Herkese boşan diyordum burda ama....

Kesinlikle katiliyorum.bunu bekarken cozebilen anlayan varsa sakin evlenmesin. Sorunlu bir ailede buyuyen anasindan babasindan ayrilmayan adamlar gercekten zor. Evladim Allahin izniyle benim ailem beni nasil buyuttuyse oyle buyutmeyi istiyirum.dusunuhroum veya olacak diyemem gen meseleside var. İnsallah bizim tarafa ceker merhamette vicdanda. Herseyden once merhemetli vicdanli cocuk yetistirmek isterim

insan üretiyorsunuz siz, hanımefendi. ne demek hiç düşümediniz?
Hayir nasil bakacagimk nasil yapacagimi derken onun rutinleri belli. Allah nasip ederse bana birseh olmassa gayet iyi bakabilicek annesi var ananesi var. Maddi olarak benim ailem onlardan kat kat iyi. Yani bu cocuk benimle buyurse maddi manevi dusunecegim bir olay yok onu demek istiyorum

Neden kendini suçluyorsun, gerçekten anlamadım. Susup ailesi ile mi yaşayacaktın? Deli deli hareket eden, gergin, sorunlu bir adamla aynı evi mi paylaşacaktın, hemde minicik bir bebekle? Eşini ve ailesinin manyaklıklarını kabul etsem boşanmazdım kısmının neresi iyi? Sana ne faydası var böyle bir evliliğin? İnsan evli kalmak için evlenmez, mutlu olmak için evlenir. Aklına gelen bu saçma fikirleri dağıtmalısın.

İki gundur boyleydim normalde hakli olduguma o kadar emindimki. Diyorum ya haksizligi kabullenemiyorum emeklerim onca emegimin bosa gittigine uzuluyorum ben bu adamkn meslege girisini bekledim kac sene maddi manevi zorlugunu cektim.ozledigim o degil aslinda uzuldugum seyler var.birde bu durumda boyle dusmek canimi acitiyor. Gecici bu durumlarda hamile veya hasta veya yasli olunabilen bu durumlarda kadinlar hep sikinti yasiyor. Bende biraz ilahi adalet tecelli etsin istiyorum

Ben seni anlıyorum, yakın zamanda ben de boşandım. Maddi manevi çok desteğim oldu eski eşime. Hatta bazen acaba boşanmasa mıydım bile dedim. Bu düşünceler insanı yer bitirir. Düşündükçe dibe çökersin, mutsuzlaşırsın. Evlendin, eşine destek oldun, kimi zaman o sana oldu, iyi zamanlar da geçirdin, kötü zamanlar da. Yaşanması gerekliydi o süreç yaşadın bitti. Böyle bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…