- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
-
- Konu Sahibi gwencooper
Bende su yakinlarda bademcik ameliyati olcam,cok korkuyorum.Biraz bunun gerginligini yasiyorum maleseef:18:
ay anca gelebildim arkadasım hayırlı ugurlu olsun topıgın bn uyelıgımı ıptal etmek ıcın mesaj atmıstım ama hala kapatmamıslar yenı alıcam uyelık
bilmem valla paraloyu ogren yoksa almam topige
tamam kız bırak bademcigi topige kac git sen biz tutarız onu
saka bir yana gecmis olsun tatlım zor bir ameliyat degil sukurki korkma hic benim 9 yasındaki yigenimde olmustu seninkide iyi gecer evelallah
relax sinir yapma hicrepo yokmu artık forumda peki
Bende su yakinlarda bademcik ameliyati olcam,cok korkuyorum.Biraz bunun gerginligini yasiyorum maleseef:18:
ay anca gelebildim arkadasım hayırlı ugurlu olsun topıgın bn uyelıgımı ıptal etmek ıcın mesaj atmıstım ama hala kapatmamıslar yenı alıcam uyelık
Sagolasin canim.Bak azcik anlattim rahatladim.Arada gelir sooolee icimi dokup kacarim olar mi
Sagolasin canim.Bak azcik anlattim rahatladim.Arada gelir sooolee icimi dokup kacarim olar mi
Yok be tatlim nerdeeeee :)))))
Hee iyi iyi..
Benden güzel kadınlara ne işkenceler ediyorum bilir buradakiler
Mesela gweeni bu sebepten dolayı hiç hazetmem aslında
dirssssdimmmmmmmm eeee seyyyy beni cok sevbilirsin:18::18: gayet orta halliyim
gween melodiden guzelsen wuuuuuuwwwwww demek istiyorumm.Allah sahibine bagislasin))))
Geldimmmmmmmmm bebeklerrrr :)) Yahu yazı stilimi neden değiştiremıorum o butonlar çıkmıyor :/
Ayarlar-seçenekleri düzenle- gelişmiş editörü işaretlersen görebilirsin...
Hem de nasıl güzel
Gir de bir bak "bugün ne giydin" topiğine...90-60-90...Yüzü de bir okadar güzel
Çok küstüm gidiyorum benEki Görüntüle 619064