- Konu Sahibi maximaculpa
sabah elmadan sonra ogleden sonra yemek yemedım hafıf tatlı yedım canım cektı :)
aksam yemegınde evde yaptıgım karakoy boregı vardı bır porsıyona yakın karakoy yaptım ev yapımı mıss:) yanında zeytınyaglı brokolı yemegı yapmıstı ondan yedm boylece dukkanı kapattım 1.5 lt su 1 fıncn sekersız cay
gunu boylece tamamlıcam ınsallah :)
hadı dınlendır bakalım fıcudunu:)
aman dr canım dr yemee drrr:))
gelırız soldan sagdan agzından burnundan :)
yedıklerınden bahset bızı senı tanıyalım :)) (banada drcum soluyodu yedıklerını yaz dıye bende kıdemlendım soyluyom haha)
canım benımm gunluk kg degısımıne bakma en erken hafta bır pazartesı sabah tartılabılırsın en dogrusu 2 haftada bır kg farkına varmaktır en dogru sonucu verır pazts dedım cunku hafta sonunda kacamak yapmamk ıcın
aksam yemegınde evde yaptıgım karakoy boregı vardı bır porsıyona yakın karakoy yaptım ev yapımı mıss:) yanında zeytınyaglı brokolı yemegı yapmıstı ondan yedm boylece dukkanı kapattım 1.5 lt su 1 fıncn sekersız cay
gunu boylece tamamlıcam ınsallah :)
evet drcuğumuz şu an yemekle meşgul
yok kız detoks değil de vücudu dinlendirmek adına
hadı dınlendır bakalım fıcudunu:)
aman dr canım dr yemee drrr:))
dun 69.7 idim bugun 69.3 üm 600 gr vermişim :))) kızlarr motivenizi oralardan hissediyorummm soldan soldan bana motive gelio
gelırız soldan sagdan agzından burnundan :)
yedıklerınden bahset bızı senı tanıyalım :)) (banada drcum soluyodu yedıklerını yaz dıye bende kıdemlendım soyluyom haha)
canım benımm gunluk kg degısımıne bakma en erken hafta bır pazartesı sabah tartılabılırsın en dogrusu 2 haftada bır kg farkına varmaktır en dogru sonucu verır pazts dedım cunku hafta sonunda kacamak yapmamk ıcın