Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

kızlar size acıtasyonmu yapıyım he onumu istiyonuz leeeeen neden kimse gelmiyor nideen

sashamia saol canım kaderdasım

her yeni qün yeni umut mu?
hmm, ben pek emin değiLim asLında...

hiç umudumun olmadıqı zamanları biliyorum, umudun olmadıqı zamanlarr ..

sedulu kaderin biz bi oyunu bu sanırsam

valla bazen umudumun olucagını umut ettigim anlarım oluyor cumlemde gayet karısık oldu ama işin kısası napıcan yasamak zorundayız eh madem oyle en iyi sekilde degerlendirmek lazım diye dusunuyorum S0nBaHaR

Son düzenleme:
selam kızlarr diğer topik buraya taşınmış gördüğüm kadarıyla
birkç defa yazmıştım oraya ama sonra devam etmedim siz hepiniz tanışıyordunuz ben biraz yabancı kaldım
ama burda aranıza katılabilirim eğer istersenizz

Ben her yeni gün bir umut diyemiyorum henüz ama en azından demek istiyorum
Bende geldimm. Hayır olsun gween

Gerçekten çok özeniyorum buradaki arkadaşlıklara..
siz birbirinizi tanıyorsunuz ne kadar güzel.
benide alırmısınız aranıza kızlar :)

Kader kim

Kız gel azıcık iki lafın belini kıralım

evet diger topigi tasıdık buraya zaten orda bir suru olaylar yasandı burdan devam etmek daha iyiydi:9

buyur gel tabi ya sormayın bile direkt dalın anlattırın

Ben her yeni gün bir umut diyemiyorum henüz ama en azından demek istiyorum
Bende geldimm. Hayır olsun gween

dersin dersin merak etme valla surda sor bak kimin hayatı mukemmel hele benim varya carsamba pazarı gibi ama salladım herseyi

Gerçekten çok özeniyorum buradaki arkadaşlıklara..
siz birbirinizi tanıyorsunuz ne kadar güzel.
benide alırmısınız aranıza kızlar :)

aman bizde bastan kimseyii tanımıyoduk ama oyle ilerlediki dostluklar reelde gorusmeyi dusundugum insanlar var onlarla bircok sorunumu astım moral oldular herzaman..senlede tanısalım konusalım herzaman bekleriz canım

Kader kim

Kız gel azıcık iki lafın belini kıralım

valla bakıyorum kimse yok cıkıyorum dizi izliyom geliyorum herkes yazmıs bisiler ama kimse kalmamıs herkes dagılmıs nasıl bir topikse artık not bırakıp cıkıyoruz gelen cevaplıyor akan bir sohbet olmadı eh benim topigimde anca boyle olur

Başında dur topiğin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…