Her zaman makyajlı kadınlar

Yatirimi makyaj malzemelerine degil cilt bakimina yapmalisin.
Fondoteni 9 sene once dugunumde surduler yuzume ilk ve son oldu.
Goz alti kapaticisi kullaniyorum ben o da cc krem olarak cunku goz altlarim biraz koyu, bi allik ve ruj.
Eger ozendigim bi yerse glow drop ve rimel suruyorum ekstra.
Eye liner filan sevmiyorum, cok makyajli gorundugumu dusunuyorum surunce cunku gozlerim zaten cok buyuk ve cekik.
Fondoten yerine c vitamin serumu ya da likit kolajen al, ne bileyim kaliteli bi peeling al ileriye yatirim olsun.
Agir makyaj insani bugun guzel gosterir yarin ise yaslandirir.

konuda ben doğal çok güzelim yazan 1 mesaj yok ama hanımlarımız "makyaj yapmayanlar da doğal güzel değil kiöööö" demekten kendini alamıyor. ah bir bilseniz tercihlere saygı duymayı.

Ben de o yaşlardayken göz kalemi, rimel ve ruj sürerdim mutlaka. Şimdi 29 yaşındayım, iyi kötü makyaj yapardım birkaç sene önce. Şimdi oğlum sağ olsun, saçımı toplamaya bile üşenir oldum. :) her şey iyi hoş da makyajı silmesi yok mu, sırf o yüzden üşeniyorum ya zaten.

nude-makyaj-nedir-nasil-yapilir-puf-noktalari-nelerdir-5afebdcfc1aff.png 4588.jpg makyaj dedıgın boyle olur benım gozumde
bu makyajada 20 yasında ıhtıyacın yok
suan bır rımel ve parlatıcı ruj sursen yeterlı

genc yasta abartılı makyaj yapanlar şöyle gorunuyor
makyaj-kurbani-bayanlar1.jpg

etrafında kımse makyajlı degılken bırtek sen farda dahıl tam makyajlıysan bıraz fazla demekkı
nasılsa makyaj yapacaksın dogallık her zaman guzel bır rımel bır parlatıcı yeter dıye dusunuyorum

Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.

Senin yaşındayken o dediklerin ne işe yarar bilmiyordum bile 30 yaşındayım ama en fazla 25 gösterdiğim söylenir çok erken makyaj için ve çok ağır makyaj bu erken yaşlanırsın cildini mahvedersin

Ben de makyajı çok severim. Ancak fondoteni düzenli kullanmanızı önermem. Ben özel durumlar olmadıkça kullanmamaya özen gösteriyorum. Cilde ciddi zararları var. Onun yerine bb krem kullanırsanız hem daha doğal durur hem fondoten görevini görür.

Bence soft ve doğala yakın görünen makyaj çok hoş duruyor
Ben günlük hayatta pek makyaj yapmam ama doğal görünümlü makyajli kadınları her zaman çok beğenirim :)

Bence kendinizi nasıl iyi hissediyorsaniz öyle yapın :)

Yapmıyorum..size tavsiyemde bu yönde, havyanlar üzerinde test ediliyormuş gibi bisey duymuştum bi ara bunu duyduktan sonra bende film koptu.

Makyaj malzemesi almam. (Bi tek rimel)
Cilt bakım için dermo kozmetik, vegan ürünler alırım.

Ay simdi herkes de microbladingler ipek kirpikler oturup sıfır makyaj övüyorlar sonra. Kimsenin sıfır makyaj gezdiğine inanmıyorum şahsen genç yaşlarda illa üç beş bişey yaptırılıyor. Kötü de degil sanmıyorum düğün makyajı yapıp gezdiğinizi normal makyaj yapıyosunuzdur işte. Sadece cildiniz kusurluysa fondotenle kapatmayın hatta hic kullanmayın bb kremler gayet güzel bu anlamda ama önce sağlıklı bi cilt şart tabi.

Çok kötü itici diyenleri de hiiiç sallamayın ruh gibi gezmekten iyidir:KK25:
Ben :KK53: beni burdan tanıyanlar var sorabilirsin :deli: hiçde paspal oldugumu düşünmüyorum bu lafım size değil :KK66: makyaj yüzümdr yük gibi yapanlarıda begeniyorum ama :dondurma:

her gün yapmak iyi bişey değil. bunu bilmek için alim olmaya gerek yok. hadi far vs neyse de her gün cilt makyajı çok zararlı bence.

Ben de eskiden abuk subuk renkler farklar dahi surerek makyaj yapan biriydim. Simdi yapmiorum hic. Ne oldu derseniz? Lan dedim orijinal sac rengim karamel kaslarim karamel ben niye siyah rimel ve siyah kalem sürüyorum. Bi aydinlanma geldi. Harbi cok acayip degil mi? Ya da bordo ya da mor ruj mesela :KK70: cok acayip degil mi oyle dudak mi olur. Bi kadinin dogal dudagi guzel renkte olmali. Ruju mu yedircen adama? Amac ne

Ben :KK53: beni burdan tanıyanlar var sorabilirsin :deli: hiçde paspal oldugumu düşünmüyorum bu lafım size değil :KK66: makyaj yüzümdr yük gibi yapanlarıda begeniyorum ama :dondurma:
Yok size inanırım:KK48: Ya derdim sıfır makyajsız gezmek değil ben de zaten doğal makyaj yaptıran tayfadanım da bu ara küçük estetik dokunuşlar yaptırıp sıfır makyaj övmek moda biliyosunuz.Üstüne bi de çok makyaj itici mitici yazanları da görünce sarteller attı ben de azıcık yükselmiş olabilirim hahha:-)

Makyaj yapmayanların paspal olduğunu düşünmüyorum yoksa ne kişisel temizligine dikkat etmezken makyaj yapanlar var iyi bilirim:bicak:

Herşey zamanın da güzel bende makyaj sevenlerdenim ama badana gibi olanlardan değil . rimel bb allık kısacası biraz renk iyi geliyor . önemli olan cildi yormamak temizliğine önem vermek diye düşünüyorum .

makyaj temizleme suları favorım en rahatı ve en güzeli bence. :süslü::süslü::süslü:

bende kesinlikle makyajsız duramam. en önemlisi kaş kalemi olmazsa ölürüm heralde onun haricinde fondoten tabiki ve bronzer favori 3'lüm. Ayrıca ne var güzel hissetmekte. Hatta biraz gülün, bi gün ölüyorum hastayım evde. Sevgilim aradı hadi götüreyim seni hastaneye filan kalkıp makyaj yapıp giyinmiştim, acilde herkes şok HAHAHAHAH inanılmaz bi gündü :))

Makyajı severim.32 yaşındayım, bu zamana kadar genelde rimel, göz kalemi ve ruj olarak yaptım.
Yaklaşık 2 sene önce doğum yaptım, kaşlarım döküldü biraz, gerçekten doğal yapan bir yer bulursam yaptırmak istiyorum. Şu an genelde dolduruyorum işe giderken.
Onun dışında bb ya da cc krem sürüyorum, fondöten çok ağır geliyor. Göz kalemi, rimel ve ruj. 10dakikamı ya alıyor ya almıyor.öyle büyük bir eziyet değil yani.
Makyajlı kadınları çok renkliyse eğer bazen itici buluyorum evet, bir de ciltleri fondöteni kusunca kötü görünüyor. Ama sonuçta herkesin bileceği iş. ( sıfır makyajı beğenmiyorum ben şahsen, vaauv doğal falan demiyorum yani çok silik bence)

Ay simdi herkes de microbladingler ipek kirpikler oturup sıfır makyaj övüyorlar sonra. Kimsenin sıfır makyaj gezdiğine inanmıyorum şahsen genç yaşlarda illa üç beş bişey yaptırılıyor. Kötü de degil sanmıyorum düğün makyajı yapıp gezdiğinizi normal makyaj yapıyosunuzdur işte. Sadece cildiniz kusurluysa fondotenle kapatmayın hatta hic kullanmayın bb kremler gayet güzel bu anlamda ama önce sağlıklı bi cilt şart tabi.

Sifir makyaj geziyorum , insanlarin yalan borcu mu var burda yalan soylesinler anlamadim yorumunuzu hic

Artik kadinlarin makyajina , giyimine karismasak , isteyen istedigini yapsa
Yani su konunun acilmasi bile absurt , kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz oyle davranin konu sahibi
Aynaya baktiginizda karsinizdaki kadini begeniyorsaniz baskasinin gorusune ihtiyaciniz yok

Sifir makyaj geziyorum , insanlarin yalan borcu mu var burda yalan soylesinler anlamadim yorumunuzu hic

Artik kadinlarin makyajina , giyimine karismasak , isteyen istedigini yapsa
Yani su konunun acilmasi bile absurt , kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz oyle davranin konu sahibi
Aynaya baktiginizda karsinizdaki kadini begeniyorsaniz baskasinin gorusune ihtiyaciniz yok
Ben de o düşüncedeyim. Ama insanlarda farklı bir izlenim oluşturmak da kötü bişey. Hem de önemsediğin insanlar. Hani “of her zaman makyajlı” kötü bir durum

Kesinlikle göz altı problemim var tedavi olsam hiç yapmam diyorum ama yine de yaparım sanırım. Sadece bu kadar ağır yapmam belki. Ama şu da bir gerçek bazı makyaj malzemeleri de fondötensiz güzel durmuyor

X