Her zaman makyajlı kadınlar

Seviyosan yap gitsin. Ben makyajli kadın seviyorum makyaj yapmayıp kendini "doğal güzel" sanan paspallarda var onlar benim düşüncemi umursuyor mu hayır e ben onlari niye umursayım. Rimel sürse yetiyomuş hadi be ordan

bunu gerçek hayattaki tanıdıklarınıza ithafen mi söylediniz yoksa makyaj yapmayı sevmeyen herkese mi anlayamadım.

yaşın gençmiş
çalışan bir bayan olarak ve 30 yaşına gelmiş biri olarak diyorum ki sakın bırakma

her daim bakımlı ol
eskiden meydan tarzı yerde ki binadaydık kalablıkdı dışarıda ama bakımlı olmasanda dikkat çekmiyordu

şuan boş bir plazada çalışıyorum güya bizim kay boş (kiralık için bekliyor yani bize ait değil)
dışarıda bazen yemek saatinde bir bayanlar görüyorum yemin ediyorum utanıyorum
eller ojeli makyaj hafif ve şık elbise yada etek neyse pantolan
ben hala eski meydandan kalmayım
makyaj yapmayı hiç bilmniyorum (resmen ciddi cddi bilmiyorum) makyajım göze rimel kalem ve rujdan ibaret
makyaj malzemesi aldım ama kullanmayı beceremedim duruyor
ben esnaf lokantasına yemeğe gittiğim için çoğu zaman çok karşılaşmıyorum ama bazen starbuck a yani onların olduğu yere kahve içmeye gdiyoruz resmen utanıyorum ve acayip imreniyorum

sakın kendini bozma
makyaj yapmak özellikle iş hayatında zorunlu gibi birşey çünkü kıyafet makyaj önemli
bu yüzden şimdiden elin alışık olsun
ben hep makyajlı olan kaınlara hayranım
(buarada ben yaşlı erkeklerle çalıştığım için ofisde de 2 bayan olduğumuz için kalan 10 kişi erkek (7 si 50 yaş ve üstü) bu yüzden dikkat etmedim şimdiye kadar ama şuan acayip eksikliğini hissediyorum
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Size de bir tavsiye vermek istiyorum. Makyaj videoları izleyin. Makyajı seviyorsanız. Makyaj yapmak yapabilmek size çok iyi hissedirecektir.

Bagimli olmamak gerek bence. Ben kisin cok guzel makyaj yaparim pek makyajsiz cikmam bana kalsa kış makyajsizligi kaldirmiyor :) kışın mesela fondoten surerim bi highlight, bol rimel bordo ruj. Zaten dogru urunu dogru surdugun zaman kimse cildinde fondoten oldugunu anlamaz bile. Bu nedenle sadece rimel ve bordo ruj surmus gibi duruyorum :)
Yazin da mesela makyaja tahammulum yok. Gozumdeki rimel bile fenalik bastiriyor, sadece yuzumun yuksek bolgelerini aydinlatirim o kadar.
Onemli olan kendini makyaja cok alistirip makyajsiz halini begenmemezlik yapmamak.
Her gece makyajimi cikardigimda mutlu olurum mesela, makyajsizlik da yakisiyor be diye.
Kendini fondotensiz gormeye dayanamayan insanlar da var, onlardan olmamak onemli.
Dogru makyaji dogru zamanda yapip palyacoya donmemek onemli

Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.

Makyajdan makyaja fark var. Zira kimi makyajı badana ile karıştırıyor. Makyaj kusur varsa kapatmak ve var olan güzelliği vurgulamak amacıyla kullanılır. Uçuk pembe allık ile sağlıklı görünüm kazanırken cırlak ve koyu bir allıkla badana yapmış gibi durabilirsiniz.

Her gün makyaj yapıyorum işe gelirken. Tüm malzemeleri de kullanıyorum. CC krem, kapatıcı, pudra,far bazı ve renkli makyaj malzemelerini. Ama yüzüme baksanız hiç de makyajlı gibi değilim doğal ve hoş duruyor çünkü cildime uygun renk ve malzeme seçiyorum. Kıpkırmızı ruj yerine doğal pembe kullanıyorum gibi gibi.

Makyajı heryere yakıştırmiorm. Isyernde yapilmali okula giderken hafif yapilabilr. Ama pazar gezmelerinde akşam yürüyuslerinde vs makyaj çok itici gelior eşofman giyip makyaj yapanlar var mesela komik görünüyor bence. Hala dayı teyze misafirliklerindede makyaj tercih etmyrm gereksiz gelior.makyaj yapmadgmda güneş kremimi sürüp cikiorm.

Seviyosan yap gitsin. Ben makyajli kadın seviyorum makyaj yapmayıp kendini "doğal güzel" sanan paspallarda var onlar benim düşüncemi umursuyor mu hayır e ben onlari niye umursayım. Rimel sürse yetiyomuş hadi be ordan
Ayıp etmişsiniz ama paspal filan diye. Rimel bile sürmüyorum, makyajdan anladığım bir tek göz kalemi. Öyle dünya güzeli de değilim ama bana yetiyor işte. Böyle agresif bir düşünce tarzı yerine, zaten iki günlük dünya ve bu dünyanın yükünün çoğu da baskılar, tabular, dayatmalarla kadınların sırtında diye düşünüp, nasıl mutluysan öyle davran kardeşim, kimseye de hesap verme şeklinde bir kadın dayanışması daha güzel olmaz mı? Ben böyle düşünüyorum. Makyaj sevmem ama makyaj yapan kadına laf edeni de haşlarım, kime ne ne yapacağımızdan?

Kadinlar kednilerini nasil mutlu hissediyorsa oyle davransin.. Yap ya da yapma sadece kendini iyi hissetmen onemli. Kimin nasil bakip ne dusundugu onemli degil bence.

Ben "yok gibi makyaj" yapabilen kadınları çok beğeniyorum. Kendim hiç ten makyajı yapmıyorum. Temizlesem de cildime zarar verir gibi bir düşünce var kafamda. Makyaj konusunda baya cahilim. Eskiden yok gibi makyaj yapanların doğal hallerinin öyle oldugunu zanneder ne güzel ışıl ışıl ciltleri var derdim, gözlerinin kendiliğinden öyle aydınlık olduğunu falan sanıyodum :)

Meğerse aydınlatıcı ve ten tengi kalem, nude far falan varmış :) yakıştırana yapabilene bence makyaj çok yakışıyor. Benim becerebildiğim sadece ruj sürmek. Son olarak ne makyaj yapan kadınlar boya küpüdür, ne de yapmayan kadınlar paspaldır. Hepsi de güzeldir. Birbirimizi böyle yaftalamayalım.

Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Yapabiliyoken tadını çıkar.Bebek olunca bi rimel.O da şanslıysan:işsiz:

yaşın gençmiş
çalışan bir bayan olarak ve 30 yaşına gelmiş biri olarak diyorum ki sakın bırakma

her daim bakımlı ol
eskiden meydan tarzı yerde ki binadaydık kalablıkdı dışarıda ama bakımlı olmasanda dikkat çekmiyordu

şuan boş bir plazada çalışıyorum güya bizim kay boş (kiralık için bekliyor yani bize ait değil)
dışarıda bazen yemek saatinde bir bayanlar görüyorum yemin ediyorum utanıyorum
eller ojeli makyaj hafif ve şık elbise yada etek neyse pantolan
ben hala eski meydandan kalmayım
makyaj yapmayı hiç bilmniyorum (resmen ciddi cddi bilmiyorum) makyajım göze rimel kalem ve rujdan ibaret
makyaj malzemesi aldım ama kullanmayı beceremedim duruyor
ben esnaf lokantasına yemeğe gittiğim için çoğu zaman çok karşılaşmıyorum ama bazen starbuck a yani onların olduğu yere kahve içmeye gdiyoruz resmen utanıyorum ve acayip imreniyorum

sakın kendini bozma
makyaj yapmak özellikle iş hayatında zorunlu gibi birşey çünkü kıyafet makyaj önemli
bu yüzden şimdiden elin alışık olsun
ben hep makyajlı olan kaınlara hayranım
(buarada ben yaşlı erkeklerle çalıştığım için ofisde de 2 bayan olduğumuz için kalan 10 kişi erkek (7 si 50 yaş ve üstü) bu yüzden dikkat etmedim şimdiye kadar ama şuan acayip eksikliğini hissediyorum

Makyaj yapa yapa tanırsınız yüzünüzü. Bir bb krem, uçuk renkte allık ve doğal tonda far ve rujla başlayın. Bir de siyah rimel.

Bence öncelikle cilt sorunlarını çözmeye yönelmelisin. Hem içeriden hem dışarıdan bununla ilgili tedavi olmanı tavsiye ederim. İkincisi makyaj yapmaya alıştığın için sana ve cevrendekilere makyaj yapmadığın zaman hasta gibi gorunuyorsundur bu yüzden istesen de makyaj yapmayı bırakamazsin artık... Ben açıkçası üşengeç bir insanım. Özellikle sabah 8de işe ful makyaj gelen hemcinslerimi görünce bu azimlerine helal olsun diyorum :) açıkçası ben makyaja harcayacagim 10 dakikayı uykuya harcamayı tercih ederim :p

Ayıp etmişsiniz ama paspal filan diye. Rimel bile sürmüyorum, makyajdan anladığım bir tek göz kalemi. Öyle dünya güzeli de değilim ama bana yetiyor işte. Böyle agresif bir düşünce tarzı yerine, zaten iki günlük dünya ve bu dünyanın yükünün çoğu da baskılar, tabular, dayatmalarla kadınların sırtında diye düşünüp, nasıl mutluysan öyle davran kardeşim, kimseye de hesap verme şeklinde bir kadın dayanışması daha güzel olmaz mı? Ben böyle düşünüyorum. Makyaj sevmem ama makyaj yapan kadına laf edeni de haşlarım, kime ne ne yapacağımızdan?

Aman,her türlü suçlu biziz.Makyaj yapsak ezik kezban,yapmasak özgüvenli paspal,varlığımız bile dert,sadece erkeklere de değil üstelik hemcinslerimize bile.
Ben paspal halimle mutluyum,diğeri makyajlı haliyle mutluysa kimseye söz söyleme hakkı düşmüyor,ama konu sahibi cilt problemlerinin üzerine fondöten kullanmamanı tekrar tavsiye ediyorum,önce doktora görün.

çok değil ama erken yaşta boşuna cildine zarar verme. eminim makyajsız da güzelsindir. hafif bir ruj yeterli olabilir

Yap canım bir kaç sene. Bir süre sonra üşeneceksin zaten yapmaya merak etme :)

O kadar kaliteli güzel makyaj malzemelerim var ki ama çoğunu kullanmadan atmak zorunda kalıyorum yada kardeşlerime veriyorum.. günlük hayatta sadece rimel kullanıyorum birde çok az allık.. diğerlerini sürünce sanki yüzüme öküz oturmuş gibi hissediyorum :))) yapan yapar bu bir tercih meselesi ama artık herkes doğallıktan yana..

Ay simdi herkes de microbladingler ipek kirpikler oturup sıfır makyaj övüyorlar sonra. Kimsenin sıfır makyaj gezdiğine inanmıyorum şahsen genç yaşlarda illa üç beş bişey yaptırılıyor. Kötü de degil sanmıyorum düğün makyajı yapıp gezdiğinizi normal makyaj yapıyosunuzdur işte. Sadece cildiniz kusurluysa fondotenle kapatmayın hatta hic kullanmayın bb kremler gayet güzel bu anlamda ama önce sağlıklı bi cilt şart tabi.

Çok kötü itici diyenleri de hiiiç sallamayın ruh gibi gezmekten iyidir:KK25:

Valla normalde sadece eyeliner ve allik surup cikan birisiydim. Uzun suredie ipek kirpik taktirdigim icin eyeliner olayi bitti. Alliga bile gerek gormuyorum. Sifir makyajla geziyorum buyuk konfor :)

X