Herkesin mi kocasi boyle ?

Öfke kontrolu sorunu varsa gitsin tedavi olsun, ne demek insallah geberirsin demek, gebertirim o adami anlar gebermenin ne demek oldugunu

Merakınızı gidereyim benim eşim böyle değil
herkesin huyu suyu farklı ama her ağzına geleni söylememek gerek
ayrıca ayakkabıyı çiğneyerek sinirini ondan mı çıkartıyor

o nasıl beddua öyle ya sende amin deseydin ne tepki verirdi acaba bu kadar ölmemi istiyorsan bekleme koy çayıma ilaç kurtul deseydin tabi bunlar bir tarafa belki sinirli bir anında söylemiştir o günü kötü geçtiyse

Amin desem ne olcak ne anliycak. Onun savunmasi sinirle dedim. Iste bitti. Nasil duzeltebilirim nasil bu ofkesine engel olabilirim bilmiyoruum. Ne yapmaliyim.

Peki kocanız sadece size karşı mı böyle yoksa trafiktede agresif mi tv izlerken bile sinirlendigi bir sey olsa tv başında kufur hakaret eder mi?

Gerçekten severek evlendiğinize inanamıyorum

Hıc NORMAL degil. Baban annene karşı böylemi yada hiç evli çift akrabani falan görmedin mi. Biraz psikopat sanırım eşin. Sen sustukca alttan aldikca devam eder. Birgün sen yap onun yaptigini bakalım ne yapacak.

Amin desem ne olcak ne anliycak. Onun savunmasi sinirle dedim. Iste bitti. Nasil duzeltebilirim nasil bu ofkesine engel olabilirim bilmiyoruum. Ne yapmaliyim.
yardım alması lazım piskoloğa gitmeli güzel bir dile anlatın bir kaç seansta geçeblilir

Sevgiliyken bi melekti tabiri caizse. Yuzune de dedim beni kandirmissin sen dedim. Tam 10 yil sevgiliydik. Ama o kdr kibardi ki anlatamam.
ben onun bana yaptigini ona yapiyorum anlamiyor. Elimden inan ki bisey gelmiyor. Diyorum imreniyorum baskalarina herkes ne guzel saygili diyorum yok yok anlamiyor

yardım alması lazım piskoloğa gitmeli güzel bir dile anlatın bir kaç seansta geçeblilir
Bende psikoloji son sinif ogrencisiyim her konuyu esler kendi aralarinda cozemeyebilirler bu gibi durumlarda yardim almak en sagliklisi. Bir adim atip psikolojik destek almaya karar vererek sizin icin suan buyuk problem olan bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Benim kocam böyleydi.ol artik filan diyordu, sinirlenince dediği laflar ağzından değil sanki başka yerinden çıkıyordu..dışarıda da bi o kdr sakin. Ailesine de sinirlidir..yine boyle sinirlendi birseue git dedi 2.5 aydır baba evindeyim. Ne barismaya ne boşanmaya geliyor.

Severek evlenmişsiniz ne güzel. Eğer karakterinde yoksa sonradan olmuş ise düzelir. Belki bir duruma takmış onunla başedemiyor sinirini senden çıkarıyordur.iş arkadaş ve başka problemleri gelip hiç hakkı yokkenbazı kocalar stres topu gibi kadınları ile uğraşıyorlar.Allah ıslah etsin. Onun için dua et Allahtan kocanın eskisi gibi olmasını dile.yok zaten böyle biri ise Allah yardımcın olsun kötü eş ile ömür geçmez insan mahvoluyor onunla çürüyor.Allah yardımcın olsun

Böyle erkekleri anneler yetiştiriyor.Çocukken her dediğini yapiyorlar simarip kufrefince alkış tutuyorlar aferin ogluma misali sonucta eşleri çocukları cekiyo cezayı

Diyelim ki eşiniz bir iş arkadaşı ile sizin eve giriyor ama iş arkadaşının ayakkabısı kapıda kalıyor. Veya eşinizin patronu. Veya bir komşunuz.

Onların da ayakkabısını ezip onlara geber der miydi?

Sanmıyorum.

Öfke kontrolü neden sadece siz ya da kendi ailesi (onu sevenler) söz konusu olunca gerçekleşmiyor da aynı şeyi komşu, patron, askerlik arkadaşı yapınca olabiliyor?

Tamamen kocanin sorunlu biri olmasiyla ilgili
Bu sekilde bir ömür gecer mi yarin öbür gün cocuklarda babalarini model alip yetisirler Allah korusun
Bence yardim alsin

Tabiki normal degil Esin ..
Esinle bence bunlari konusmalisin tabiki eger anlarsa..

Cok borclari var onunla bas edemiyor. Biliyorum ama bana yansitmamasi lazim ya da yansitiyorsa bile bu sekilde olmamali.
Kayinvalidem kpederim o kdr iyiler ki cok severim onlar cok sakin ama esim fevri. Ne yapsam duzelir akil verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…