Herkese boşan diyordum burda ama....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok çok doğru bir yorum. Benim ex benim iyi hissetmediğim zamanlarda destek yerine köstek olurdu. Ne halin varsa gör! demişti gripten ölürken ben. Git içeride ne yapıyorsan yap tv izliyorum görmüyor musun demişti idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle sancıdan elimde çamaşır sepetiyle yere yığıldığımda.Çok kırıcı bir durum. Vicdansız merhametsiz adamlar eksik olsunlar.

Herif silahli ve öfke kontrol problemi var tam bir Keko

Nesini özledin be öffff kendin kendinizin katili olmaya and mı içtiniz hazır soğumuş boşanın kurtulun

Her acı geçer

Bebeğinizle inşallah eskisinden daha iyi bir hayatınız olur herşey gönlünüzce olsun iyi yönden düşünün çocukla uğraşırken bide koça derdiniz olmayacak yok onun çayı yemeği ütüsü ihtiyacı tribi aman aman valla en iyisini yapmışsınız

İnşallah boşanmışsınızdır :)

İnşallah boşanmışsınızdır :)
Ayriyiz uzun sure oldu yani bir kac ay. Eve ben gectim. O cikti.bebegim henuz dogmadi sonra anlasmali ayrilacagiz.ben cocugumla kalayimda oda istedigi zaman gorsun cocuk komusunda esnek olmayi dusunuyorum benden gitsinde. Cocuguna zarar verecek adam degil herseyini aldi yapti fazlasiyla. Alsin istedigi zaman gorsun. Bana bulasmasinda

Yaa işte Allah korusun böyle biriyle hastanede kaldığını, başka yanına kimsenin gelmediğini düşün. Ben bu hastalık sürecimde anne babama muhtaç kaldım onlar yemek verirse yiyorum, su verirse içiyorum annem özbakımımla ilgileniyor. Allah ailemize uzun ömür versin ama bir yerden sonra eş-sevgili devreye giriyor, onunla aynı evi, hayatı paylaşıyorsun. Bu hastalık durumlarında da ona ihtiyacımız olacak.

O yüzden vicdanı olmayan biriyle kesinlikle bir yola girmeyin evliyseniz de yolları ayırmaya çalışın bunu herkes için diyorum. Bu benim bu hastalık sürecinde aldığım en büyük hayat dersi. Eşi kadının günde üç dört kere bezini değiştiriyordu mesela bunu her erkek maalesef yapmaz. Dediğiniz gibi gripken bile vicdan göstermeyen erkekler var.

25 yaşındayım, bu yaşıma kadar hastaneye yolum düşmedi ama birden bacağımda tümör çıktı, bu kendiliğinden oluşan bir şeymiş. Aylardır yatıyorum özbakıma ihtiyacım var. İlla Allah korusun tümör - kanser yaşamaya da gerek yok dediğim gibi en ufak bir kaza ile hatta evde düşme ile bile kemikleri kırılan, aylarca hastanede yatan kalkamayan insanlar var. Hepimiz engelli ve hastalık adayıyız. Hayatımızdaki erkeği vicdanlı olmasına ona göre seçelim ve ona göre yolumuza devam edelim. Hastalık her şeyi geçtim yaşlanınca zaten eşler birbirlerine muhtaç kalıyor birbirlerine yürümede ve bakımda yardımcı oluyorlar genelde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…