• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

Ben de tam ekmek bağımlısıyım...Canan Karatayın kitabını okumuştum...Kitabında evinin civarındaki fırınları gezdiğini çoğu fırıncının ekmek yaparken kürekle tuz kullandığını yazmıştı...Unu bırak içindeki tuz bile kilo aldırmaya yeter diye düşünmüştüm... İlk etapta tam tahıllı ekmek ya da tam buğday ekmeği tüketmeyi düşünüyorum bende...Zamanla tamamen keserim :50::50:

guzum bende ekmeği çok seviyorum hele bide koçişpazar ve cumartesi sabahı kahvaltıya fırından sıcak sıcak alıp geliyoo miss gibi o yerken kayıtsız kalamıyorum yiyorum :52::52::52:

Ben bu sözü görebilceğim biyere yazmalıyım o zamansaaaa :9:

Ben her konuda ters olduğum gibi diyeti de tersten yapıorum,kahvaltı da yarım dilim ekmek 3 zeytin ve azcık peynir yiyorum ama akşam yemeğine hücuuuzzz :56::30:

:1::1::1: Evet biraz ters yapıyormuşun diyeti... Eğer akşam çok yiyorum diyorsan sporunu akşam yemeğinden sonra yapabilirsin...Ama yemekle spor arasında 2 saat olmalı diye biliyorum...

yaa ben veremiyorum vucudumdireniyor kilo vermeye ondan dedim bari en azından çalışan biri olarak eve alayım kondisyon bisikleti evde tv karşısında ikicik pedal çevirerek zayıflayım :1::1::1::1:

Sen al başla memnun kalırsan bizlerde alırız :16:

Ben bu sözü görebilceğim biyere yazmalıyım o zamansaaaa :9:

Ben her konuda ters olduğum gibi diyeti de tersten yapıorum,kahvaltı da yarım dilim ekmek 3 zeytin ve azcık peynir yiyorum ama akşam yemeğine hücuuuzzz :56::30:

:1::1::1: Evet biraz ters yapıyormuşun diyeti... Eğer akşam çok yiyorum diyorsan sporunu akşam yemeğinden sonra yapabilirsin...Ama yemekle spor arasında 2 saat olmalı diye biliyorum...

yaa ben veremiyorum vucudumdireniyor kilo vermeye ondan dedim bari en azından çalışan biri olarak eve alayım kondisyon bisikleti evde tv karşısında ikicik pedal çevirerek zayıflayım :1::1::1::1:

selam herkese :3:
tartıda hiç 50 üzerini göremeyen ben, evliliğimin ilk yılında 6, ilk gebeliğimde 16, 2.gebeliğimde 6 kilo alarak tartıda 72,5 u gördüm.
bu ramazana kadarda hiç bir şekilde vermeye uğraşmadım.
ramazandan bu yana kendimce hiç bir listeye uymadan 8 kilo verdim. en büyük desteğim tarçınlı yeşil çayım oldu. sabah kahvaltımı tam yaptım. öğlen akşam 1 tabak yemekyanında salata yada cacık yedim. biberiye çayı, elmalı limonlu tarçınlı çay içtim. 2 ufaklığım olduğu için yürüyüş yapamıyordum.o yüzden leslie 3 millik yürüyüş programını yaptım haftada 2 bazen 3 kez. çok şükür kaçamak yapmadığım müddetçe veriyorum. daha vermem gereken 10 kilo var. inşallah arada uğrayıp sizden tiyolar alırım.
inşallah herkes taşıdığı yükten kurtulur ve hep beraber veririz fazlalıklarımızı

tamam ozaman yarın sabahtan itibaren veriyoruz kiloları caymak kaçmak yok :1::1::1::1::1: bende kaçarsam yakalayın :1::1::1: bisikletide aldıktan sonra 1 ayda kaçkilo vercem bakcaz hep birlikte görcez inşallahh 6 -7 kilo arasında veririm yaza tamamen incelmiş girerim kilom şuanda 69 hedefim 58 :21::21::21::21:

hııı, biliyorum senin geç yatmalarını
yemicen şekrim.
yeme, yatağa aç gir bak nasıl eriyosun ertesi güne.

akşam yemeğinden sonra su iç bol bol
karnını oyalar :1:

bencede, akşam yemeği çok hafif geçmeli.

niye kahvaltı yapamıyon kız

Bu akşam aç yatıcam bak görüceksin yarın yazıcammm hadi bakalımm şu göbiş gitsin artıkk

Ben 1 saat diye duymuştum ama olsun 2 saat sonra da yapsam olur :31:

bende 1 temmuzda başladım 65,5 la bugun tartıldım 55,8 :21:

tam bi ekmek bağımlısıydım çok zor oldu bırakmam :14:

hiç su içmiyordum içmeye başladım ama hala öyle 2 lt ulaşamadım :9:

bu aralar kahvaltı yapamıyorum :20: ama öğlen yemeğimi evden getiriyorum işyeri yemek parası verdiği için

akşamda ne yemeği varsa 5 kaşık salata yoğurt ekmeği hepten kestim pilav makarna yememeğe özen gösterdim

sonuç şimdilik bu

Ayy senin nickin ne güzel öyle canım çok biskolata istedi amaa :14::30:

ilk başlarda direnir vücut, sonradan vermeye başlarsın merak etme..sporla desteklediğin zaman hem sarkma olmaz, hem daha hızlı sonuç alırsın..

beni alın aranıza benide benide ...:3:

buyur gel kız :D

guzum bende ekmeği çok seviyorum hele bide koçişpazar ve cumartesi sabahı kahvaltıya fırından sıcak sıcak alıp geliyoo miss gibi o yerken kayıtsız kalamıyorum yiyorum :52::52::52:

ooooh götüür ekmekleri götür :D

evet canım, 2 saat olmalı.

selam herkese :3:
tartıda hiç 50 üzerini göremeyen ben, evliliğimin ilk yılında 6, ilk gebeliğimde 16, 2.gebeliğimde 6 kilo alarak tartıda 72,5 u gördüm.
bu ramazana kadarda hiç bir şekilde vermeye uğraşmadım.
ramazandan bu yana kendimce hiç bir listeye uymadan 8 kilo verdim. en büyük desteğim tarçınlı yeşil çayım oldu. sabah kahvaltımı tam yaptım. öğlen akşam 1 tabak yemekyanında salata yada cacık yedim. biberiye çayı, elmalı limonlu tarçınlı çay içtim. 2 ufaklığım olduğu için yürüyüş yapamıyordum.o yüzden leslie 3 millik yürüyüş programını yaptım haftada 2 bazen 3 kez. çok şükür kaçamak yapmadığım müddetçe veriyorum. daha vermem gereken 10 kilo var. inşallah arada uğrayıp sizden tiyolar alırım.
inşallah herkes taşıdığı yükten kurtulur ve hep beraber veririz fazlalıklarımızı

selam:3::3:
çoğu gitmiş azı kalmış merak etme :3:

tamam ozaman yarın sabahtan itibaren veriyoruz kiloları caymak kaçmak yok :1::1::1::1::1: bende kaçarsam yakalayın :1::1::1: bisikletide aldıktan sonra 1 ayda kaçkilo vercem bakcaz hep birlikte görcez inşallahh 6 -7 kilo arasında veririm yaza tamamen incelmiş girerim kilom şuanda 69 hedefim 58 :21::21::21::21:

yaza kadar mı..
seneye mi yani..

ohoooo, çoktaaan verirsin canıım..

tığ gibi olursun söylediklerime uyarsan

Bu akşam aç yatıcam bak görüceksin yarın yazıcammm hadi bakalımm şu göbiş gitsin artıkk

Ben 1 saat diye duymuştum ama olsun 2 saat sonra da yapsam olur :31:

Ayy senin nickin ne güzel öyle canım çok biskolata istedi amaa :14::30:

zayıflama hormonu en iyi uykuda salgılanıyo gülincim.
bi de aç olduğun için depodan yakılıyo.
sonuçta uyumak için de bi enerji lazım.
o enerji depolardan gidiyor işte aç yattığın zaman.

Bizim evin yakınında da fırın var :1::1::1: 7/24 sıcak ekmek oluyor :14::14::14:

allahım benim eşim de bayılır..
sıcacık ekmek olsun anında götürür :D

ilk başlarda direnir vücut, sonradan vermeye başlarsın merak etme..sporla desteklediğin zaman hem sarkma olmaz, hem daha hızlı sonuç alırsın..

buyur gel kız :D

ooooh götüür ekmekleri götür :D

evet canım, 2 saat olmalı.

selam:3::3:
çoğu gitmiş azı kalmış merak etme :3:

vallaa götüryorum yaaa ama artık kendimi kıscam yemicem ekmekte makarnada sağlıklı beslencem:16::16::16:

yaza kadar mı..
seneye mi yani..

ohoooo, çoktaaan verirsin canıım..

tığ gibi olursun söylediklerime uyarsan

zayıflama hormonu en iyi uykuda salgılanıyo gülincim.
bi de aç olduğun için depodan yakılıyo.
sonuçta uyumak için de bi enerji lazım.
o enerji depolardan gidiyor işte aç yattığın zaman.

allahım benim eşim de bayılır..
sıcacık ekmek olsun anında götürür :D

Haklısın kuzummm akşam atıştırmaları ve doyarak yemekten kalkmayı bırakmam lazım :14:

Yaaa uzun zamandır tam buğday yiyorum çok özledim sıcacık çıtır çıtır beyaz ekmeği :14::14::14::14:

vallaa götüryorum yaaa ama artık kendimi kıscam yemicem ekmekte makarnada sağlıklı beslencem:16::16::16:

bi zahmeet şekerim :D
Haklısın kuzummm akşam atıştırmaları ve doyarak yemekten kalkmayı bırakmam lazım :14:

Yaaa uzun zamandır tam buğday yiyorum çok özledim sıcacık çıtır çıtır beyaz ekmeği :14::14::14::14:

kahvaltıda ve öğle yemeğinde doyarak kalk sadece. akşam yemeğin hafif olsun, atıştırma yapma, yatağa aç gir,
2 gün içinde kilodan gitmezse gel çıkışta görüşelim gülincim :D

kızlar birazdan eşim gelcek, hastaneye gitcez.
sağ kürek kemiğim 10 gündür ağrıyor film çektircem bi..
akşama görüşürüz:54:

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun topiğin :16:

çok faydalı doğru bilgiler yazmışsın. bende geçen yıl 13 kilo verdim. bu yıl ne mi oldu bunalım dönemi vs vs derken hopp hepsi bir geri aldım. hem de bile bile kendime yaptım bunu gece gündüz abur cubur çikolata.

nişanlandım nişan ,çeyiz stresinden daha da yedim .pantalonlarım olmadı. gözümün önünde onlara baka baka yemeye devam ettim.bi türlü kendime gelemedim. taa ki bu pazartesiye kadar.nefes almakta zorluk çektim.yolda çocugun biri şişko dedi.:27: o an onun boğazını sıkabilirdim :9: ama bu söz beni kendime getirdi. dedim napıyorum ben kendime.sağlığım gidiyor. eski ben yok.eski görünümüm yok kıyafetlerden yağlar göbek fışkırıyor bacaklarım lömbür lömbür :30::30:

ve dünden itibaren yediklerime aynen bu sekilde dikat ediyorum. her gün 45 dk. sporumu da yapıyorum.ilk günler olduğu için sporda zorlanıyorum ama vücudumun açıldığını hissediyorum.mutluyum. günde 2.5 lt. suyumu tüketiyorum-hos önceden de cok icerdim.

inanıyorum. hem sağlıklı olacağım.hem eski görünümğme kavusacagım.hem de fit gelin olacagım

kahvaltıda ve öğle yemeğinde doyarak kalk sadece. akşam yemeğin hafif olsun, atıştırma yapma, yatağa aç gir,

Hahahaha tamam kuzummm çıkışta görüşürüzzz çünkü benim kilolar yapıştı üstüme gitmek bilmiyo :9:

Hep birlikte başlıyoruz ama sonu pek iyi sonuçlanmıyor :1::1::1:

bu sefer olcak bak sende al bir tane bisiklet sporsuz olmıcak sporsuz veriyoruz sonra tekrar alıyoruz. ben ideal kiloma ulaştıktan sonrada devam etcem spor yapmaya :27::27::27:

:1::1::1:

:50: Karbonhidratlar insanda bağımlılık yapıyormuş biliyor musun...Bu yüzden zor oluyor ekmekten,makarnadan,pilavdan vazgeçmemiz :14::14::14:

Geçmiş olsun maxima :26::26::26: Umarım ciddi bir şey yoktur

Back