Herkesin mi kocasi boyle ?

Canım ayakkabının üstüne basması falan çok problem değil bence hani bazı şeyleri görmezden gelmek lazım. Mutlaka onunda senin hareketlerinden hoşlanmadığı şeyler vardır
ammaaaa inşallah geberirsin demesi aslaaa affedilir bişey değil. Allah ıslah etsin diyelim

yanls anlamayin ama cabuk sinirlenmesi,sevdigi insana dahi saygisizligi ,en onemliside ayakkabiyi ezmesi cok ilginc
bir psikologa gorunse?

İnşallah geberirsin ne ya üvey anne gibi Ay güldüm valla yüzü gözümün önüne geldi ahahah

keşkem bebek yapmasaydın böyle adamlar hak etmiyor baba olmayı..pişman değilsin ama eşinden şikâyetçisin..ölmeni isticek kadar kendinin bilmeyen biri..artık türk kadın klasiği..bebek için katlanmak zorundayım demezsin..kendini çocuk içinde ezdirmezsin..

normal bulsan konu acacak kadar sorun etmezdin.. nesi normal hakaretin, saygisizligin? esim boyle yapiyor uzuluyorum de tamam, ama normal deme rica ederim..

Cok borclari var onunla bas edemiyor. Biliyorum ama bana yansitmamasi lazim ya da yansitiyorsa bile bu sekilde olmamali.
Kayinvalidem kpederim o kdr iyiler ki cok severim onlar cok sakin ama esim fevri. Ne yapsam duzelir akil verin
Canim esinin davranisi gercekten kötüymüş. Peki kendisi calisiyormu?

Benim eşim öyle değil, sormuşsunuz ya. Ayakkabılarımı kapının önünde bıraksam ya alır kendi koyar ya da tatlım ayakkabılarını alır mısın? der.. Ufacık bir kavgada sinirlenmez, büyük kavgada ise konuşarak halletmeye calışır. Her eş sizin eşiniz gibi değil maalesef, hayatta iyi eşler de var. Iyi dileklerimi sunuyorum size, umarım düzelir.

ilk evlendiğiniz gündede mi böyle ağzı bozuk saygısızdı sonradan mı oldu, kendisini engellemediniz mi?

Artıları da varmış ya bir de iyi tarafları da olmasaydı iyisiyle kötüsüyle kocan işte zamanla törpüler törpüler düzeltirsin.

Tabi ki normal değil.
Koca olmak karısına diğer insanların yapamayacağı kabul edilmeyecek muameleyi yapabilmesi demek değil. Bunu bazı kadınlarımız anlamıyor hala.

Böyle bedduayı insan kolay kolay nasıl edebilir anlamıyorum. Size gizli bir garezi var gibi.

Israrla eşim çok iyi demişsnz,biraz açsanız neyi iyymis anlamadım..Yok evli değilim ama en ufak şeyde kızıp çabuk parlayıp geber fian diyip az sonrada meleklesiyorsa ben bu bipolar manyak be derdim..

bunuda yazmadan geçemiyeceğim gelininizin hayat tecrübesi çok az bazı kötü olaylar yaşamadanda

gerçekleri veya doğruları anlamıyacak

Canım bence o da öyle olmak istemiyordur..
Eğer seviyor biliyorum diyorsan ki bunu en iyi sen anlarsın. Bizim burda ay ne lanet insan, öyle koca olmaz olsun dememizle olucak şey değil..
Anlattığın olaya kimse çok normal demez. Bir öfke sorunu var ama, Öfkesi neye?..
Iş de mi mutsuz, sorunu kendisiyle mi..
Seni üzdüğünde pişman oluyor mu..
Tabi ki bir Ömür onu çekemezsin..
Kendi aşamıyorsa tedavi Olmasına destek ol..

Sevdigine eminim yapar eder sonra gecer benimle aglar. Ama onemi kalmiyor onca seyi deyip yaptiktan sonra. Ayrica normal demisin demis bir akadas. Normal degil biliyorum diyorum norml karsilasam sizinle paylasmam. Ben yardim iatiyorum sizden nasil duzeltebilirim diye

asıl normal olmayan evlilik. aslımız hayvanlardan çok da farklı değil kendimizi bize ait olmayan normlara göre şekillendirmeye çalışıyoruz ahlak, saygı, sadakat gibi saçma sapan şeyler uyduruyoruz. sonra da böyle sorunlar çıkıyor işte.

yok artık

hayvanalrın aklı yokki iç güdüsel hareket ediyorlar..insanlar aynımı..içimizdede bir dünya var resmen beynimizde..

susarak tepki verebilirsiniz mesela bütün gün konusmamaya çalışın ozaman daha çok merak edip hatasını sorgulayabilir..

hayvanalrın aklı yokki iç güdüsel hareket ediyorlar..insanlar aynımı..içimizdede bir dünya var resmen beynimizde..
inanın bizim de hareketlerimiz akıldan çok içgüdülerimizin kontrolünde. ahlak, etik, toplumsal kurallar... bunların hepsi uydurulmuş şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…