Herkes Kaynanadan Ben Kendi Ailemden...

içinde bulunduğun durum zor bir durum ama bence eşine çok yüklenme.. Kendi annen baban kızıştırmış ortalığı insanlık hali onlar gibi düşünmüyor olabilir ama o anda şaşırır insan düşünsene kendi ailesi evlatları hakkında bunu düşünüyorsa bir anlık gaflet bu düşünmüştür.. eminim oda pişman olmuştur. Resmen kışkırtmışlar eşini erkekliğine laf söyler gibi ne biçim adamsın karına bişey desene der gibi resmen böyle bi ortam olmuş. eşine hiç kızma kendini de üzme derim.. bi süre uzak dur sizinkilerden kafan rahatlasın..

kadın ve erkekler arkadaş da olur kardeş de, olamaz diyen hanım arkadaşlarımın yorumlarına bi anlam veremedim?
taa okulda başlar arkadaşlıkları, yoksa arkadaş dedikleri hep sevgilileri mi oluyor ???
olayda sizi suçlayacak bir durum göremedim, bence bundan sonra yapmak istediklerinizde son derece haklısınız, ama boşanma? olmaz.
bu neden olamaz, konuşun eşinizle, evliliğin güven ve saygı ilişkisi üzerine kurulu olduğunu anlatın, belki bi faydası olur. ha?

annen baban üniversiteye gitmemiştir arada birde kuşak farkı var ,onları o şekilde idare edeceksin ,bunu kabul ettiğinde ,sinirlenmeyeceksin ,onlar seni asla anlamazlar

resmen şok geçirdim okuyunca ailenin tavrına
tamam diyelim düşünceleri öyle değiştiremezsin ama neden eşini gaza getiriyorlar onu anlayamadım
çok müdahale edeceklerse seni yalnızken uyarabilirlerdi (haklılar demiyorum)
sonuçta senin ailen kavga etseniz mutlumu olacaklar

benim anlamadığım '' erkek olup bilmem ne yapsaydı'' lı baslayan cumleleri neden kuruyorsunuz?. yanı aynı durumda eşiniz olsa yani ben eşime güvenıyorum lafını demek için erkekmi olmak gerekiyor. ?? konunuza gelınce annenız ve babanızın tabiki yaptığı hoş değiil de
eşiniz enteresan yanı eşiniz demekki güvenmıyor size ki savunmamış demekki çok korkkutmuşsunuz eşinizin içini bız bılemeyızki siz tanıyorsunuz kım bılır nasıl dominantsınız vs vs .demekki rahatsız sizdenki oda patlamış . ilk defa bu denli yazıyorum k.bakmayın.bence siz abartmışssınız benımde kuzenlerım var kardeşimden daha cok sevdiğim ama 15 dakka bence baya uzun sure hani bunu kıskanmamak yada en iyi ihtimalle eşiniz ne kadar guvensede rahatsız olmamak zor.ayrıca eşinizin arkadasına sız neden mesaj atıyorsunuz?. bılmıyorum siz bence başına çok buyruksunuz ki babanız bunu yapmış babanızn bu yaptığı bence yılların bırıkımı.1 2 3 olaydan sonra babanız bunu yapmaz demekki bekarkende zora sokmuşssunuz ailenizi..üzgünüm :/ ..(şimdi olumsuz yorum yaptım diye takma kafayı bana :)

:) neden kafayı takayım cnm okuduklarınızdan düşündükleriniz bu olabilir. Kimseye neden öyle düşündün denmez. "Erkek olup" diye başlayan cümleler hiç hoş değil evet ama ben onu beni savunmadığına değil bir gün başka ertesi gün bambaşka davranmasından söyledim daha çok. Yani tabi ki kadınlar bi gün başka bi gün başka konuşabilir ama erkekler konuşmaz anlamına gelmiyor bu. Adam gibi diyelim, dosdoğru, mert olarak diyelim düzeltelim. Eşimi korkutmadım ama konuşmalardan etkilenen biri olduğuna göre belki bana söylediğinde benle konuşurken ben kıskanmaması gerektiğini belirten şeyler söyleyince ona inanmıştır. Babamla konuşurken de onlara. Yani bi sorun oldu da söyledi de tartışma çıktı üzerine bir daha konuşulamadı gibi bir durum olmadı hiç. Çünkü eşimden böyle bir şikayet duymadım daha önce. 15 dakika çok demişsiniz. Bizde 600km uzaktalar ve 2-3ayda bir konuşunca sadece kendimiz odaklı bir konuşma olmuyor. Annenler napıyor, dayım şöyleymiş anneannem böyleymiş gibi bir şekilde devam ettiğinden uzamış olabilir. Mesajıda neden ben attım yazmıştım yorumları ama okumamışsınız: Mesaj dedimki herkes anlasın diye aslında whatsapptan yazdım. Whatsappta benim tel.imde var eşiminkinde yok. O arkadaşında eşinin telinde yok kendinde var. O yüzden eşim değil ben, o yüzden arkadaşın eşine değil kendisine yazdım.

resmen şok geçirdim okuyunca ailenin tavrına
tamam diyelim düşünceleri öyle değiştiremezsin ama neden eşini gaza getiriyorlar onu anlayamadım
çok müdahale edeceklerse seni yalnızken uyarabilirlerdi (haklılar demiyorum)
sonuçta senin ailen kavga etseniz mutlumu olacaklar

biz kavga edince mutlu olmak değil ama anne babayız iyisini biliriz mantığıyla karışmayı normal görüyorlar ve haklısınız gerçekten deyince mutlu olacaklardı. Haklı olsalarda dediğiniz gibi ayrı söylesinler. Ki yine bile normal değil. Eşimin bileceği brşey kızar yada kızmaz, kıskanır yada kıskanmaz. Buna da müdahale edilmezki. Çok acayipler.

kadın ve erkekler arkadaş da olur kardeş de, olamaz diyen hanım arkadaşlarımın yorumlarına bi anlam veremedim?
taa okulda başlar arkadaşlıkları, yoksa arkadaş dedikleri hep sevgilileri mi oluyor ???
olayda sizi suçlayacak bir durum göremedim, bence bundan sonra yapmak istediklerinizde son derece haklısınız, ama boşanma? olmaz.
bu neden olamaz, konuşun eşinizle, evliliğin güven ve saygı ilişkisi üzerine kurulu olduğunu anlatın, belki bi faydası olur. ha?

ya bende bu düşünceyi zamanında çok savundum ama nezamanki bi arkadaşımla kız arkadaşım gibi çok zaman geçirdiysem çekinmeden aryıp sorduysam sonunda ya aşkını ilan edip nefretimi kazanmıştır yada bakışları şehlalaşmaya başlayınca arayı açmışımdır.yada başkalarından sana ilgi duyuyomuş ama arkadaşsınız diye açılamıyomuş diye duymuşluğum vardır. öyle çok güzel bi bayanda değildim. (evliyim ve bekarlık zamanlarımdan bahsediyorum)

sonra dedimki yok cikom dünya okadar temiz değilmiş.demekki diğer cinse sert bir mesafe gerekirmiş. kimsenin beynini okuyamıyosunki.bide arkadaş dediğim kişinin benden hoşlandığını duyunca acayip iğrenirdim.

ama evliyim eski iş arkadaşlarım dahil ararız birbirimizi konuşuruz. face de yazıştığım okul arkadaşlarım var. çocukluk arkadaşlarım. eşimde bilir hiç sorun yapmaz. hele bide kuzenim değil 15 dk 15 saat konuşsam en fazla sıkılır off der ama kıskançlığa düşürmez olayı. annemler böyle bi laf ederse sanırım annemlerin geri kafalı olduğunu düşünür. onları ayıplar.

ama konu sahibinin ailesinin durumu bizim ailede de vardır. zaten annemle babam baya yaşlı kuşak farkımız da çok.

mesela bigün okuldan bi arkadaşı tesadüf bizim evin önünde gördüm tokalaştık yanaktan öpüştük (ay yazınca garip gedi banada iyimi) :KK52:. annem varya kıyameti kopardı elin herifiyle yol ortasında ne öpüşüyon sen nebiçim insansın elalem ne der. sanki mahalleden alıcam kocayıda sakınıcam ayrıca okul arkadaşım yahu.

sonra bigün mahallede çocukluk arkadaşım var. annesi annem çalışırken bana çok bakmış bebeklikten beraber büyümüşüz. çocukla beraber bizim balkonda resmimizi çektik annem çekti hemde. babam resimler görünce bastı yaygarayı hepsini yırttı attı.

üniversite stajındayım aynı yerde hem çalıştım hem lise stajı yaptım herkesi tanıyorum o yüzden. birinin düğünü vardı gittik gece çok geç olunca bizimle aynı semtte olan bi arkadaş ben eve bırakayım dedi. geldik babam balkondaydı. babama dedim baba bu işyerinden arkadaşım u... geç oldu diye benimle geldi. babam saol oğlum gel bi çay iç dedi. çocukta babama yok amca teşekürler geç oldu diye tek gelmesin çikom dedim eve kadar eşlik ettim ii geceler dedi. annem tabi kapıdan dinliyo. eve bi girdim vay efendim eve erkeklerlemi geliyomuşum artık iyice azıtmışım. babam diyo saçmalama kadın çocuk iyilik yapmış yok anlarmı. ( o çocukta gerçi sonradan yazıldı bana :KK52:)

X