onemsemiyorsun ama evlilikte bu cabuk sinirlenme cok sorun oluyor. Sekil a ben .
Erkekler çocuklarına karşı bizim kadar sabırlı değil. Sabırlı olanlar da vardır. Sorumluluk alamıyorlar fazla.aynen canım ya.benim içimi dökecek kimsem de yok. e zaten yekın bir arkadaştan başka kime anlatırsın.
adam aldatmıyor, para getirince nereye harcadın, nasıl bitti demiyor. ama birşeyler eksik. iltifat değil istediğim. güler yüz. sıcak bakış. ama yok yok. ben böyle bir konu açacaktım kısmet sana imiş. çocuktan daha beter oldu benimki. zaten iki cadı var evde. daha bugün 15 dk bakamadı çocuklara. aktara gittim. arıyor, çocuk arkadan ağlıyor tabi. çabuk gel ben bu çocuğun gırtlağını sıkacağım.ya eve nasıl koştum yağmurda. dedim sinirini çocuktan alacak.yani çocukları öz babalarına bırakmaya korkar oldum. ya biz ne yapalım biri söylesin? ev işi çocuk koca.hatta çalışıyorsak iş güç.hatta akrabalar...
bizim de biraz alttan alınmaya, nefes almaya hakkımız yok mu