- 24 Ağustos 2018
- 3.785
- 9.201
-
- Konu Sahibi akasayalar
Cok tesekkur ederim aslinda bende bunun bilincindeyim disarda o kadar masum o kadar guzel bir cocukki. Kendi arkadaslari ve arkadaslarinin esi hepsi cok memnun. Acaba bir zaman sonra kendimde suc bulmaya basladim benmi delirtiyodum diye. Ama asla yapmadim kiskanclig dozundaydi rahat birakirdim evim her daim tertemiz yemeklerim hep vardi. Cani bisey istese aninda yapardim. Tek üzüldugum temassiz asla durmazdi yan yana otursam saatlerce boyle yanagimdan cocuk gibi oper sarilir. Hani insan diyor duzelirmiydi. Simdi benden sonra duzelirse benim emeklerim ne olacak diyor insan. En uzuldugum emeklerim aslinda. Yoksa bende aslinda bu durumda olmayacaginin farkindaymHer şeyi geçtim öfke kontrol sorunu olan bir adamı kendinize layık görüyor musunuz? Neler yaşayabilirsiniz Allah korusun dönüşü olmayan şeyler. Üstelik artık tek kendinizden değil çocuğunuzdan da mesulsünüz. Anlıyorum çok zor kimse bu durumda olmak istemez ama 8 sene siz sündürmüşsünüz zaten böyle bir adamdan koca olmayacağı belliymiş. Hayatınızın geri kalanında kendinize yazık etmeyin. Bir vakit sonra iyi ki diyeceksiniz şimdi zor gelecek ama çocuğunuz için siz vazgeçin bu adamdan.
Tedavim bitmisti. Mucize aslinda bu bebegk benim icinHastayken mı hamile kaldınız?
Tesekkurler aybala yorumun icin. Evet bende oda pişmanız bu evlilikten. Her sene bosanma asamasina gelirken tam bebegin olacagi sene olmasi sasirtti. O kadar istiyoduki bebegi demekki ailesi agir basti. Umarim kolay toparlanabilirim bende cok istyorum diyorum ya belkide hormonlardandirBaştan beri yanlış bir evlilik. Her durumda siz taşın altına elinizi koymuşsunuz. O da öfkelenip, köpürüp durmuş. Vefasız, acımasız bir adam. Ailesi de ondan beter varoş bir aile. Madem aileniz de arkanızda böyle bir adamdan boşanın gitsin. Boşanmamak için elle tutulur hiçbir yani yok. Size kolaylıklar diliyorum.
Mucize gerçekleşmiş.Tedavim bitmisti. Mucize aslinda bu bebegk benim icin
Allah yardımcınız olsun. Bu süreçte destek alabilirsinizCok tesekkur ederim aslinda bende bunun bilincindeyim disarda o kadar masum o kadar guzel bir cocukki. Kendi arkadaslari ve arkadaslarinin esi hepsi cok memnun. Acaba bir zaman sonra kendimde suc bulmaya basladim benmi delirtiyodum diye. Ama asla yapmadim kiskanclig dozundaydi rahat birakirdim evim her daim tertemiz yemeklerim hep vardi. Cani bisey istese aninda yapardim. Tek üzüldugum temassiz asla durmazdi yan yana otursam saatlerce boyle yanagimdan cocuk gibi oper sarilir. Hani insan diyor duzelirmiydi. Simdi benden sonra duzelirse benim emeklerim ne olacak diyor insan. En uzuldugum emeklerim aslinda. Yoksa bende aslinda bu durumda olmayacaginin farkindaym
Geçmiş olsun öncelikleEvet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.
Uzun oldu ama size ihtiyacim var. Esim sen saygisizsin dedi ve kislari beraber oturmamiz gerektigini soyledi asla kabul etmedim. Kendi daireleri var ama k.peder israrla her gelinde kalmak istedi digerleride artik istemiyor. Ama esimde artik beni istemiyor. Diyorum ya iki gune kadar iyiydim belki hormonlardan. Bugun disarda is sebebiyle karsilastik hastanede. Kocami gordum resmen soguyarak bakti. İcim acidi. O burda hemen bosa spora yazil kuafore git kendine bak birakma dedigim tum uyelerden ozurdilerim.oyle olmuyormus. Ne spora gidebilrm ne bir sosyal hayatim olabilir suanda karnim genisledikce agirlastim. Kanserinse etkileri var. Ailem muthis arkamda.abim ablam hatta tum sulalem. Bosansam calismama gerek yok ama ruh halim evi kaldirmaz. Bebegime haksizlikta etmek istemiyorum.bosanacak esim kafaya koymus. Konusmadi ama anliyorum plan hep bebekten sonra. Beni strese sokmamak icin. İlac vitamin hastane herseyi karsiliyor. Gunde bir defa mesaj atiyor safece bebek nasil diye.o bana cok duskun adam ne hale geldi. Ben iki aylikken riskli diye aileme geldim o ailesini bize götürdü . Gormeye gitmedim onlari diye sildim bitti dedi bana. Tek yardimlari olmayan o aileyede cok kızgınim esim bazen yanimda bzen zor durumlarda birakti diye kizginim ama ozledim. Sadece su durumdan cikmak istiyorum. İlac icmesem alacagim terapiler bosa gidecek gidemem suanda. Ne olur akil verin uzuluyorum.uzun oldu ama detaylari vermek istedim kizlar.
Öncelikle şifalar dilerim. Ne kanserisiniz ?Evet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.
Uzun oldu ama size ihtiyacim var. Esim sen saygisizsin dedi ve kislari beraber oturmamiz gerektigini soyledi asla kabul etmedim. Kendi daireleri var ama k.peder israrla her gelinde kalmak istedi digerleride artik istemiyor. Ama esimde artik beni istemiyor. Diyorum ya iki gune kadar iyiydim belki hormonlardan. Bugun disarda is sebebiyle karsilastik hastanede. Kocami gordum resmen soguyarak bakti. İcim acidi. O burda hemen bosa spora yazil kuafore git kendine bak birakma dedigim tum uyelerden ozurdilerim.oyle olmuyormus. Ne spora gidebilrm ne bir sosyal hayatim olabilir suanda karnim genisledikce agirlastim. Kanserinse etkileri var. Ailem muthis arkamda.abim ablam hatta tum sulalem. Bosansam calismama gerek yok ama ruh halim evi kaldirmaz. Bebegime haksizlikta etmek istemiyorum.bosanacak esim kafaya koymus. Konusmadi ama anliyorum plan hep bebekten sonra. Beni strese sokmamak icin. İlac vitamin hastane herseyi karsiliyor. Gunde bir defa mesaj atiyor safece bebek nasil diye.o bana cok duskun adam ne hale geldi. Ben iki aylikken riskli diye aileme geldim o ailesini bize götürdü . Gormeye gitmedim onlari diye sildim bitti dedi bana. Tek yardimlari olmayan o aileyede cok kızgınim esim bazen yanimda bzen zor durumlarda birakti diye kizginim ama ozledim. Sadece su durumdan cikmak istiyorum. İlac icmesem alacagim terapiler bosa gidecek gidemem suanda. Ne olur akil verin uzuluyorum.uzun oldu ama detaylari vermek istedim kizlar.
Her şey nasip. Bebek olmuş vs buna kesinlikle yorum yapamam. Zaten ağır bir hastalığınız var. Canı gönülden şifalar diliyorum. Adam öpen seven bir adam demişsiniz ama bunlar yeterli değil. Zaten siz de elinizden gelini yapmışsınız artık daha ne yapacaksınız. Sizin şu gösterdiğiniz çabanın %1 ini göstermeyip el üstünde tutulan kadınlar var. Kendinizi suçlamayın. Tamamen karakter meselesi. Anlaşılan eşin de vefa duygusu yok. Hasta ve üstelik hamile bir kadına sırtını çevirecek kadar da vicdansız. Şu an hamilelikten ve boşanma aşamasından dolayı yoğun duygusallık içindesiniz ama boşandıktan sonra iyi ki diyeceksiniz. Su durumda böyle öfkeli ve sorumsuz bir adam çekilmez. Kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Onu da ekarte edin. Sadece çocuğunuzla ilgilensin. Ötesi sizin sağlığınız önemli.Tesekkurler aybala yorumun icin. Evet bende oda pişmanız bu evlilikten. Her sene bosanma asamasina gelirken tam bebegin olacagi sene olmasi sasirtti. O kadar istiyoduki bebegi demekki ailesi agir basti. Umarim kolay toparlanabilirim bende cok istyorum diyorum ya belkide hormonlardandir
Tesekkurler dasmeer Allahim kucagima almayi nasip etsin. Gunah onada bu zamanlari sttesli geciriyorum vicdanim sizliyorMucize gerçekleşmiş.
Sız bebegınıze sımsıkı tutunun.
Artık evliliği düşünmeyin.
Öfke kontrolü ile baş etmek zor.
Cok iyi geldi mesajin cok tesekkur ederim Allahim guzel kapilar acsin. Evet alkolu kumari aldatması hic olmadi delikanliydi gozumde. Ama vicdan cok baska birsey. İnsan dustugunde anliyor. Allah hepimizi merhametli insnalarla karsilastirsin.Her şey nasip. Bebek olmuş vs buna kesinlikle yorum yapamam. Zaten ağır bir hastalığınız var. Canı gönülden şifalar diliyorum. Adam öpen seven bir adam demişsiniz ama bunlar yeterli değil. Zaten siz de elinizden gelini yapmışsınız artık daha ne yapacaksınız. Sizin şu gösterdiğiniz çabanın %1 ini göstermeyip el üstünde tutulan kadınlar var. Kendinizi suçlamayın. Tamamen karakter meselesi. Anlaşılan eşin de vefa duygusu yok. Hasta ve üstelik hamile bir kadına sırtını çevirecek kadar da vicdansız. Şu an hamilelikten ve boşanma aşamasından dolayı yoğun duygusallık içindesiniz ama boşandıktan sonra iyi ki diyeceksiniz. Su durumda böyle öfkeli ve sorumsuz bir adam çekilmez. Kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Onu da ekarte edin. Sadece çocuğunuzla ilgilensin. Ötesi sizin sağlığınız önemli.
Geçmiş olsun öncelikle
Hamilelik ile birlikte hormonlar terelelli oluyor, fazla yoğun duygular mevcut
Bence erkekler de hamileden beter hale geliyor.
Aranızda mesafe de var belki aynı evde olsanız bu kadar soğukluk girmezdi. Yüz yüze iletişim farklı bir nokta.
Uzun zamandır eşinizi ve ailesini tanıdığınız için üç aşağı beş yukarı durumları biliyorsunuz.
Acele etmeyin bir de duygusal durumda karar almayın.
Sadece bebeğe odaklanın, oldu ki negatif durum yaşandı boşanırsanız b planınız için kendinizi hazırlay
Evet aslinda o kadar buyuk bir hastalikki. Kanserken cok dustum ailem hep yanimdaydi. O donem ayrilicaktim ama etraf cevre hep dediki bak seni kanserken bile birakmadi ne vefali cocuk diye diye ikna ettiler. Ama insan dusmeye gorsun cok zor. Şimdi dogurucam kalkicam toparlanicam zoru atlatacagim iki ihtimal var ya baskasina duzelmis halde gidecek ben sevdgimden degilde hirsimdan emeklerimw ağlayacağım yada utanmadan geri donecek kalktigimi gorunce. Tek istedigim aslinda suan toparlanmak kalbimin bombos olmasi. Bebegim ve sagligim. Bunun icin dua ediyorum hepÖzür dilerim ama mantıklı bulmuyorum. Tabikş davulun sesi uzaktan hoş gelir dediğin gibi burdan sana akıl veririz ama aynı durumda olsak ne düşünürüz nenyaparız Allah bilir tabii. Karnında bir bebek var ve şuan önceliğin o olmalı. Evli kalıp sorunlu bir ailede büyütmektense ayrılıp mutlu bir şekilde büyütmek daha mantıklı geliyor. Bu kaşar ana baba kuzusu olan adamla ne yaparsan yap olmaz. Doğumdan önce oturup konuş benim çizgilerim bunlar bunlar de senim için çok emekte harcadım ama en fazla bu kadarını yaparım sende çocuğunu düşüyorsan ona göre karar ver de “BENCE”. Kendine de çocuğa da yazık etme. Bak hastalığını yeni atlatmışsın moral çok önemli senin için
İnsanlar zamanla değişir biraz. Yüzde yüz iyi olur diyemeyiz ama gençken deli dolu olanlar yaş ilerledikçe sakinleşir mesela.Evet ayni evde olsaydik surmezdi bu kadar sogumazdi ortam. Bebek icin suan oda dikkat ediyor. Hastaneye giderken filan yavas suruyor sinirlerine hakim oluyor. Ama bebek icin. Yani gecici bie durum rolmu yapiyor yoksa ilerleyen zamanda eski haline donermi bilmiyorum. Hamileyim diye dusecek diye cok korkuyor. Diyoeum ya acaba degisirmi duzelirmi. Terapi almaz asla bir ilac dahi icmez meslaginden dolayi. Ama cocuk dogdu nasilsa diyip o sinirli hallerine devam edermi bilmiyorum. Zaman ne gosterecek cok merak ediyorum.