Herkese boşan diyordum burda ama....

Cok geçmiş olsun. Hem kanser Hem hamilelik size yazılacak çok şey var ama hiçbirini yazasım gelmedi . Allah gönlünüze göre versin

Aminn canim Allah isteyen herkese nasip etsin. Evet o gunleri iple cekiyorum.

Sürünsün ne diyim.dimdik duruuodu bugun karsimda bide o bana kizgin sinirli bisekilde bakiyodu. Su babasi icin adam oglundan esinden vazgceip hayatini uasamadi ya. Onun bu ofke kontrolu ataerkil olmasinin sebebi kesinlikle babasi. Tum erkekleri adam oyle yestistirmis ama tek tapan bizimkisi cikmis sansima. Akisina biraktim ne olacaksa olsun hayrima olsun benimde bebegiminde. Benim bir es olarak eksiğim yok vicdanim rahat. Ama iki gudnur eksik hissettirdi bu duygular bana

ya bu adam hiç yokmuş resmen hayatınızda

kanseri yenmişsiniz, mucize gibi bir bebek gelmiş. bu saatten sonra da onsuz , alasıyla güzel yaşarsınız inanın

asker mi.... asker ve polis eşten kaçın derim valla, kimse alınmasın ama %90'ı normal değil. ayrıca kaba sabalar. ayrıca cok anlarmıs gıbı borsaya bıle gırıp borc harc ıcınde olurlar, ve cok da capkın

Tek bildigim insan boşa kanser olmuyor. Hassas olmayin arkadaslar bu dedigimi unutmayin hassas olmauin kimseyi dusunmeyin.o acilar normal acilar degil.Allahim dusmanima vermesi

Niye alinsinlar ben hep burda uyariyodum ferhans gecen iki kisi arasinda kalmisti bide askeri aldatmis diyorum askeri birak kendi bacagina sikiyorsun diye. Ferhan takmis cinsellik iyi ay kendime aglayacaktim ferhansa gulesim geldi

Böyleleri sicile yansımasından korkarlar evet ama özelde bir yere gidebilir ama gitse de ne kadar etki eder bilemem. Sizin ailenizin her şeyi yapmasına çok alışmış sizde her şeyi yapmışsınız iyice rahatlamış. Aileniz iyi olduğu için siz benim ailem gibi olur düzelir sevgiyle dediniz muhtemelen ama çocuklukta yaşananlar ve aile yapıları insanın karakterini cok etkiliyor. Mesela sizde ailenizden gördüğünüz fedakarlığı eşinize kötü durumlar olsa da göstermeye devam etmişsiniz o da ailesinden gördüğü gibi iyi birine bile kötü davranmayı öğrenmiş. Siz bebek doğduktan sonra karar verin bence

Ayy o kadar dogru bi cumle ki
Aklima yer etsin bu cumle. Hakkaten bu adam arabasini satmisti bir ayliga araba lazim oldu ailesi vermedi abim arabasini verdi bu adam iyilik gordugu herkese kotu davrandi. Vallahi hersey ailede bitiyor. İnslalah ben bu olaylarin sonunda ben ayaga gucle huzurla saglikla bebegimle kalkmis olurum

Aa bir bakayim canim kafam dagilir. Artik oyle bir donemdeyiz ki cilt cilt kitaplar bitiren ben ilk sayfada sıkılıyorum bu durumada canim cok sikiliyor. Aslinda pskilojiyle alakali terapi kitaplari almam lazim okuyamiyorum kafa dolu
Storytel var ya o çok güzel kitap dinleyebilirsiniz

Benim inadimi bilir.ailesi benim icin bu cok inatci asla uyumlu degil gibisine cok kulagima geldi dolduruyorlar. Birseu farkettim esim bebegi sormak istese bile gunduz isteyken soruyor aksam sormuyor babasi yaninda doye mubtemelen. Babasinin suan odu patliyodur bebek icin barisiriz ilerde diye. Ama esim oyle kararindan donecek biri degil kolay kolay. Oyle surekli agzina bosanma almaz ama bu defa almis o karari. Ben fevriyimdir sabirsizimdir ama o sabirli zamanini bekler. Bunu belli etti zaten soyluyor bebekten sonra planlar hele bir bebek dogsunda Allah kerimdir gibisine konusuyor. O simdi bu nasilsa bebekle bosansa dahada evlenemez otururu cocuga bakar diye dusunuyor.
Bosanmak istedigini sanmiyorum, nasilsa hamile bosanamaz her istedigimizi yaptiririz diye dusunuyordur ailesiyle..

Simdi bakayim hemen bu kafanin dagilmasi lazim. Kendimi suclayacak hicbirsey bulmak istemiyorum.o suclasin otursun vicdan muahasebesi yapsin.
Aynen öyle kendinize vicdan azabı cektirmeyin. Punch kesinlikle öğrenmesi kolay ve çok kafa dagitici . Ben bugüne kadar hiç böyle örgü nakış elime almadım ama hemen öğrendim

Geçmiş olsun umarim en kısa zamanda sagligina kavuşursun. Ben hasta olmasan bu adami ozleyecegini düşünmüyorum acikcasi. Sevilesi hic bir yanı yok çünkü. Seninkisi hasta oldugun icin kendine acima psikolojisinin hamilelikle birleşince dışa vurumu. Yani bilincaltinda bana bi sey olsa bebeğime bu adam bakacak onunla aram kötü olmamali korkusu. Duygularinin yerleri değişmiş gibi anlatabilio muyum

Evet aslinda bebege ailem bakar ama bu adam asla bebegi aileme vermez versede benim istedigim gibi yetistireceksinkz su olacak bu boule ogrenilcek diye diye aileme kok soktururu nomalde ailem onun hakkindan gelir ama bebek olursa ailem mecbur o alir korkusuyla susar cok eminim. Allahim o yuzden yasamam lazim. O yuzden diyorum bu stresten bir an once cikmam lazim. Benim bebegim onemli aslinda evet düştügum icin yoklugunu hissediyorum neden yanimda olmayisina kiziyorum.ailesine daha cok kiziyorum. Bu haksiziligin bedelini umarim oderler

Silah olayından sonrasını okumadım. Belinde silahla dolaşan adama güvenmem daha dün haberlerde aile katliamı vardı ilk degildi son da olmayacak. Bebeğini ve kendini düşünüyorsan kaç kurtar kendini.

Güzel dedin. Sen hak yerini bulsun istiosun o adami istemiyorsun. Umarım bir an önce aklini basina toplar da cocugunuza iyi bir baba olur en azindan. Maalesef sana iyi bir es olamamis.

Dönemsel olarak çok normal. Emin olun babayla hayatın geçmediği ona en kısa zamanda dank edecek. Siz de o sormadan bilgi vermeyin arasın bence. Kafanızı dinleyin.

Benim gördüğüm örneklerde erkekler hep sonradan pişman olan taraf oluyor. Baştaki o dik duruş niyeyse bir kaç aya sönüyor.

Eksik hissetmeyin. Bir eş olarak eksiğim yok demişsiniz. Eksik her neyse artık olsa bile bu tavır hamile bir eşe yapılmaz. Size yaşatılan sürecin bahanesi yok . Kendinizi açıklamanıza bile gerek yok. Sağlıkla kucağınıza alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…