Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

Bende su yakinlarda bademcik ameliyati olcam,cok korkuyorum.Biraz bunun gerginligini yasiyorum maleseef:18:

tamam kız bırak bademcigi topige kac git sen biz tutarız onu

saka bir yana gecmis olsun tatlım zor bir ameliyat degil sukurki korkma hic benim 9 yasındaki yigenimde olmustu seninkide iyi gecer evelallah

tamam kız bırak bademcigi topige kac git sen biz tutarız onu

saka bir yana gecmis olsun tatlım zor bir ameliyat degil sukurki korkma hic benim 9 yasındaki yigenimde olmustu seninkide iyi gecer evelallah

Sagolasin canim.Bak azcik anlattim rahatladim.Arada gelir sooolee icimi dokup kacarim olar mi

relax sinir yapma hic repo yokmu artık forumda peki

Yok, gelmeyecek te Eki Görüntüle 619052 Eki Görüntüle 619052 Eki Görüntüle 619052

Bende su yakinlarda bademcik ameliyati olcam,cok korkuyorum.Biraz bunun gerginligini yasiyorum maleseef:18:

Geçmiş olsun canım, benim de az zaman önce şişti bademciklerim, bu yaşımda bir bu eksikti

ay anca gelebildim arkadasım hayırlı ugurlu olsun topıgın bn uyelıgımı ıptal etmek ıcın mesaj atmıstım ama hala kapatmamıslar yenı alıcam uyelık

Bu sıralar herkes iptal ettirip yeni alıyor, neden ki:26:

Felaket bir salgin var biliyorum.Fakat benim 2011 in subat ayindan beri 10 kere ust uste sisdi.Mahvoldum resmen her seferinde 40 derece ates.Koruma igneleriyle bugune geldim ama doktorlar yeter artik diyor.Kacis yok
Sagol Melodicim.

Hee iyi iyi..
Benden güzel kadınlara ne işkenceler ediyorum bilir buradakiler
Mesela gweeni bu sebepten dolayı hiç hazetmem aslında

dirssssdimmmmmmmm eeee seyyyy beni cok sevbilirsin:18::18: gayet orta halliyim
gween melodiden guzelsen wuuuuuuwwwwww demek istiyorumm.Allah sahibine bagislasin ))))

Kizlar ben bole bir tipim iste .Zurnanin zirt dedigi yerde uyukum gelir.Sabah cok erken evlat mesaisi basliyor.Arada vakit buldukca katilmaya calisicam.Opuyorun simdilik sizi.

Son düzenleme:
Geldimmmmmmmmm bebeklerrrr :)) Yahu yazı stilimi neden değiştiremıorum o butonlar çıkmıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…