- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
-
- Konu Sahibi kirmiziyanak
Canım ayakkabının üstüne basması falan çok problem değil bence hani bazı şeyleri görmezden gelmek lazım. Mutlaka onunda senin hareketlerinden hoşlanmadığı şeyler vardırMerhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin
Evet saygi kalmamis bende farkindayim. Kac defa da soyledim ama duzelmiyor. Ne yapsam etsemde duzelmiyor.
Dediginiz gibi diger huylari iyi olsa ne yazar. Guzelxe gezmeye goturur eder. Orda abuk subuk biseye kizar burnumdan getirir. Bazen sinirimden agliyorum insanlarin icinde.
Bu arada bebegimde var 9 aylik ama hic pisman degilim bebegim herkesten kiymetlim
normal bulsan konu acacak kadar sorun etmezdin.. nesi normal hakaretin, saygisizligin? esim boyle yapiyor uzuluyorum de tamam, ama normal deme rica ederim..Merhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin
Canim esinin davranisi gercekten kötüymüş. Peki kendisi calisiyormu?Cok borclari var onunla bas edemiyor. Biliyorum ama bana yansitmamasi lazim ya da yansitiyorsa bile bu sekilde olmamali.
Kayinvalidem kpederim o kdr iyiler ki cok severim onlar cok sakin ama esim fevri. Ne yapsam duzelir akil verin
yok artıkasıl normal olmayan evlilik. aslımız hayvanlardan çok da farklı değil kendimizi bize ait olmayan normlara göre şekillendirmeye çalışıyoruz ahlak, saygı, sadakat gibi saçma sapan şeyler uyduruyoruz. sonra da böyle sorunlar çıkıyor işte.
hayvanalrın aklı yokki iç güdüsel hareket ediyorlar..insanlar aynımı..içimizdede bir dünya var resmen beynimizde..asıl normal olmayan evlilik. aslımız hayvanlardan çok da farklı değil kendimizi bize ait olmayan normlara göre şekillendirmeye çalışıyoruz ahlak, saygı, sadakat gibi saçma sapan şeyler uyduruyoruz. sonra da böyle sorunlar çıkıyor işte.
inanın bizim de hareketlerimiz akıldan çok içgüdülerimizin kontrolünde. ahlak, etik, toplumsal kurallar... bunların hepsi uydurulmuş şeyler.hayvanalrın aklı yokki iç güdüsel hareket ediyorlar..insanlar aynımı..içimizdede bir dünya var resmen beynimizde..