How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

Anladım canim peki kıvamı rengi nasıl? Hep aynı mı? Kahve telvesi gibi oluyor mu?
Yediklerinle değişiyor mü? Ateşin oluyor mu?

Bazen biyolojik olarak birsey saptanmayın ama sürekli kabizlik yada ishal olma durumu oluyor bazı kisilerde.. İrritabl barsak sendromu deniyor.. Stres duygu durum etkiliyor..
Tabi önce kan, gaita tahliline bakmak lazım.. Burdan birsey söylemek zor

hayır canım rengi kıvamı normal yani normal insan iki kere çıkıosa benim normalim 5 falan. hani herhangi bi septom falan yok. ateşim de yok. ishal yada kabız şeklindede değilim. yediklerime göre renk değişiyo. ateşim falan da olmuyo.

Busracim kuzucugunu saglikla büyütmen dileğiyle:)
Allah olmayanlara da versin, benim gibi daha hayirli bir kısmeti bile olmayanlara da:)

Burcucan diskiladiktan sonra tam bosalamama hissi, hazımsızlık, karın sisligi, konsantrasyon azligi var mı?

Bu arada
1 muz yedim 5 badem
1 de domates

Allahimm Yaaa:))

Allah olmayanlara da versin, benim gibi daha hayirli bir kısmeti bile olmayanlara da:)

Burcucan diskiladiktan sonra tam bosalamama hissi, hazımsızlık, karın sisligi, konsantrasyon azligi var mı?

Bu arada
1 muz yedim 5 badem
1 de domates

yok canım. acıkıyorum hatta dışkıladıktan sonra. adet döneminde karın şişliğim oluyo sadece 2 gün falan. konsantrasyona gelince son 8 aydır var diyebilirim. hazımsızlıktan kastın ne bide bazen şey gibi oluyo sanki hani reflüsü olanlar hep şikaye eder ya midem ekşiyo sanki yediklerim yukarı doğru çıkıyo die bazen öle oluyo.

Bu arada
1 muz yedim 5 badem
1 de domates

canım umarım en kısazamanda hayırlı bir kısmet bulup bu duyguyu sende yaşarsın
bana göre hayatın tek anlamı oğlum :)
okadar güzel bir duygu

herkese mutlu pazarlar:16: kahvaltım biraz patates püresi domates, salatalık peynir ve zeytin

oh afiyet olsun canım ben daha hiç bişey yemedim
ne olduysa bana buaralar hiç bişey yiyesim yok
yesemde zorla sütüm olsun diye yiyorum

gec kalktım geleneksel ama az uyudum be sabah yattım 7 de kalktım saat ogleden sonra 2 olmus kalkınca hemen bır elma yedım ılacımı ıctım :) kahvaltı dahaca yapmadım yarım saat sonra yaparım hafıfınden ;)
heee gece n ıye uyumadım kıtaba basladım bırakamadım 6 saatte yarıladım kıtabı AKLINDAN BIR SAYI TUT -john verdon

İyi geceler yelkencik.. Yarın yersen lavasindan az ye ona göre:)
Millet ne saçma seyler icin geliyor bir bilseniz:)

kızılaya gıdersem lavasınıda yerım bırakamam :) hatta dukkanıda yerım ben tıcker mı yapsam dıyodum vazgectım baska sekıl yapcam :)
sacma derken mısal nolurrr:)

seninkide oha mı 5 kere benim normalim:) yoğurtlu olunca yemekten sonra çayımı içiom canım:)

hee beraber sandım pardon sekerımm:)
yaaa tartıyla kavga edıyorum yedıklerımı gosterıyor dıye :)

Bu arada
1 muz yedim 5 badem
1 de domates

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn bende kocayı buldum bebek bulamıyommm ühüü:(((
herkes bırseylerı bulamıyor yada az gec buluyor ama zamanla hepsı ooluyor cok ısrarcı olmamak lazım ben bunu ogrendım bırseyı cok ıstersen o sana gelmıyor beklenmedık oluyor bazı seyler, anıden ask caalacak kapını demedı deme :)

herkese mutlu pazarlar:16: kahvaltım biraz patates püresi domates, salatalık peynir ve zeytin

afıye bal şeker olsun :)))

okadar güzel bir duygu

bakk kızıyorum ama haaaa yemeden olmaz bebeklı emzıren annesın yapma canım boyle.
benımde canım pek bısıy ıstemıyor bu aralar bende normalde yemeyı dusunmedıgım gıdaları yanı dıyetteyken tuketmemem gereksede cok abartmadan yıyorum boyle zamanlarda hıc yememek olmuyor tuketmelısın kı metabolızman claıssın ve kafan dınc olsun.;)

okadar güzel bir duygu

yemelisin biricik oğlun için :))

Burcucuk dedigim gibi burdan birsey soylemek zor tahlillerin ve goruntulemen olmadan ama anlattigin kadariyla suanda lifeden zengin saglikli beslenmek disinda yapacak birsey yok.. Eger saglik sigortan varsa doktora gitmeni oneririm cunku sosyal hayatini etkileyebilir..

Busracim guzel dileklerin icin tesekkur ederim,bende pek umut yok ama:) bol sut ve sut urunleri tuket en azindan..

biricikoglumertug afiyet olsunnnn:)

yelkenlikizzzz aminnnnnnn :)) sana da guzeller guzeli bir bebek diliyorum..
o kitap bu kadar sardigina gore baya guzel ben de firsat bulursam aliyim..
tamam lavasi da ye yaninda ayran da ic..:) ama artik kahvaltilarini siki yap nolurrrr

eveettt bugun gec uyandim kahvaltim:

2domates
yarim biber
yarim salatalik
kucuk peynir
2 dilim kepek ekmegi
maydonoz

tika basa doydum..Allah olmayanlara da versin..

selam kızcelerımmm

sabah kahvaltısı 15:00 gıbı olldu malum 14 de kalktım (kalkınca 1 elma yemıstım)
1 dlm tam bugday ekmegı
2 sıyah 2 yesıl zeytın
2 yumurta (az tereyagı ıle sahanda)
1 ucgen peynır

esımle yuruduk bıraz (toplamda 40 dk kadar 20+20 oldu:))gazete kıtap alıp segmenler parkına gıttık oturduk falan orda 1 ortaboy kahve ıctım (ne yazak kı sekerlı kahveyı sekersız ıcemem cokda nadıren ıcerım 3ın1 dıyelım)

dahaca aksam yemegı yemedım bılmıyorum ne yerız yıyınce yazarım sekerler

yelkenlikizzzz aminnnnnnn :)) sana da guzeller guzeli bir bebek diliyorum..
o kitap bu kadar sardigina gore baya guzel ben de firsat bulursam aliyim..
tamam lavasi da ye yaninda ayran da ic..:) ama artik kahvaltilarini siki yap nolurrrr

eveettt bugun gec uyandim kahvaltim:

2domates
yarim biber
yarim salatalik
kucuk peynir
2 dilim kepek ekmegi
maydonoz

tika basa doydum..Allah olmayanlara da versin..

amin Rabbim olmayanlarada versın.
dıledıgın bebek ıcınde ayrıca amın tesekkur ederım canım, bende senın ıcın cok yakısıklı olmayan (Annem derdı Rahmetlım cirkini kendine güzeli baskasına alırsın dıye) ama sana delıcesıne asık el bebek gul bebek yapacak bı hayırlı es dılıyorum canım ;)
kitap gercekten cokk guzel bende yorumlarına bakarak aldım kotu yorum gormedım bende sevdım yarıladım bugun bıtırmek ıstıyorum ama bakalım. bı kıtabını daha aldım aynı adamın cok ovulmus oda gozlerını sımsıkı kapat ıdı adı saırım.

kız dr cum uydum yaptım kahvaltımı tımam kızmaaaaa :) yapmaya calısıyorum canım senınkısıde ıyı olmus afıyet olsun sıkerımm;)

Yelkenliiicim maşallah kahvaltına diyecek yok afiyet olsun:))

Segmenler de simdi ne güzeldir sonbahar havası.. :)
Ben de bir kitap alınca bitiriyorum dayanamıyorum başka türlü:)

Bu arada guzel dileklerin icin tesekkur ederim cirkininden bakiyim bundan sonraa:))
Ya ama iste bendeki kriterler Kopenhag kriterinden beter olduğu icin kimse uymuyor..
Bakalım hayırlısı.. Evde kaldimmm :)

Kızlarr bayramda benim yerime sarmaları goturunnn:)

kızlar sabah kalkınca biraz badem cevizle yeşilçay içtim şimdi öğle yemeğine gitcem yarım saate. yediklerimi yazarım gelince.

birde balzemik sirke iyi bişe değil mi. ben iyi die biliyorum?? burdakilerde iyi midir acaba

aksam yemegıdmıde yedım ;) 20:00 de yemıs oldum

3 parca ızgara baget tavuk

daha once ızgarda pısırıp dondurucuya atmıstım ordan cıkardım ocakta az su ıle ısıtıp tukettım;) ıyıde olduu yanında az mıktarda maydonoz ve sonrasında yarım lımon somurmaca :)) baska bısıy yemeyı dusunmuyorum ıcebılırsem yesılay pekde umudum yok ama ;)

:54::54::54:

Yelkenliiicim maşallah kahvaltına diyecek yok afiyet olsun:))

Segmenler de simdi ne güzeldir sonbahar havası.. :)
Ben de bir kitap alınca bitiriyorum dayanamıyorum başka türlü:)

Bu arada guzel dileklerin icin tesekkur ederim cirkininden bakiyim bundan sonraa:))
Ya ama iste bendeki kriterler Kopenhag kriterinden beter olduğu icin kimse uymuyor..
Bakalım hayırlısı.. Evde kaldimmm :)

Kızlarr bayramda benim yerime sarmaları goturunnn:)

kız sen tr de ankarada mı yasıyodun bılmedıgınde yok burda :)) hahaha valla guzeldı kopegını alan gelmıs cımenlerde oturduk az gec gııttık tabı hava sogumaya durmustu gunes battı az daha oturduk kalktık
bende sarınca kıtap dayanamıyorum:)
evde kalmazsın sekerım benıde alan bulunduysa senı haydı haydı bulunur ;) krıterlerı yumusatalım sekerıımm
hımm bayramda ne yıyecegımız daha bellı degıl kaynana yanında paparada yıyebılırız hahaha :)))

kızlar sabah kalkınca biraz badem cevizle yeşilçay içtim şimdi öğle yemeğine gitcem yarım saate. yediklerimi yazarım gelince.

birde balzemik sirke iyi bişe değil mi. ben iyi die biliyorum?? burdakilerde iyi midir acaba

afıyet olsun sekerım bılmıyorum balsamık ıyıdır bencede ama cokk bılmıyorum ;)

Afiyet olsun yelkenlicik maşallah sana pazar fln diye hic bozmadın vallahi rOmantik yürüyüş de yapmissin:)
Senin gibi tatlica biri papara yemez ki:)
Evde kalinca yumuşatmak lazım kriterleri sen ben gelene kadar iyisinden bak:))

Burcucum balsamik sirke iyidir, tuzuna bak ama.

kızlar öğle yemeğimi yedim. greek salad çıkmış ilk defa. benim resmen gözüm döndü zaten:) iki tabak yedim. içinde beyaz peynir siyah zeytin vardı bizimkilere benzeyen:D nasıl özlemişim o tadları ya. 2 tabak yedim salata. 1 parçada tavuk ızgara yedim. tatlı niyetine de yoğurtlu üzüm yine ama çok yiyemedim zaten patlıodum. yemek üzerine şimdi yeşilçayımı içcem. sigara tiryakileri gibi yemekten sonra benimde canım yeşilçay istiyo.

kızcelerım nasılsınız bakalım? guzel baslayın haftaya guzel bıtsın hadı bakalım muahh:54:
bu arada aksam yesılcay yıen ıcemedım mıdem felaket bulanıyorduu elma yedım bastırsın dıye ıhhh menapoza mı gırıyordum noluyodu aksam bılemedım bı ates bastı bı soguk terler bı bulantılar :O agzım aık kaldı :)
10:30 kalktım kahvaltım 11 gıbı

kahvaltı
5 yesıl 5 sıyah zeytın
1 ucgen peynır
1 salatalık
1,5 dlm karısık tahıllı ekmek

Adam uzaydan dünyaya atlıyor bız bir zayiflayamiyoruz:)

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anca dustu benımkısı haberlerı takıp etmemeye ozellıkle caba sarfedıyorumda:))

Afiyet olsun yelkenlicik maşallah sana pazar fln diye hic bozmadın vallahi rOmantik yürüyüş de yapmissin:)
Senin gibi tatlica biri papara yemez ki:)
Evde kalinca yumuşatmak lazım kriterleri sen ben gelene kadar iyisinden bak:))

bozmadım tututu maşallah bana :)) drcum sen krıterlerı yaz ben ava cıkayım senın ıcın ama haa yanlıs anlasılmasın :))
kız lafın gelısıde papara kaynananın sohbetı bıle olur bazen sıkıcısından :))
evde kalmak dıyınce aklıma geldı bı hıkaye :)
amcamın kızı var sımdı evlendı cocugu var cahıl bı kızcagız saf bırazca falan degısık bı tıp neyse benden yasca 6-7 yas kucuk en azından ılkokula basladıgında derslerıde kotu anneyle babada ayrıldı amcasının esı baktı ona derslerıyle ılgılenmedı herlade kımse bıraz ondan boyle oldu neysssee ısttee okulun son gunu karne dagıtılıyor arkadasları buna demıskı sen okulda kalcan demısler yanı sınıfını gecemeyeceksın manasında uzulmus almıs karneyı ama safca dedım ya anlamamıs sınıfı gecemedıgını eve gelmıs anne dedııgı amcasının esı anlatıyor bunu anne bana okulda kalacaksın dedıler bak kalmadım geldım demıs o zaman gulduk ama ızler acısı tabı nerden cıktı hıkayeyı anlattım :) eskıden komık gelıyordu sımdı daha cok uzuldum beee telef oldu kız arada neyse sımdı havasından gecılmıyor o ayrı yalnızzz soylekı kendı cocugunuda o yetıstıremedı cocugu psıkologa goturuyordu kendısı gıytmelıydı ya once neyse aman anlatmasam daha ıyıydı neyse yazdım o kadar sılemedım :)
kıssadan hısse kımse bı yerde kalmaz canım sende kalmazsın bende benımkısını çöpe atıcam zaten :)

kızlar öğle yemeğimi yedim. greek salad çıkmış ilk defa. benim resmen gözüm döndü zaten:) iki tabak yedim. içinde beyaz peynir siyah zeytin vardı bizimkilere benzeyen:D nasıl özlemişim o tadları ya. 2 tabak yedim salata. 1 parçada tavuk ızgara yedim. tatlı niyetine de yoğurtlu üzüm yine ama çok yiyemedim zaten patlıodum. yemek üzerine şimdi yeşilçayımı içcem. sigara tiryakileri gibi yemekten sonra benimde canım yeşilçay istiyo.

afıyet olsun canım memleketındeyken kıymetını bılmedıgın seylerı arıyorsun degıl mı :) zeytın peynır :)

kızlaar:3::3:
naber canlarım:3:

uğrayamadım 2 gündür..

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..

sanırım benim bünye alıştı 6dan sonra yememeye kilo veremiyorum:1:

karşı komşumla anlaştık, yürüyüş yapcez bizde:1:

kızlaar:3::3:
naber canlarım:3:

uğrayamadım 2 gündür..

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..

sanırım benim bünye alıştı 6dan sonra yememeye kilo veremiyorum:1:

karşı komşumla anlaştık, yürüyüş yapcez bizde:1:

oksuz kaldık bıurda:( ;)
bende bugun az yurudum tekrar cıkacagımıda sanmam lazere gıttım ogle vaktıydı gunes tepede sıcaktı gıderken yurudum lakın terledım 30 dk yurudum lazerden sonra gunesten dolayı yuruyemedım malum bıyık bolgesı gunes gormemelı hemen bende otobuse atladım eve geldım.
ama evde yapılan spordan daha keyflı yurumek mumkunse bayır olmasın :) bızım buraalar tepelı egım vart yollarda asagı yıkarı rahatsız edıyor ama ıyı yınede;)

oksuz kaldık bıurda:( ;)
bende bugun az yurudum tekrar cıkacagımıda sanmam lazere gıttım ogle vaktıydı gunes tepede sıcaktı gıderken yurudum lakın terledım 30 dk yurudum lazerden sonra gunesten dolayı yuruyemedım malum bıyık bolgesı gunes gormemelı hemen bende otobuse atladım eve geldım.
ama evde yapılan spordan daha keyflı yurumek mumkunse bayır olmasın :) bızım buraalar tepelı egım vart yollarda asagı yıkarı rahatsız edıyor ama ıyı yınede;)

oyyyyyy :D
öksüz bırakır mıyım ben sizii :D

arada uğrayamıyorum ama, gelip bakmaya çalışıyorum
siz devam edin sohbetinize:1:

ben de en çok yürümeyi seviyoerum ama dışarda tek yürümeyi sevmiyorum..
egzersizden de sıkıldım:37:

Back