Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

Beni tanimayanlara kendimi tanitayim :)

20 yasimdayim, ankrada hukuk okuyorum ayriyetten acikogretimde ilahiyat okuyorum

1 hafta sonra 4 yil olacak bir birlikteligim var

Deli dolu biriyim, sagim solum belli olmaz, cilgin birisiyimdir

Her gun yeni bir icatla gelirim, biseyi kafama koydum mu da yaparim :)

Simdilik bu kadar :)

Kader canimdan cok sevdigim kiz kardesimi benden aldi

Hayata inat yasamaya ve mutlu olmaya calisiyorum

Benim hâla umudum var.. :)

Son düzenleme:
Merhaba tatlim,
Oncelikle basinsagolsun demek istiyorum.Allah sabir versin.Yasama tutunman ne kadar ornek bir davranis,taktir ettim seni.Ben sanirsam buyukum biraz sizlerden 33 yasindayim.8 yillik evliyim.2,5 yasinda oglum var.

Son düzenleme:
Merhaba tatlim,
Oncelikle basinsagolsun demek istiyorum.Allah sabir versin.Yasama tutunman ne kadar ornek bir davranis,taktir ettim seni.Ben sanirsam buyukum biraz sizlerden 33 yasindayim.8 yillik evliyim.2,5 yasinda oglum var.

Oh oh ne guzel

Sagol Allah razi olsun, Psikolojik tedavi gordum uzun sure bu sayede hayata geri tutundum

Daha hayatta yasayacagim cok sey var

Her seye ragmen hayat yasamaya deger

Oh oh ne guzel

Sagol Allah razi olsun, Psikolojik tedavi gordum uzun sure bu sayede hayata geri tutundum

Daha hayatta yasayacagim cok sey var

Her seye ragmen hayat yasamaya deger

Tedavi olarak en doğru olanı yapmışsın.Bazen elimizde olmayan şeyleri sadece seyretmekle yetiniriz..Allah sana ve ailene saglık sıhhat versin....

saclarımı kestirdim biraz huzunluyum bugun gerci cok degil katlı kesim yaptım ama bebeklerimdi onlar bnm uzatana kadar canım cıktı

Son düzenleme:
saclarımı kestirdim biraz huzunluyum bugun gerci cok degil katlı kesim yaptım ama bebeklerimdi onlar bnm uzatana kadar canım cıktı

Ay bende kestirince böyle oluyorum,çok üzülüyorum.
Ama neyse en son kestirdiğimde kuaför şu kadar keselim dedi,ben daha da fazlasını gösterim.Bu bile başarı benim için
Sende alışırsın canım.Belki daha güzel olmuştur

gwen sana çok kırıldım şahsen yeni topik açıyorsun haber vermiyorsun ayıp ayıp
semiramis söylemese haberim olmıyacak hıhh
geçen günde semiramisin topiğinde nasılsın tatlım daha iyi misin dedim cevap bilem vermedin

boydan 2 cm falan aldı gerci iyi oldu hızlı uzar cok kırılmıstı.. boyle avutuyom kendimi işte

Sinemakili kür yapıyorum bende
Saçlarım benim de her şeyim...
O yüzden kolay kolay gitmem kuaföre...
Kendi işimi kendim halletmeye çalışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…