- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
ay konu sahibini siz mi banlattınız yoksaEttim banlandı teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay konu sahibini siz mi banlattınız yoksaEttim banlandı teşekkürler
Konu sahibiyle alakam yok o da mı banlanmışay konu sahibini siz mi banlattınız yoksa
yooo banlanmamış. ben neden banlandı diye gördüm ki karıştırdım zaarKonu sahibiyle alakam yok o da mı banlanmış
Açıldı geri beni erkek sanmışlarKonu sahibiyle alakam yok o da mı banlanmış
ben hayal görmemişim yani, kendi adıma sevindimAçıldı geri beni erkek sanmışlar
Adminimiz Kazen abimizsorun yok ... kontrol edildi ....
günde 1 ideal bence.. Ben de eşimle 5,5 yıldır birlikte yaşıyorum5 bucuk yıldır
sanki nispet için konu açılmış gibi, bir dert göremedim ortadaŞikayet etmiyorsan bu durumdan buraya skor tutalım diye mi konu açtın?
Aman aman hiç istemem adam haftada 2 kere yaklaşıyoda onu bile kırmamak için zar zor.. çocukla zaten bütün gün yoruluyorum bide her gece her gece hiç çekemezdim..Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak.
Nereden başlasam bilmiyorum bir ucundan gireyim konuya.
Eşimle regl günlerim haricinde ayın her günü birlikte oluyoruz regl haricinde birlikte olmadığımız gün ayda 1 2 gün en fazla ve bu birliktelik çoğu zaman günde 1 defadan fazla oluyor bazen 2 bazen 3 eşim benden fazlasıyla tahrik oluyor bu iyi birşey biliyorum ama en ufak hareketim bile onu tahrik ediyor ve o an yemek de yapıyorsam temizlik de yapıyorsam bırakıp yatağa geçiyoruz ilişkilerimiz de öyle 5 10 dklık bişe değil özellikle gece saatlerinde yaptıklarımız 1 saati öldürmüyor haliyle ben perişan eşime bu durumun normal olmadığını fazla istekli olduğunu söylediğimde her kadın benim gibi bir koca ister sen şikayetçisin diyor. Şimdi size sorum şu her kadın kocam gibi Bi koca mı ister normal olan o da anormal olan mı benim ?
günde 1 ideal bence.. Ben de eşimle 5,5 yıldır birlikte yaşıyorum
Valla şimdilik çocuk yok diye böyleyiz herhalde çocuk olunca değişir diye düşünüyorumAman aman hiç istemem adam haftada 2 kere yaklaşıyoda onu bile kırmamak için zar zor.. çocukla zaten bütün gün yoruluyorum bide her gece her gece hiç çekemezdim..
Çocuk yoksa ondandır tabiki.. doğur bitane göreyim ben sizin enerjiniziValla şimdilik çocuk yok diye böyleyiz herhalde çocuk olunca değişir diye düşünüyorum
Bide onla işe gidiyorum çoğu zaman akşam gel yemek yap temizlik yap bide gecesi var bende kendime acıdım şimdiYemek,temizlik,bulasik,ütü falan aradan cikarin bari :))
Valla inşallah tez zamandaÇocuk yoksa ondandır tabiki.. doğur bitane göreyim ben sizin enerjinizi
Biz ilk beraber olduğumuzdan beri hep aynı grafikteyiz galiba (gebelik dönemlerim oldu bikaç kere kısa,onlar hariç) ne arttı ne azaldı her gün 1 :) hatta bazen regl günleri bile olduğu olur 3. günden sonra falan tabi :) Ben memnunum bu durumdan.. herkesin normali farklıdır bize göre normali bu sanırım :)Evliligimizin ilk yillari konu sahibesi kadar olmasa da bi arkadasin dedigi gibi yorgan carsaf tutusturma mode'duk
Nolduysa cocuk olduktan sonra haftada 1-2ye dustu.
Caksir otu, bisey cantasi vardi oyle bitkiler mi yedirsek icirsek :) hey Allahim..saglik olsun da
Isin sakasi, esler birbirinin ortasini bulmali bence. Bi taraf cok istiyo oburune bu fazla geliyosa da ya da tam tersiyse de bu konusulmali