Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

neden yokki olsa keske ama yok saol aldım o ısıgı ben senden zaten
sende anlat bizde seni guldururuz

ah be kuzumm .. bu cocugun seni yarı yolda bırakacağını ben daha ilk cümlelerinden hissetmiştimm o kadar bellimiş ki. agır gelmiş herhalde beyfendiye
iyi ki nişanlanmamışın böyle bir adamla evlensen herhalde en ufak bir şey de kapının önüne koyarmış seni.. çok büyük bir yanlışdan dönmüşün
beni heç kimse anlamayor boşver kızçem zamanla anlatırımm acılırmm

ben seni cok cok iyi anlıyorum ( Allah sana en kısa zamanda unuttursun bunları oda yaptıgı hatanın pişmanlıgıyle bir omur yasamaya mahkum olsun

Ben ne kadar umut dolu hayat dolu bi kızdım.Bu çocuk herşeyimi aldı götürdü ne yaşama umudu, ne özgüven hiç bişey bırakmadı..Yıllarca benı sevdiğini söyledi onun olursam herşeyin cok güzel olacağını hani nerde? O büyük sevgiye ne oldu ?

oyleymisde ben gormeden gelmeyi tercih ettim kolay geldi ozaman ama beklenen son yasandı bitti maalesef:))

bu topik baska topik ama herkes birbirini anlar:)) istedigin zaman anlat dinleriz kendi derdimiz gibide cozmeye calısırız:))

oyleymisde ben gormeden gelmeyi tercih ettim kolay geldi ozaman ama beklenen son yasandı bitti maalesef:))

bu topik baska topik ama herkes birbirini anlar:)) istedigin zaman anlat dinleriz kendi derdimiz gibide cozmeye calısırız:))

tamam kızçemmm şimdilik heç anlatmayımm hatırladıkca damara baglıyorumm da

verilen soun tutulması ne kadar acı degilmi ..heleki ortada bir sebep yokken dinlemeden anlamadan suclaması..sen onu en yakının gorursun sonra bir bakarsın sokaktaki herhangi birinin bile yasatmıycagı kadar acı yasatmıs sana

Çok acı gerçekten....Geçerli bi sebep olsa ortada tmm dicem ama yok..

bende tanıyamıyommm yegen nöricez böyle bilmem
sen okuyomusunn kızçem hı :26:
yada ne yapıyon şu anda ki :26:

beni yedi bitirdi evlenip baska sehre yerlesicez diye işe bile girmedim hayatımı ona gore duzenledim su andan itibaren yeniden birseylere baslamaya calısıcam iş guc

gweeeennnnnnn ben de geleyim mi ara sıra
Çetemle beraber buraları basıp hüzünlü havayı dağıtayım
Güzelliğimle, şöhretimle topiğe can katayım falan, ne bileyim geleyim işte arada

gweeeennnnnnn ben de geleyim mi ara sıra
Çetemle beraber buraları basıp hüzünlü havayı dağıtayım
Güzelliğimle, şöhretimle topiğe can katayım falan, ne bileyim geleyim işte arada

arada degil kalıcı hep gel hic gitme hep burda kal

cetenide al gel

ay anca gelebildim arkadasım hayırlı ugurlu olsun topıgın bn uyelıgımı ıptal etmek ıcın mesaj atmıstım ama hala kapatmamıslar yenı alıcam uyelık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…