Herkese boşan diyordum burda ama....

Ne desem bilemedim başta yapmışsın hatayı üstüne çocuk neden yapılır ki.. çoktan boşansaydın böyle olmayacaktı

Güzel dedin. Sen hak yerini bulsun istiosun o adami istemiyorsun. Umarım bir an önce aklini basina toplar da cocugunuza iyi bir baba olur en azindan. Maalesef sana iyi bir es olamamis.
Kesinlikle oyle. Hak yeriniz bulsun haksizliga ugradigin zaman icimdeki ofke stres
İnslalah oyle olsun. Benim yediremedigim dedigim gibi haksizlik. Yoksa bebegim olsa zaten oylesine gerçekten gerek yok bence. Evet iyi gunlerde cok oldu ama bu ikinci darbesi bana. Dusunuyorum yaslansak destekmi olmayacak

hayatınızı mahvetmek için bütün tuşlara basmışsınız gibi geliyor bu hiikaye. umarım yakın zamanda huzurlu olmak için bir ihtimal vardır.

Ne desem bilemedim başta yapmışsın hatayı üstüne çocuk neden yapılır ki.. çoktan boşansaydın böyle olmayacaktı
Cocuk kisminda asla pisman degilim iyiki oldu. Plansizdi zaten kanser oldugun icin hic dusunmemistim
Cocuk bu evlilikte en buyuk artim. Ona nasil bakacagimk ne yapacagimi dusunmedim hic. Tek uzuntum suan ki haksizliga ugramam

Siz kanseri yenmiş ve bunun üzerine karnınızda bir mucize taşıyan çok güçlü bir kadınsınız.
Kendinizi de, bebeğinizi de bu baba bağımlısı, eşine bebeğine hayrı olmayan vicdansız adam için strese sokmayın. Dik mi duruyor bırakın dursun. Boşanma kararı mı almış boşasın. Soğuk mu baktı kendi bilir. Herkes kendinden sorumlu, ömür boyu çocuk gibi babasının yanında oturup doldurulmak istiyorsa, bunun uğruna evladından ayrı kalmayı göze alıyorsa Allah kalbine göre versin onun da.
Hamile ve hasta bir eşe böyle davranan eşiniz de, ailesi de layığını bulsun.
Sizin önünüzde bebeğinizle beraber uzun, huzurlu, harika bir hayatınız olacak

Öfke kontrolü olmayan duvarları yumruklayıp silahla gezen bir adamın soyunu devam ettirdiğiniz için bravo

Allahim insallah bu guzel mesaj icin cok tesekkur ederim size Allah hepimizin gönlüne gore versin benide bu haksizliktan gecicidir insallah bu mutsuzluktan kurtarsin

Öfke kontrolü olmayan duvarları yumruklayıp silahla gezen bir adamın soyunu devam ettirdiğiniz için bravo
Silahla gezmesi mesleginden dolayi. Yine soyluyorum cocuk konusunda en ufak pismanligim yok ayrilmis olsakta ben ve ailem maddi manevi cocuga en iyi sekilde bakariz. Bakamayacak kopuk olan onun ailesi. Cocuk onun ailesinde buyumeyecek

Silahla gezmesi mesleginden dolayi. Yine soyluyorum cocuk konusunda en ufak pismanligim yok ayrilmis olsakta ben ve ailem maddi manevi cocuga en iyi sekilde bakariz. Bakamayacak kopuk olan onun ailesi. Cocuk onun ailesinde buyumeyecek

Ben size bakamazsınız mı dedim ki? Böyle bir adamın genlerini devam ettiriyorsunuz diyorum.

Rabbim kolaylık, ferahlık versin inşallah..

Allahim insallah bu guzel mesaj icin cok tesekkur ederim size Allah hepimizin gönlüne gore versin benide bu haksizliktan gecicidir insallah bu mutsuzluktan kurtarsin
Gerçekten her kelimesine çok inanarak yazdım, sizde inanın.
Yemin ederim hayat sizi bu kadar üzüp hamile halinizle ortada bırakan bir adam için dertlenmeye değmez. Siz bebeğinize odaklanın, kim ne yaparsa yapsın.
Bazen gözümüzle görmesek bile yapılan haksızlıklar er ya da geç karşılığını buluyor.
Size küçük yavrunuzla beraber upuzun, mutluluktan havalara uçtuğunuz bir hayat diliyorum.
Eşinizde hanzo babasının dizinin dibinde oturup dursun

İnsallah cok tesekkur ederim bu guzel dualariniz sizede karsilik olarak gelsin iyiki buraya yazmisim derdimi kimseye acmak istemedim.icimede atsam bir defa attim kotu hastalikla sonuclandi istemem artik. Bebegim bana sans getirsin şifa olsun onada artik diyecek lafim yok Allah pisman etsin ama o pisman oldugunda benim kalbim coktan sogusun istiyorum.

Korkman , pişman olmaktan kacman , gelecek kaygısı hepsi çok normal

İçinize atmayın, söylediğiniz gibi o hastalıkların hepsinin temel sebebi bu. Biz burada millete boşan, neden yaptın, yapma etme diyoruz ama aslında herkes bir diğer hemcinsine yardımcı olmaya çalışıyor. Kelimeler, cümleler değişir ama amaç esas..
Bebeğiniz size hem şans, hem şifa getirecek. Kucağınıza aldığınızda onun için neler yapabileceğinize kendiniz bile inanamayacaksınız. Sağlıkla kavuşun yavrunuza
Eşiniz olacak adamı da hiç düşünmeyin, pişman mı olmuş, yalvaracak mıymış, ailesinden kazık mı yiyecekmiş boşverin. Düşünüp gereksiz bir adamın enerjisini yükseltmeyin, kendi enerjinizden vermeyin.
Merak etmeyin kimsenin hakkı kimsede kalmaz

Cocuk kisminda asla pisman degilim iyiki oldu. Plansizdi zaten kanser oldugun icin hic dusunmemistim
Cocuk bu evlilikte en buyuk artim. Ona nasil bakacagimk ne yapacagimi dusunmedim hic. Tek uzuntum suan ki haksizliga ugramam
İşte keşke biraz dusunseydiniz, biraz daha planlı davransaydiniz ama olan olmuş artık. Bebeğinizle yolunuz açık olsun...

Böyle bir ihtimal yok. Yıllardır düzelmeyen adam bi anda düzelecek mi
Bazen okuyoruz ya burda. Es cokerken çocukla evde maddi manevi heba olurken bu dusuncesiz adamlar direk cillop gibi kadinlara gidiyor. Degisecegi tutuyor. Aslinda benim galiba korkum kendimden. Kanserken cok coktum bir senede toparlandim. Sanki travmalaekm tetiklendi ve yine olacak cokecek yorgun olacagim gibi hissediyorum.yardim almaktan asla cekinmem utanmam ama kendi bunyemi biliyorum ilac almasam duzelmem. Suan onada imkan yok. Mecburen kendi kendimi duzeltecegim sanki ben kotulestikce eve kapandikca o yukselecek gezecek tozacak olayi var.yoksa bende biliyorum ondanda ailesindende artik birsey olmaz

Çocuğunuza öfke kontrolü olmayan bir adamı baba yapmak sizin sorumluluğunuzda . Hayat bizim secimlerimizden oluşuyor . Bence siz eşiniz öfkelenmesin diye onu idare edin çocuğun yanında duvarları yumruklaşın. Sizin kocaniz değil Türk erkeklerin çoğu öfke kontrolü var . Bu yorumu okuyan bekarlar varsa lütfen problem çözme becerisi olmayan , anne babasına düşkün , öfke kontrolü olan adamları solmayın hayatınıza degismiyorlar yaslanincada devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…