- 13 Nisan 2007
- 32.975
- 99.801
- 45
-
- Konu Sahibi akasayalar
Aynen öyle benim eşimin ailesi de aynı seyi denedi . Bende hiçbir dediklerini yapmadım. Çocuk doğduktan sonra evi terk edip oğullarına sen bizim için bittin falan dediler. Yola gelirim diye asla geri adım atmadım . Kanserle mücadele eden kadına yaptıklarına bak .sizin en gidemeyeceğinizi bildiği dönemde sizi manipüle ediyor, hormonlardan bu gelgitli duygularınız da, mantıklı düşünmeye çalışın, dönseniz de hiç bir şey güllük gülistanlık olmayacak.
Canım benim boşver herkesi ya huuu , ya sen en zor hastalığı anlatmışsın, yetmemiş maşallah hamile kalmışsın mucize şekilde, benim arkadaşım kanser hastasıydı, kanseri atlattı ama hamile kalamıyor çok üzülüyor, sen nasıl bir mucizenin içinde olduğun farkında değilsin, mis gibi bakarsın bebeğine, eşini al karşına tek tek şartlarını söyle, ailesi ile asla beraber yaşamayacağını ve de düzelmeyecekse, çift terapisine dahi yanaşmayacaksa bosanacağını belirt ve de gerçekten de boşan, senden ve bebeğinden değerli değil hiç kimse, ya benim de bebeğim olmuyordu, mucizem ansızın geldi , resmen aşk yaşıyoruz kızımla , babası bişeylerden memnun değilse çıkabilir hayatımızdan, hiç sorun etmem , kızımın tırnağına değişmem kimseyi , bebekler annelerinin her duygusunu sünger gibi emiyor , anlıyorlar annem mutlu mu üzgün mü diye, karnında bile olsa hissediyor , bebeğini üzme , herseyi, herkesi akışına bırak, beğenmeyen gitsin by by...Saol mihrimah. Tek istedgim gonul ferahligi. Ben normalde coktan terapi psikologa gitmistim toparlanmistim disari cikmistim da bakma suan bebegim var karnimda
Saol mihrimah. Tek istedgim gonul ferahligi. Ben normalde coktan terapi psikologa gitmistim toparlanmistim disari cikmistim da bakmaYa valla boşanmak zor tabi lakin böyle ailesine bağımlı pislik bir herifle yaşamak daha zor , konu sahibi lütfen boşanın ve kurtulun , kendinizi manipüle etmekten vazgeçin, bu adamdan ne baba ne de koca olmaz, böyleleri ömrünü ailesine hizmet etmeye adamıştır, çabaların hep boşa...
Gulecegim sinirliyim aslindada. Onceligim bebek. Birde bu sttesten hastaligimj falan azdiririm Allah korusun o zaman sen gor kiyametiAilesi senin evine çöreklenmiş resmen , ay bacım boşan bana bi haller oldu , pislik herif yaaa
Evet inancim geregi hep oyle diyorum iyi hallerimi unutup ta sinirlendigimde agzima gelenleri hatirliyorlar sadece. Ben bir unutayim su bebegim dogsun hayirlisiyla bi toparlansam Allahin iziniyle ayazi unutmayacagmKonu sahibi sende o küçük minigi bir kucagina al bakalım dünyayı gözün görüyor mu ? Evet haklısın şu an hormonlarindan dolayı çok ihtiyaç duyuyorsun birilerine ama bırak seçimini o adam yapsın . Senin elinde olan birşey yok . Böyle vicdansız bir adamsa kendi bilir .
Mesleginden dolayi silahi var. Bunu birazda ailesi bu hale getirmia diger aile fertlrinde de sikinti var. Sorun zaten ben iki gundur kendimi niye suclu hissediyorum. Kendi kendime diyorum salak evin temizdi yemeklerin hep vardi bakimliydin ailen arkandaydi daha Allahtan belasinimi ariyordu. Suan bile bak ayrilma asamasindayiz hayatta rahatsiz edecek bir yapim yok ama iste boyle kanser oluyor insan icine atincaDua edin de sorunsuz şekilde boşansın, kendisi boşanmak istiyorsa çok şanslısınız. Silah merakı olan biriyle evlenmek de büyük cesaret ister. Yepyeni bir hayat var önünüzde, aileniz arkanızda, öfke kontrolü olan bir adamdan kurtuluyorsunuz. Bence bunları düşünün sadece, bebeğiniz için en hayırlısı bu.
Yok bu saatten sonra hic olmaz o belli zaten. Ailelerde karisti hakli olarak. İnsallah atlatırm ayaga kalkarim Allah buyuk o zaman insallah agzima geleni saymam yine. Dilimin kemigi yok hakedenesizin en gidemeyeceğinizi bildiği dönemde sizi manipüle ediyor, hormonlardan bu gelgitli duygularınız da, mantıklı düşünmeye çalışın, dönseniz de hiç bir şey güllük gülistanlık olmayacak.
Emeklerini düşünürse eğer böyle biriyle devam etsen geçecek yıllarını harcayacağın boşa gidecek emeklerini düşün.. işin zor evet ama atlatacaksın inanıyorum. Kanseri yenmişsin hamile kalmışsın sen bunun mu üstesinden gelmeyeceksin? Ailende arkanda olduktan sonra herşeyi yaparsınEvet aslinda o kadar buyuk bir hastalikki. Kanserken cok dustum ailem hep yanimdaydi. O donem ayrilicaktim ama etraf cevre hep dediki bak seni kanserken bile birakmadi ne vefali cocuk diye diye ikna ettiler. Ama insan dusmeye gorsun cok zor. Şimdi dogurucam kalkicam toparlanicam zoru atlatacagim iki ihtimal var ya baskasina duzelmis halde gidecek ben sevdgimden degilde hirsimdan emeklerimw ağlayacağım yada utanmadan geri donecek kalktigimi gorunce. Tek istedigim aslinda suan toparlanmak kalbimin bombos olmasi. Bebegim ve sagligim. Bunun icin dua ediyorum hep
En korktugum sey ben cok ofkeliyim yavrum hemen tekme atıyor Allahim yuzume baksinda o etkilenmesin. Ya o kadar guzelki ben anne olarak ailem aile olarak resmen el ustunde tutacagiz Allah var babasida oglum dogsun herseyi birlikte yapacagiz onunla diyor. Ama onun ofkeisni kontrol etmesi ailesinden kopması lazim yoksa zor. Evladim herseyden onemli. Suan boyleyse dogdugunda dusunemiyorum.canim o benim. Su hallerimi atlatsam kalkacagimda. Kimin dusecegi belli olmaz. Bu ikidir darbeyi yiyorum.kanserken bitmesi gerekiydou bu isinCanım benim boşver herkesi ya huuu , ya sen en zor hastalığı anlatmışsın, yetmemiş maşallah hamile kalmışsın mucize şekilde, benim arkadaşım kanser hastasıydı, kanseri atlattı ama hamile kalamıyor çok üzülüyor, sen nasıl bir mucizenin içinde olduğun farkında değilsin, mis gibi bakarsın bebeğine, eşini al karşına tek tek şartlarını söyle, ailesi ile asla beraber yaşamayacağını ve de düzelmeyecekse, çift terapisine dahi yanaşmayacaksa bosanacağını belirt ve de gerçekten de boşan, senden ve bebeğinden değerli değil hiç kimse, ya benim de bebeğim olmuyordu, mucizem ansızın geldi , resmen aşk yaşıyoruz kızımla , babası bişeylerden memnun değilse çıkabilir hayatımızdan, hiç sorun etmem , kızımın tırnağına değişmem kimseyi , bebekler annelerinin her duygusunu sünger gibi emiyor , anlıyorlar annem mutlu mu üzgün mü diye, karnında bile olsa hissediyor , bebeğini üzme , herseyi, herkesi akışına bırak, beğenmeyen gitsin by by...
Allah cok buyuk ben atlattim. Rabbime hamd olsun. Ama onlar nasilsa ailesi var bakiyor diye hepsi rahat rahat davrandi. Vallahi ilahi adalet cok buyum kimse buyuk konusmasin esim inslalah bu yonden sinanmaz bu acilar cekilecek acilar değil seslerimden hastane inliyodu. O yüzden diyorum daha kolay kolay kimseye bosan diyemem buda zormus. Galiba onemli olan maddiyat falan degil insan duserken yanindakini ariyor. Kocam o anlarda yanimda olmadiktan sonra napiyim sonrasiniAynen öyle benim eşimin ailesi de aynı seyi denedi . Bende hiçbir dediklerini yapmadım. Çocuk doğduktan sonra evi terk edip oğullarına sen bizim için bittin falan dediler. Yola gelirim diye asla geri adım atmadım . Kanserle mücadele eden kadına yaptıklarına bak .
Bu durumj bilen herkes ayni seyi soyluyor. Doktorum sen bi mucizeyi basardin dedi. Bebegin saglikli suan sen sagliklisin ona odaklan sonra tedavine bakalim dedi. Allahim bebegime bakacak omru sifayi bana versin. Ben iyi olayimkinona iyi bakabiliyim iste dusunseler hakka girdiklerini hamile hasta insani uzmezler. Vallahi insanlar sikinti yaEmeklerini düşünürse eğer böyle biriyle devam etsen geçecek yıllarını harcayacağın boşa gidecek emeklerini düşün.. işin zor evet ama atlatacaksın inanıyorum. Kanseri yenmişsin hamile kalmışsın sen bunun mu üstesinden gelmeyeceksin? Ailende arkanda olduktan sonra herşeyi yaparsın
Kayinpeder oglunu cok sevdigi icinAilesi niçin sizin evinizde?
Kayinpeder sikintili kayinvalide iyi ama sozu asla geçmiyor baba ogul ve diger aile fertleri anneyi o kadar sindirmiskiŞöyle yapan kayınvalide ve kayınpederi de Allah surundursun ne diyim ya . Allah'ın cezaları kendileri çeksin . Bu ülkede ne biçim insanlar var
Eşinizin hem öfke kontrolü yok hemde silahlı biri (meslek gereği olması fark etmez) bu çok tehlikeli bi durum anlık cinnetler krizler insana neler yaptırıyo görüyoruz haberlerde. Ben size boşanın demeyeceğim siz kanser atlatmış bir kadınsınız onu yendiyseniz bu sorunlarıda yenersiniz. Kayınvalideler hep sizle mi yaşayacak yoksa geçici bi durum mu? Bebek doğup hamilelik sürecini sağlıkla atlatana kadar eş evlilik düşünmeyin.Bi sağlıkla doğsun lohusalık süren bitsin sonra otur düşün ne yapayım diye bu sürede kimseyi umursama, evine çöreklenenleride arı gibi çalıştır yat aşağı rahatsızım diye. Bu hayatta evlattan ötesi yok şuan hamile olsanda anlayamazsın doğduğu zaman anlayacaksın, onun için yapamayacağın şey olmayacak bu yüzden şuan bi karar verme zıtlaşma sakince süreci yönetmeye çalışAllah cok buyuk ben atlattim. Rabbime hamd olsun. Ama onlar nasilsa ailesi var bakiyor diye hepsi rahat rahat davrandi. Vallahi ilahi adalet cok buyum kimse buyuk konusmasin esim inslalah bu yonden sinanmaz bu acilar cekilecek acilar değil seslerimden hastane inliyodu. O yüzden diyorum daha kolay kolay kimseye bosan diyemem buda zormus. Galiba onemli olan maddiyat falan degil insan duserken yanindakini ariyor. Kocam o anlarda yanimda olmadiktan sonra napiyim sonrasini
Evet su durumj yonetmeye calisiyorum ben ailemin evindeyim riskli takipli hasta oldugum icin ailem gondermedi evime. Haklilar. Onlar yemeklerime ilaclarima kadar onume getiriyor. Ailemin soyle yapisi var. Annem mesela birikim yapmisti araba almak icin o parayi bebege ve bana gozunu kirpmadan harcıyor.abim bir kirasini aylik olarak bana veriyor senelerdir sasmaz. Babam ablam vs eksik alinacaksa asla esimi aramami musade etmezler biz aliriz derler. Esime birazda bu batti cunku kendi ailesinden asla boyle seyler gormedi aramiyolardi bile beni. Ama o onlara bagimli. Zitlasmayacagim bebek icin. Bakalim ne olacak hayrima olsun kalbim ferahlasindaEşinizin hem öfke kontrolü yok hemde silahlı biri (meslek gereği olması fark etmez) bu çok tehlikeli bi durum anlık cinnetler krizler insana neler yaptırıyo görüyoruz haberlerde. Ben size boşanın demeyeceğim siz kanser atlatmış bir kadınsınız onu yendiyseniz bu sorunlarıda yenersiniz. Kayınvalideler hep sizle mi yaşayacak yoksa geçici bi durum mu? Bebek doğup hamilelik sürecini sağlıkla atlatana kadar eş evlilik düşünmeyin.Bi sağlıkla doğsun lohusalık süren bitsin sonra otur düşün ne yapayım diye bu sürede kimseyi umursama, evine çöreklenenleride arı gibi çalıştır yat aşağı rahatsızım diye. Bu hayatta evlattan ötesi yok şuan hamile olsanda anlayamazsın doğduğu zaman anlayacaksın, onun için yapamayacağın şey olmayacak bu yüzden şuan bi karar verme zıtlaşma sakince süreci yönetmeye çalış