• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herbalife ile zayiflayanlar buraya...

Benim görüştüğüm saticida vanilya ve çikolatalı kalmis birer tane istedim ben de..
Calisitigm icin is ortaminda vs nasil idare edicem tek soru isaretim bu acikcasi, yoksa ac kalmaya dayanirim girdik artik bu yola

bende çalışıyorum sabah evden çıkmadan içiyorum yetişemezsem serviste üzerine büyük bir bardak su içmen gerekiyor. öğlen şirkette yemek yiyorum pilav makarna hariç ne varsa normal bir öğün yiyorum. akşam yine shake şimdilik iyi gidiyor.

bende çalışıyorum sabah evden çıkmadan içiyorum yetişemezsem serviste üzerine büyük bir bardak su içmen gerekiyor. öğlen şirkette yemek yiyorum pilav makarna hariç ne varsa normal bir öğün yiyorum. akşam yine shake şimdilik iyi gidiyor.
Yani sabah ve aksam shake, oglen normal yemek oyle mi?
3 öğünü boyle mi tamamliyorsunuz

Sonuclarini bekliyoruzzzz
Benim kg cok oldugu için size göre cok gidicek inş.1ayda 9,10 gider inş. Salı basladm ama tartım yoktu cuma edindim ve cumadan beri -1.5kg oldu ve regl döneminde olmama ragmen cokta heyecanlıym

Ben bir ay kullandım günde bir saat yürüyüş ve 4 kilo verdim sonra midem bulandı içemedim shaki ve tabiki verdiğim kiloyu kısa sürede aldım.Bence ilk hızla verilen kilolar kesinlikle yağ değil çünkü diyetle verdiğim kiloyu kısa sürede almamama rağmen herbalife ile kısa sürede aldım.Uzun vadede tek öğün beslenmeyle evet yağdan verilebilir.Bu arada bi kaç tane bu ürünü satan kişileri takip ediyordum gittikleri eğitimlerden video paylaşıyordu ne hikmetse yüzde 70 i kilolu ve kendilerini milyoner olma yolunda görüyorlardı hatta pek yakında aile hekimleri bile tavsiye edecek tarzda yorumlar yapıyorlar.bu tarz şeyleri gördükten sonra nedense soğudum çünkü gerçekten farklı bir zincir bu marka

Ben bir ay kullandım günde bir saat yürüyüş ve 4 kilo verdim sonra midem bulandı içemedim shaki ve tabiki verdiğim kiloyu kısa sürede aldım.Bence ilk hızla verilen kilolar kesinlikle yağ değil çünkü diyetle verdiğim kiloyu kısa sürede almamama rağmen herbalife ile kısa sürede aldım.Uzun vadede tek öğün beslenmeyle evet yağdan verilebilir.Bu arada bi kaç tane bu ürünü satan kişileri takip ediyordum gittikleri eğitimlerden video paylaşıyordu ne hikmetse yüzde 70 i kilolu ve kendilerini milyoner olma yolunda görüyorlardı hatta pek yakında aile hekimleri bile tavsiye edecek tarzda yorumlar yapıyorlar.bu tarz şeyleri gördükten sonra nedense soğudum çünkü gerçekten farklı bir zincir bu marka
Bende kullndim bi süre ama mide bulantisi falan olmadi aksine cok yorgun bitkin hissediyodum kendimi ve ozellikle verdileri vitaminin cok faydasini gördüm kendimi kilo verdikce daha dinc hissettim ve verdigin kiloyu hic geri almadim cok sükür.. zatrn stici kilolu olsaydi sahseb almaz baslamazdim yani düsününki bi diyetizyene gidionuz diyetizyen 100kilo kendin uygula listeni derdim :) ben he beni gören cevremden cok insan kullandilar hepsi memnun kaldilar herkeste farkli oluyordur belki bilemicem buarada ben satici falan degilim altini cizeyim :)

Bende kullndim bi süre ama mide bulantisi falan olmadi aksine cok yorgun bitkin hissediyodum kendimi ve ozellikle verdileri vitaminin cok faydasini gördüm kendimi kilo verdikce daha dinc hissettim ve verdigin kiloyu hic geri almadim cok sükür.. zatrn stici kilolu olsaydi sahseb almaz baslamazdim yani düsününki bi diyetizyene gidionuz diyetizyen 100kilo kendin uygula listeni derdim :) ben he beni gören cevremden cok insan kullandilar hepsi memnun kaldilar herkeste farkli oluyordur belki bilemicem buarada ben satici falan degilim altini cizeyim :)
Kullandığım dönemde bende kendimi çok iyi hissediyordum inkar edemem.Ama satıcıların tutumları beni çok soğuttu

Kullandığım dönemde bende kendimi çok iyi hissediyordum inkar edemem.Ama satıcıların tutumları beni çok soğuttu
Dogrudur canim ama ben benim saticimla hala görüsüyorum kullanmasamda bi cok kisiyle onun vasitasiyla tanistim hepsi iyi hos insanlar kimse öle atip tutmuyo he garanti veriyolar elbet hepsi diolar kilo vermezseniz paranizi geri iade ederiz fln diye emin konusuyolar.. kisiden kisiye degisiyo kimisi fazla havalaniyo demekki bilemicem :) pahali olmasa daha kullanmak isterdim devam

Dogrudur canim ama ben benim saticimla hala görüsüyorum kullanmasamda bi cok kisiyle onun vasitasiyla tanistim hepsi iyi hos insanlar kimse öle atip tutmuyo he garanti veriyolar elbet hepsi diolar kilo vermezseniz paranizi geri iade ederiz fln diye emin konusuyolar.. kisiden kisiye degisiyo kimisi fazla havalaniyo demekki bilemicem :) pahali olmasa daha kullanmak isterdim devam
Ne kadar zamanda kaç verdiniz bende dahala duruyor 2 kutu yurt dışındayım şu anda gelirken almıştım ☺️

Ben hatirlamiom ne kadr süre kullandim ama 117kiloydum kullanmya basladigimda onunla bi kac ayd 78lere düsmüstüm simdi 68im

Tamda bunu düşúnmüstm her kg veren satıcımı oluyor kg verip yasayan yokmu diyekac kg verdinz ne kadar süredr korumadasnz

Tamda bunu düşúnmüstm her kg veren satıcımı oluyor kg verip yasayan yokmu diyekac kg verdinz ne kadar süredr korumadasnz

Ben ücüncü dogumdan sonra kullanmaya bslamistim oglum 6 aylikti ozaman suan 4 yasinda verdigim kilo geri gelmedi ama tabiki eski düzende yemiyorum artik düsünüyorumda baya bi abartmisim ozamanlar yemeyi gece vakti abur cuvur falan sen hamilesin ye vosver lohusasin ye bosverler hayatimi karartmis :) kilolar gittikce özgüvenim yerine geldi inanin varya alisverise gidiodum normal magazalarda hicbisey olmuyordu en son büyük beden satilan yerlere girdim aldigin seyler kocakari kiyafetleri okadar agliyordumki simdi denememe gerek yok beden belli aliyorum cikiyorum giyiyorum oluyor bu cok mutlu edici bisey

Merhaba kızlar. Yeni başlayanlara motivasyon olsun diye tekrar yazmak istedim .kışın 62.5 kiloyu görünce denemediğim diyet yöntemi kalmamıştı. Bi türlü zayifliyamiyordum,psikolojim pert olmuştu. Sonra herbalife ile ilgili yorumları okuyunca başladım. 54 kilolara düşünce yazın 4 ay ara verdim ama dikkat edince inan geri almıyorsunuz kiloları. Bırakınca geri alırsınız lafları safsata.boğazını tutmazsan hangi diyeti yaparsan yap sonra geri alıyorsun. 4 ay aradan sonra hedefim 50 olsun diyip tekrar başladım. Şuan 51.5 kiloyum .o kadar mutluyum psikolojim düzelmiş durumundaki.kendimi cidden çok seviyorum artık. Eğer zayıflamaya çok isteyip beyne yerlestirirseniz ürünü de düzgün kullanırsanız zayiflayamayacak kimse yok bence.

Çayı mümkünse sıcak için kızlar. Sade çay alıp sıcak suyla demleyip içine limon sıkıp için. Ben ilk kullandığım süreçte çayı hep soğuk içerdim. Bu sefer sıcak içiyorum daha etkili geldi.isterseniz urunleri nasıl kullandığımı da anlatirim

Cedric20 tbrk ederim canim ama kiz zten abartilcak bi kilon yokmus ki ya ben kendimi düsününce simdi güzel sonuc almissin kutluyorum senide azminide ;)

merhaba ilk hafta sonucu 2 kg ayıra bedensel incelme var belden 3 cm kalçadan 2 cm inceldim. öğen normal yemek yememe rağmen sonuç çok iyi

Back