- 30 Kasım 2017
- 8.090
- 4.015
-
- Konu Sahibi akasayalar
Ne desem bilemedim başta yapmışsın hatayı üstüne çocuk neden yapılır ki.. çoktan boşansaydın böyle olmayacaktıEvet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.
Uzun oldu ama size ihtiyacim var. Esim sen saygisizsin dedi ve kislari beraber oturmamiz gerektigini soyledi asla kabul etmedim. Kendi daireleri var ama k.peder israrla her gelinde kalmak istedi digerleride artik istemiyor. Ama esimde artik beni istemiyor. Diyorum ya iki gune kadar iyiydim belki hormonlardan. Bugun disarda is sebebiyle karsilastik hastanede. Kocami gordum resmen soguyarak bakti. İcim acidi. O burda hemen bosa spora yazil kuafore git kendine bak birakma dedigim tum uyelerden ozurdilerim.oyle olmuyormus. Ne spora gidebilrm ne bir sosyal hayatim olabilir suanda karnim genisledikce agirlastim. Kanserinse etkileri var. Ailem muthis arkamda.abim ablam hatta tum sulalem. Bosansam calismama gerek yok ama ruh halim evi kaldirmaz. Bebegime haksizlikta etmek istemiyorum.bosanacak esim kafaya koymus. Konusmadi ama anliyorum plan hep bebekten sonra. Beni strese sokmamak icin. İlac vitamin hastane herseyi karsiliyor. Gunde bir defa mesaj atiyor safece bebek nasil diye.o bana cok duskun adam ne hale geldi. Ben iki aylikken riskli diye aileme geldim o ailesini bize götürdü . Gormeye gitmedim onlari diye sildim bitti dedi bana. Tek yardimlari olmayan o aileyede cok kızgınim esim bazen yanimda bzen zor durumlarda birakti diye kizginim ama ozledim. Sadece su durumdan cikmak istiyorum. İlac icmesem alacagim terapiler bosa gidecek gidemem suanda. Ne olur akil verin uzuluyorum.uzun oldu ama detaylari vermek istedim kizlar.
Kesinlikle oyle. Hak yeriniz bulsun haksizliga ugradigin zaman icimdeki ofke stresGüzel dedin. Sen hak yerini bulsun istiosun o adami istemiyorsun. Umarım bir an önce aklini basina toplar da cocugunuza iyi bir baba olur en azindan. Maalesef sana iyi bir es olamamis.
İnslalah oyle olsun. Benim yediremedigim dedigim gibi haksizlik. Yoksa bebegim olsa zaten oylesine gerçekten gerek yok bence. Evet iyi gunlerde cok oldu ama bu ikinci darbesi bana. Dusunuyorum yaslansak destekmi olmayacakDönemsel olarak çok normal. Emin olun babayla hayatın geçmediği ona en kısa zamanda dank edecek. Siz de o sormadan bilgi vermeyin arasın bence. Kafanızı dinleyin.
Benim gördüğüm örneklerde erkekler hep sonradan pişman olan taraf oluyor. Baştaki o dik duruş niyeyse bir kaç aya sönüyor.
Eksik hissetmeyin. Bir eş olarak eksiğim yok demişsiniz. Eksik her neyse artık olsa bile bu tavır hamile bir eşe yapılmaz. Size yaşatılan sürecin bahanesi yok . Kendinizi açıklamanıza bile gerek yok. Sağlıkla kucağınıza alın.
Allahim umarim hersey cok guzel olurhayatınızı mahvetmek için bütün tuşlara basmışsınız gibi geliyor bu hiikaye. umarım yakın zamanda huzurlu olmak için bir ihtimal vardır.
Cocuk kisminda asla pisman degilim iyiki oldu. Plansizdi zaten kanser oldugun icin hic dusunmemistimNe desem bilemedim başta yapmışsın hatayı üstüne çocuk neden yapılır ki.. çoktan boşansaydın böyle olmayacaktı
Allahim insallahSiz kanseri yenmiş ve bunun üzerine karnınızda bir mucize taşıyan çok güçlü bir kadınsınız.
Kendinizi de, bebeğinizi de bu baba bağımlısı, eşine bebeğine hayrı olmayan vicdansız adam için strese sokmayın. Dik mi duruyor bırakın dursun. Boşanma kararı mı almış boşasın. Soğuk mu baktı kendi bilir. Herkes kendinden sorumlu, ömür boyu çocuk gibi babasının yanında oturup doldurulmak istiyorsa, bunun uğruna evladından ayrı kalmayı göze alıyorsa Allah kalbine göre versin onun da.
Hamile ve hasta bir eşe böyle davranan eşiniz de, ailesi de layığını bulsun.
Sizin önünüzde bebeğinizle beraber uzun, huzurlu, harika bir hayatınız olacak
Silahla gezmesi mesleginden dolayi. Yine soyluyorum cocuk konusunda en ufak pismanligim yok ayrilmis olsakta ben ve ailem maddi manevi cocuga en iyi sekilde bakariz. Bakamayacak kopuk olan onun ailesi. Cocuk onun ailesinde buyumeyecekÖfke kontrolü olmayan duvarları yumruklayıp silahla gezen bir adamın soyunu devam ettirdiğiniz için bravo
Silahla gezmesi mesleginden dolayi. Yine soyluyorum cocuk konusunda en ufak pismanligim yok ayrilmis olsakta ben ve ailem maddi manevi cocuga en iyi sekilde bakariz. Bakamayacak kopuk olan onun ailesi. Cocuk onun ailesinde buyumeyecek
İnsallah cekmez ne diyim. Hayirlari olmayacagi gibu soyunun zararida olmasin evladima omrum yettigince iyi yasamasi ve yetismesi icin elimden geleni yapacagimBen size bakamazsınız mı dedim ki? Böyle bir adamın genlerini devam ettiriyorsunuz diyorum.
Rabbim kolaylık, ferahlık versin inşallah..Saol mihrimah. Tek istedgim gonul ferahligi. Ben normalde coktan terapi psikologa gitmistim toparlanmistim disari cikmistim da bakma
Gulecegim sinirliyim aslindada. Onceligim bebek. Birde bu sttesten hastaligimj falan azdiririm Allah korusun o zaman sen gor kiyameti
Gerçekten her kelimesine çok inanarak yazdım, sizde inanın.Allahim insallahbu guzel mesaj icin cok tesekkur ederim size Allah hepimizin gönlüne gore versin benide bu haksizliktan gecicidir insallah bu mutsuzluktan kurtarsin
İnsallahGerçekten her kelimesine çok inanarak yazdım, sizde inanın.
Yemin ederim hayat sizi bu kadar üzüp hamile halinizle ortada bırakan bir adam için dertlenmeye değmez. Siz bebeğinize odaklanın, kim ne yaparsa yapsın.
Bazen gözümüzle görmesek bile yapılan haksızlıklar er ya da geç karşılığını buluyor.
Size küçük yavrunuzla beraber upuzun, mutluluktan havalara uçtuğunuz bir hayat diliyorum.
Eşinizde hanzo babasının dizinin dibinde oturup dursun
Korkman , pişman olmaktan kacman , gelecek kaygısı hepsi çok normalİnsallahcok tesekkur ederim bu guzel dualariniz sizede karsilik olarak gelsin iyiki buraya yazmisim derdimi kimseye acmak istemedim.icimede atsam bir defa attim kotu hastalikla sonuclandi istemem artik. Bebegim bana sans getirsin şifa olsun onada artik diyecek lafim yok Allah pisman etsin ama o pisman oldugunda benim kalbim coktan sogusun istiyorum.
İçinize atmayın, söylediğiniz gibi o hastalıkların hepsinin temel sebebi bu. Biz burada millete boşan, neden yaptın, yapma etme diyoruz ama aslında herkes bir diğer hemcinsine yardımcı olmaya çalışıyor. Kelimeler, cümleler değişir ama amaç esas..İnsallahcok tesekkur ederim bu guzel dualariniz sizede karsilik olarak gelsin iyiki buraya yazmisim derdimi kimseye acmak istemedim.icimede atsam bir defa attim kotu hastalikla sonuclandi istemem artik. Bebegim bana sans getirsin şifa olsun onada artik diyecek lafim yok Allah pisman etsin ama o pisman oldugunda benim kalbim coktan sogusun istiyorum.
Böyle bir ihtimal yok. Yıllardır düzelmeyen adam bi anda düzelecek mibaskasina duzelmis halde gidecek
İşte keşke biraz dusunseydiniz, biraz daha planlı davransaydiniz ama olan olmuş artık. Bebeğinizle yolunuz açık olsun...Cocuk kisminda asla pisman degilim iyiki oldu. Plansizdi zaten kanser oldugun icin hic dusunmemistim
Cocuk bu evlilikte en buyuk artim. Ona nasil bakacagimk ne yapacagimi dusunmedim hic. Tek uzuntum suan ki haksizliga ugramam
Bazen okuyoruz ya burda. Es cokerken çocukla evde maddi manevi heba olurken bu dusuncesiz adamlar direk cillop gibi kadinlara gidiyor. Degisecegi tutuyor. Aslinda benim galiba korkum kendimden. Kanserken cok coktum bir senede toparlandim. Sanki travmalaekm tetiklendi ve yine olacak cokecek yorgun olacagim gibi hissediyorum.yardim almaktan asla cekinmem utanmam ama kendi bunyemi biliyorum ilac almasam duzelmem. Suan onada imkan yok. Mecburen kendi kendimi duzeltecegim sanki ben kotulestikce eve kapandikca o yukselecek gezecek tozacak olayi var.yoksa bende biliyorum ondanda ailesindende artik birsey olmazBöyle bir ihtimal yok. Yıllardır düzelmeyen adam bi anda düzelecek mi