- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- Konu Sahibi kirmiziyanak
Canım ayakkabının üstüne basması falan çok problem değil bence hani bazı şeyleri görmezden gelmek lazım. Mutlaka onunda senin hareketlerinden hoşlanmadığı şeyler vardırMerhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin
ammaaaa inşallah geberirsin demesi aslaaa affedilir bişey değil. Allah ıslah etsin diyelim