şuan 3 kişi var tam sayı bekli,yorum duruma göre yazıcam canım sayfayahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-meryem-suresi-okuyalim.898427/#post-44866989
kızlar burada meryem süresi okunacak katılmak isteyen varsa gelsin
Canım ben en son bebitomr için 486 adet okudum bitiremeden regl oldum.kalanını tamamlarsanız sevinirim.
Ben tamamliyorum cnm 582 yeCanım ben en son bebitomr için 486 adet okudum bitiremeden regl oldum.kalanını tamamlarsanız sevinirim.
Tamamladim cnm RABBİM kabul etsin insallahCanım ben en son bebitomr için 486 adet okudum bitiremeden regl oldum.kalanını tamamlarsanız sevinirim.
tebrik ederim canım çok sevindimArkadaşlar ben günüm ve arada gelen adet sancilarindan dualarinizi erken okudum okuyamiycam dedimdi hakkınızı helal edin okudumda ama adet olmadım hamileymisim son arkadasa okuyamiyan yada eksik olursa okuya bilirim
Hakkinizda hayilisi olsun canm Allah anali babali hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah :) darisi bizelerin basina canm cok sevindim senin adina tatlim gelsin güzel göbislerArkadaşlar ben günüm ve arada gelen adet sancilarindan dualarinizi erken okudum okuyamiycam dedimdi hakkınızı helal edin okudumda ama adet olmadım hamileymisim son arkadasa okuyamiyan yada eksik olursa okuya bilirim
Cok sevindim cnm RABBİM kucagina almayida nasip etsin insallah bizim icinde dua etmeyi unutma bizede versin en kisa zamanda insallahArkadaşlar ben günüm ve arada gelen adet sancilarindan dualarinizi erken okudum okuyamiycam dedimdi hakkınızı helal edin okudumda ama adet olmadım hamileymisim son arkadasa okuyamiyan yada eksik olursa okuya bilirim
ayyyy çokk sevindimm hayırlı uğurlu olsunnArkadaşlar ben günüm ve arada gelen adet sancilarindan dualarinizi erken okudum okuyamiycam dedimdi hakkınızı helal edin okudumda ama adet olmadım hamileymisim son arkadasa okuyamiyan yada eksik olursa okuya bilirim
Eşimle bana ve isteyen herkese Rabbim sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin. Ablama ve kız kardeşime, tüm bekarlara Allah korkusu ve vicdanı olan hayırlı eş ve evlatlar nasip etsin. Şubat ayında ablamın hayırlı bir yere atamasının olmasını diliyorum Rabbimden. Dua okuyan ve okunmasına vesile olan tüm arkadaşlarımın gönlünden ne geçiyorsa Rabbim en kısa zamanda onlara ve bana yaşatsın... Allah razı olsun....ALYAKAREN duanı yazar mısın canım
canım gözün aydın çok mutlu oldum.. rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeni de nasip etsin inşallah...Arkadaşlar ben günüm ve arada gelen adet sancilarindan dualarinizi erken okudum okuyamiycam dedimdi hakkınızı helal edin okudumda ama adet olmadım hamileymisim son arkadasa okuyamiyan yada eksik olursa okuya bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?