- 17 Aralık 2015
- 26.449
- 48.151
-
- Konu Sahibi akasayalar
Canim yok esimi tanirim Normalde sinir gecer sakinlesir asla ne arama ne sorma gelme gitme. Hastane ve bebek disinda asla soru sormuyor. Onda o baba varken gece gunduz doldurusta o o bitti daha. Zaten adamin bosanacagina eminim ben kendimi nasil toplayacagim onu dusunuyorum. Bebek olacak. Maddi olarak oyle ahim sahim zorluk cekmem. Ama cocuk icin hep gorusmek zorunda kalacagim oda sorun benim icinNe boşanması ya eşin seni manipüle ediyor sen boşanmak isteme diye, hem de kuzu kuzu dediklerini yaptıracaklar işte
Eşiniz el iyisi galiba. Size iyi olmadiktan sonra iyi olsa neye yarar. Kendiniz de kusur aramayin. Cocugunuza ve sagliginiza önem gösterin. Emeklerinize üzüluyorsunuz ama adam emeklerinin karsiligini vermiyormus ki. Devam ederseniz bu böyle gidecek sanirim. Bosanin diyemem ama sanirm baska yolda birakmiyor, ki zaten siz diyorsunuz ki kafaya koymus. Ona firsat vermeden siz yapin. Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah.Cok tesekkur ederim aslinda bende bunun bilincindeyim disarda o kadar masum o kadar guzel bir cocukki. Kendi arkadaslari ve arkadaslarinin esi hepsi cok memnun. Acaba bir zaman sonra kendimde suc bulmaya basladim benmi delirtiyodum diye. Ama asla yapmadim kiskanclig dozundaydi rahat birakirdim evim her daim tertemiz yemeklerim hep vardi. Cani bisey istese aninda yapardim. Tek üzüldugum temassiz asla durmazdi yan yana otursam saatlerce boyle yanagimdan cocuk gibi oper sarilir. Hani insan diyor duzelirmiydi. Simdi benden sonra duzelirse benim emeklerim ne olacak diyor insan. En uzuldugum emeklerim aslinda. Yoksa bende aslinda bu durumda olmayacaginin farkindaym
Suan bir araya gelmemisin imkani yok dikislerim cok kasiliyor eski ameliyatimdan.İnsanlar zamanla değişir biraz. Yüzde yüz iyi olur diyemeyiz ama gençken deli dolu olanlar yaş ilerledikçe sakinleşir mesela.
Şimdi anne baba olunca yaşam tarzı değişiyor. Ben ve eşim ikimiz de hızlı kullanırdık arabayı örneğin, şu an bebek olduğu için gayet sakin yavaş kullanıyoruz.bence siz yan yana biraz gelin zaman geçirin araya soğukluk girmesin.
Mesaj telefon konuşması tartışması da ortamı gerer iyice. Zaten gerginlik vardır sende hamilelikten ötürü farkında değilsindir
Amin canim cok tesekkur ederim. Bebegim bana iyi gelsin insallah. Evet arkadaslari esleri nasil memnun gecenlerde bir tanesinin karisi dediki saolsun her isimize kosturuyor. Yani kotu niyetli degil namus konusunda esimin Allah var cok saglamdir. Hani tamirat tadilat hastane vs. Demek istedi. İcimden o kadar sinirlendimki evde bir supurgeligi aylarca taktirmadi. Aklima suda geldi neden iki gundue kendimi suclama moduna gectim. Hersey iki gundur var hormonlardansa rahat nefes alirim ama bu durum kalici olursa ben çökerim kendimi biliuorumEşiniz el iyisi galiba. Size iyi olmadiktan sonra iyi olsa ne yarar. Kendiniz de kusur aramayin. Cocugunuza ve sagliginiza önem gösterin. Emeklerinize üzüluyorsunuz ama adam emeklerinin karsiligini vermiyormus ki. Devam ederseniz bu böyle gidecek sanirim. Bosanin diyemem ama sanirm baska yolda birakmiyor, ki zaten siz diyorsunuz ki kafaya koymus. Ona firsat vermeden siz yapin. Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah.
Ya valla boşanmak zor tabi lakin böyle ailesine bağımlı pislik bir herifle yaşamak daha zor , konu sahibi lütfen boşanın ve kurtulun , kendinizi manipüle etmekten vazgeçin, bu adamdan ne baba ne de koca olmaz, böyleleri ömrünü ailesine hizmet etmeye adamıştır, çabaların hep boşa...Evet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.
Uzun oldu ama size ihtiyacim var. Esim sen saygisizsin dedi ve kislari beraber oturmamiz gerektigini soyledi asla kabul etmedim. Kendi daireleri var ama k.peder israrla her gelinde kalmak istedi digerleride artik istemiyor. Ama esimde artik beni istemiyor. Diyorum ya iki gune kadar iyiydim belki hormonlardan. Bugun disarda is sebebiyle karsilastik hastanede. Kocami gordum resmen soguyarak bakti. İcim acidi. O burda hemen bosa spora yazil kuafore git kendine bak birakma dedigim tum uyelerden ozurdilerim.oyle olmuyormus. Ne spora gidebilrm ne bir sosyal hayatim olabilir suanda karnim genisledikce agirlastim. Kanserinse etkileri var. Ailem muthis arkamda.abim ablam hatta tum sulalem. Bosansam calismama gerek yok ama ruh halim evi kaldirmaz. Bebegime haksizlikta etmek istemiyorum.bosanacak esim kafaya koymus. Konusmadi ama anliyorum plan hep bebekten sonra. Beni strese sokmamak icin. İlac vitamin hastane herseyi karsiliyor. Gunde bir defa mesaj atiyor safece bebek nasil diye.o bana cok duskun adam ne hale geldi. Ben iki aylikken riskli diye aileme geldim o ailesini bize götürdü . Gormeye gitmedim onlari diye sildim bitti dedi bana. Tek yardimlari olmayan o aileyede cok kızgınim esim bazen yanimda bzen zor durumlarda birakti diye kizginim ama ozledim. Sadece su durumdan cikmak istiyorum. İlac icmesem alacagim terapiler bosa gidecek gidemem suanda. Ne olur akil verin uzuluyorum.uzun oldu ama detaylari vermek istedim kizlar.
Şimdiden bunları düşünüp kaygılanma, hayatta düşündüğümüz şeylerin yüzde 80i gerçekleşmiyor, dünyada senin ve bebeğin sağlığından daha önemli bsy yok şuan, elbette ki çok zor süreçler, Allah hayırlısını versin kolaylıkla, ama bebeklerin bu şeytanların yanında büyümemesi de belki seni rahatlatırCanim yok esimi tanirim Normalde sinir gecer sakinlesir asla ne arama ne sorma gelme gitme. Hastane ve bebek disinda asla soru sormuyor. Onda o baba varken gece gunduz doldurusta o o bitti daha. Zaten adamin bosanacagina eminim ben kendimi nasil toplayacagim onu dusunuyorum. Bebek olacak. Maddi olarak oyle ahim sahim zorluk cekmem. Ama cocuk icin hep gorusmek zorunda kalacagim oda sorun benim icin
Sen bu kadar perişan halde olduğun için zaten içten içe hırsını alıp rahatlıyor. O yokken çok rahat huzurlu mutlu olduğunu bilse buralara bile gelmezdi iş. Neyse zaten olmayacak bir evlilikti sürekli yazıyordun, zorlaya zorlaya buralara getirdin. İlla ayrılmak istemiyorum diyorsan çok huzurlu mutlu davran bak nasıl değişiyor.
Sen bu kadar perişan halde olduğun için zaten içten içe hırsını alıp rahatlıyor. O yokken çok rahat huzurlu mutlu olduğunu bilse buralara bile gelmezdi iş. Neyse zaten olmayacak bir evlilikti sürekli yazıyordun, zorlaya zorlaya buralara getirdin. İlla ayrılmak istemiyorum diyorsan çok huzurlu mutlu davran bak nasıl değişiyor.
Kizlar alintilari silemedim yanlis oldu reklam olunca toplu cevap veriyim.evet o benim suan evde yattigimi birsey yapamayacagimi artik cocuk var bosansada bu evlenemez dusuncesinde oldugu icin rahatligi.bie ayaga kalksarsam insallah yedigim ayazda hepsini yakacagim.diyoeum ya icimde iki gun oncesine mutluluk arada kin neftet biterse bitsin dueumu vardi. İkingundur acaba cokmu konusuyodum ailesine aileci davransaydim kabul etseydim devam edermiydi dusuncesi girdi. Onun disinda bu arada evde cinsellik yemek temizlik konusunda sikinti yoktu ben zaten anac bir yapim var toplayiciyim ama kocama bakarim aielsine bakam kafasindayimsakin olun, hele bir bebeginiz doğsun daha sağlıklı kafayla ( hormonlarınız horon teptigi icin boyle soyluyorum) ne yapmaniz gerektiğine daha iyi karar vereceksiniz.
Herşeyden önce çocuğunuzu doğurduktan sonra bir kaplan olacaksiniz yıkamam dediginiz dagları yikip, yakamam dediginiz gemileri yakacak o gücü bulacaksiniz kendinizde.
Sabredin gebeliginizin tadini çıkarın ama hamileyken yediğiniz ayazı unutmayın.
Ailesi niçin sizin evinizde?Suan bir araya gelmemisin imkani yok dikislerim cok kasiliyor eski ameliyatimdan.Hep yatmam gerekli. Hastane disinda gorusmuyoruz. Evime gidemiyroum ailesi benim evde. O benim aileme gelmiyor benim ailemle gorusmuyor. Vallahi dedim ya oyle asla arayipta rahatsiz eden darlayan bir yapim yok. Herseyi akisina biraktim.umarim hersey benim hayrima olur. Bebegimin hayrina olur.
Adamin elle tutulur yanı yokmuş,sizin zorunuzla evlenmiş adam, kendi isteğiyle boşanıyor.lütfen kusura bakmayın kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz.Adam için sıkıntı yok bekar hayatına çok çabuk dönmüş çünkü evlilikte zaten bütün yükü siz cekmişsiniz adam hiç kendini yormamis , sevmemiş kıymet vermemiş yoklugunuz onda bir boşluk yaratmamis.Konunuzu okuyan kızlara hikayeniz ders olsun, dökme suyla değirmen donmezmiş ilk fırsatta kapiya konulurmuş en çok seven en fedakar olan ...Bu arada kizlar şoyle detayda veriyim asla arayipta rahatsiz etmiyorum surekli darlamiyorum sadece bebek hakkinda bilgi veriyorum. Kiskanclik veya surekli durum atma gibi seylerim yok. Ama kendimi yedim bitirdim bu surecte. Resmen kan kusup kizilcik iciyorum
İnsan bir kez soğudumu sonrası zor,her ikiniz içinde geçerli,boşan denilmez tabiki hiç tanımadığımız insanlara ne yaşadıklarını bir iki cümleyle anlatınca bir fikir sahibi olunmaz,konu açan herkes o öfkeyle konuyu açıp sadece kötü olanları sıralıyorlar ama sakinleşince geçiyor,boşanmak çok zor bir olay bir psikolog tanıdığımız söylemişti ölümden sonra yaşanacak en büyük travma diye,insan kendini bırakabiliyor ve çoğu insanın aileside yanında durmuyor hatta iş bulamayan işsiz güçsüz binlerce insan var,tavsiye bu açıdan dizi film senaryosu gibi değilde gerçek bir insan hayatı gerçek hayat koşulları düşünülerek empati yaparak yapılmalı,boşan hemen işe gir,spora başla,evinden taşın,nafaka al arabanı al,gez dolaş,kuaföre git,bakıcı tut vs gibi tavsiyeler yaşayanlar bilir gerçeğe çok uzak ülkenin şu durumunda bu maddi olanaksızlıklarla,işsizliklerle,hamilesiniz hormonlarınızında etkisi var,eşinizde bunalmış belkide sizin abarttığınız kadar uç nokta bir duygu yoğunluğu yoktur varsada olabilir herşey insanlar için yıpratmayın kendinizi siz üzülsenizde üzülmesenizde herşey olacağına varır eninde sonunda.Evet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.
Uzun oldu ama size ihtiyacim var. Esim sen saygisizsin dedi ve kislari beraber oturmamiz gerektigini soyledi asla kabul etmedim. Kendi daireleri var ama k.peder israrla her gelinde kalmak istedi digerleride artik istemiyor. Ama esimde artik beni istemiyor. Diyorum ya iki gune kadar iyiydim belki hormonlardan. Bugun disarda is sebebiyle karsilastik hastanede. Kocami gordum resmen soguyarak bakti. İcim acidi. O burda hemen bosa spora yazil kuafore git kendine bak birakma dedigim tum uyelerden ozurdilerim.oyle olmuyormus. Ne spora gidebilrm ne bir sosyal hayatim olabilir suanda karnim genisledikce agirlastim. Kanserinse etkileri var. Ailem muthis arkamda.abim ablam hatta tum sulalem. Bosansam calismama gerek yok ama ruh halim evi kaldirmaz. Bebegime haksizlikta etmek istemiyorum.bosanacak esim kafaya koymus. Konusmadi ama anliyorum plan hep bebekten sonra. Beni strese sokmamak icin. İlac vitamin hastane herseyi karsiliyor. Gunde bir defa mesaj atiyor safece bebek nasil diye.o bana cok duskun adam ne hale geldi. Ben iki aylikken riskli diye aileme geldim o ailesini bize götürdü . Gormeye gitmedim onlari diye sildim bitti dedi bana. Tek yardimlari olmayan o aileyede cok kızgınim esim bazen yanimda bzen zor durumlarda birakti diye kizginim ama ozledim. Sadece su durumdan cikmak istiyorum. İlac icmesem alacagim terapiler bosa gidecek gidemem suanda. Ne olur akil verin uzuluyorum.uzun oldu ama detaylari vermek istedim kizlar.
Çökmezssin korkma. Hiç yasamadim ama sanirm hamilelikten dolayi duygular şelale. Kimse boşandi, ayrildi diye çökmedi. Sen de çökmezsin. Üzülürsün ama bir süre sonra gecer. Bu defa kendine üzülürsün o kimmis de ben üzülmüşüm diye. Hayatinda tutunacagin bir dalin var ve o el delisi kocandan daha kiymetli. Ona odaklan, huzuru onda ara. Olan var olmayan var düşün yaniAmin canim cok tesekkur ederim. Bebegim bana iyi gelsin insallah. Evet arkadaslari esleri nasil memnun gecenlerde bir tanesinin karisi dediki saolsun her isimize kosturuyor. Yani kotu niyetli degil namus konusunda esimin Allah var cok saglamdir. Hani tamirat tadilat hastane vs. Demek istedi. İcimden o kadar sinirlendimki evde bir supurgeligi aylarca taktirmadi. Aklima suda geldi neden iki gundue kendimi suclama moduna gectim. Hersey iki gundur var hormonlardansa rahat nefes alirim ama bu durum kalici olursa ben çökerim kendimi biliuorum
Ahhh tüm kadınların handikapı bu , benden sonra adam olur da benim emeklerimle daha mutlu bir evlilik, ilişki yasar mı diye korkuyorsunuz, emeklerinize acıyorsunuz ve bu yüzden geri dönmek, vazgeçmek istemiyorsunuz lakin böyle adamlar bencil ve narsist olduğu için ( çoğu da gizli narsist, araştırın) evdeki karısına, çocuğuna değer vermez ama bir komşu, bir arkadaş ya da ailesi söz konusu oldu mu melek kesilirler, tüm eziyetleri kendi evinde onunla yasayan eş ve çocuklarına karşıdır, çünkü bu kişiler kendi içlerinde ezik , değersiz ve aşağılık olduğu için, eşini ve çocuklarını da kendi uzvu gibi gördüğünden dolayı ne kendine ne de yanındaki çekirdek ailesine değer vermezler , veremezler , eğer ki bu kadın değerli olsaydı beni tercih etmezdi diye bakarlar olaya , yani kendisi değersiz bir varlık olduğundan onu tercih eden eş ve çocukları da değersizdir, bu tamamen psikolojik bir olay , sizinle ve değerinizle hiçbir alakası yok , siz bu adamı iyileştiremezsiniz, bakın kanser hastasısınız, pamuk ipliğine bağlı sağlığınız, silkelenin ve ayağa kalkın bebeğinize ve kendinize daha fazla zulmetmeyin ve anlasmalı şekilde boşanın daha fazla yara almadan ...Cok tesekkur ederim aslinda bende bunun bilincindeyim disarda o kadar masum o kadar guzel bir cocukki. Kendi arkadaslari ve arkadaslarinin esi hepsi cok memnun. Acaba bir zaman sonra kendimde suc bulmaya basladim benmi delirtiyodum diye. Ama asla yapmadim kiskanclig dozundaydi rahat birakirdim evim her daim tertemiz yemeklerim hep vardi. Cani bisey istese aninda yapardim. Tek üzüldugum temassiz asla durmazdi yan yana otursam saatlerce boyle yanagimdan cocuk gibi oper sarilir. Hani insan diyor duzelirmiydi. Simdi benden sonra duzelirse benim emeklerim ne olacak diyor insan. En uzuldugum emeklerim aslinda. Yoksa bende aslinda bu durumda olmayacaginin farkindaym
Cnm benim ona el iyisi derler , iyi falan değil hepsi rol ...Amin canim cok tesekkur ederim. Bebegim bana iyi gelsin insallah. Evet arkadaslari esleri nasil memnun gecenlerde bir tanesinin karisi dediki saolsun her isimize kosturuyor. Yani kotu niyetli degil namus konusunda esimin Allah var cok saglamdir. Hani tamirat tadilat hastane vs. Demek istedi. İcimden o kadar sinirlendimki evde bir supurgeligi aylarca taktirmadi. Aklima suda geldi neden iki gundue kendimi suclama moduna gectim. Hersey iki gundur var hormonlardansa rahat nefes alirim ama bu durum kalici olursa ben çökerim kendimi biliuorum
Bana da öyle geldi , adam narsistin önde gideni ...Ne boşanması ya eşin seni manipüle ediyor sen boşanmak isteme diye, hem de kuzu kuzu dediklerini yaptıracaklar işte
Saol mihrimah. Tek istedgim gonul ferahligi. Ben normalde coktan terapi psikologa gitmistim toparlanmistim disari cikmistim da bakma suan bebegim var karnimdaYa valla boşanmak zor tabi lakin böyle ailesine bağımlı pislik bir herifle yaşamak daha zor , konu sahibi lütfen boşanın ve kurtulun , kendinizi manipüle etmekten vazgeçin, bu adamdan ne baba ne de koca olmaz, böyleleri ömrünü ailesine hizmet etmeye adamıştır, çabaların hep boşa...
Ailesi senin evine çöreklenmiş resmen , ay bacım boşan bana bi haller oldu , pislik herif yaaaSuan bir araya gelmemisin imkani yok dikislerim cok kasiliyor eski ameliyatimdan.Hep yatmam gerekli. Hastane disinda gorusmuyoruz. Evime gidemiyroum ailesi benim evde. O benim aileme gelmiyor benim ailemle gorusmuyor. Vallahi dedim ya oyle asla arayipta rahatsiz eden darlayan bir yapim yok. Herseyi akisina biraktim.umarim hersey benim hayrima olur. Bebegimin hayrina olur.
Zamana bırakın. Dua edin bol bol. Çocuğunuz doğsun sonra düşünürsünüz. Çocuk herseyden etkileniyor. Düzelir ya da düzelmez belli olmaz orası. Duanin acamayacagi kapı yok. Kesin kararlar verme zamanı değil bence o da sizi oözlicektir bu sürede sonra acısını çıkarırsınız. Olumlu düşününEvet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.