• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes böyle bir koca mı ister?

Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak.
Nereden başlasam bilmiyorum bir ucundan gireyim konuya.
Eşimle regl günlerim haricinde ayın her günü birlikte oluyoruz regl haricinde birlikte olmadığımız gün ayda 1 2 gün en fazla ve bu birliktelik çoğu zaman günde 1 defadan fazla oluyor bazen 2 bazen 3 eşim benden fazlasıyla tahrik oluyor bu iyi birşey biliyorum ama en ufak hareketim bile onu tahrik ediyor ve o an yemek de yapıyorsam temizlik de yapıyorsam bırakıp yatağa geçiyoruz ilişkilerimiz de öyle 5 10 dklık bişe değil özellikle gece saatlerinde yaptıklarımız 1 saati öldürmüyor haliyle ben perişan eşime bu durumun normal olmadığını fazla istekli olduğunu söylediğimde her kadın benim gibi bir koca ister sen şikayetçisin diyor. Şimdi size sorum şu her kadın kocam gibi Bi koca mı ister normal olan o da anormal olan mı benim ?
Aman aman hiç istemem adam haftada 2 kere yaklaşıyoda onu bile kırmamak için zar zor.. çocukla zaten bütün gün yoruluyorum bide her gece her gece hiç çekemezdim..

günde 1 ideal bence.. Ben de eşimle 5,5 yıldır birlikte yaşıyorum :KK66:

Evliligimizin ilk yillari konu sahibesi kadar olmasa da bi arkadasin dedigi gibi yorgan carsaf tutusturma mode'duk:halay:
Nolduysa cocuk olduktan sonra haftada 1-2ye dustu.
Caksir otu, bisey cantasi vardi oyle bitkiler mi yedirsek icirsek :) hey Allahim..saglik olsun da:KK45:
Isin sakasi, esler birbirinin ortasini bulmali bence. Bi taraf cok istiyo oburune bu fazla geliyosa da ya da tam tersiyse de bu konusulmali

Aman aman hiç istemem adam haftada 2 kere yaklaşıyoda onu bile kırmamak için zar zor.. çocukla zaten bütün gün yoruluyorum bide her gece her gece hiç çekemezdim..
Valla şimdilik çocuk yok diye böyleyiz herhalde çocuk olunca değişir diye düşünüyorum

Evliligimizin ilk yillari konu sahibesi kadar olmasa da bi arkadasin dedigi gibi yorgan carsaf tutusturma mode'duk:halay:
Nolduysa cocuk olduktan sonra haftada 1-2ye dustu.
Caksir otu, bisey cantasi vardi oyle bitkiler mi yedirsek icirsek :) hey Allahim..saglik olsun da:KK45:
Isin sakasi, esler birbirinin ortasini bulmali bence. Bi taraf cok istiyo oburune bu fazla geliyosa da ya da tam tersiyse de bu konusulmali
Biz ilk beraber olduğumuzdan beri hep aynı grafikteyiz galiba (gebelik dönemlerim oldu bikaç kere kısa,onlar hariç) ne arttı ne azaldı her gün 1 :) hatta bazen regl günleri bile olduğu olur 3. günden sonra falan tabi :) Ben memnunum bu durumdan.. herkesin normali farklıdır bize göre normali bu sanırım :)

Back