- 30 Ocak 2014
- 4.454
- 8.687
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Liste bitene kadar alım yasak yap sen de ama yüreğin dayanmıyorÇok kişi olunca da benim posta kutusu hiç susmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liste bitene kadar alım yasak yap sen de ama yüreğin dayanmıyorÇok kişi olunca da benim posta kutusu hiç susmuyor
Çok ihtiyacım var yazıyorlarkıyamıyorum. Okuyamıyorum deyip çıkıyorlar kızlar kurulmuş listede esprili anlayışlı üyeler olmak kolay da bi tane video varya kedi yavrularını sıraya dizmeye çalışan genç onun gibi hissediyorumListe bitene kadar alım yasak yap sen de ama yüreğin dayanmıyor
Kıyamam annemmmÇok ihtiyacım var yazıyorlarkıyamıyorum. Okuyamıyorum deyip çıkıyorlar kızlar kurulmuş listede esprili anlayışlı üyeler olmak kolay da bi tane video varya kedi yavrularını sıraya dizmeye çalışan genç onun gibi hissediyorum
4444 kere olanmı canım??Canım katılacak kişi sayısına göre belli oluyor. Tahmini 6.000-7.000 olur
inşallah canımArkadaşlar Allah razı olsun sözüme itimat edip gelip okudunuz. Allah'a şükür de herkes için okuduk, kimsenin duası yarıda kalmadı.
Birsürü liste var, sürekli aynı sorular geliyor, listeye girmek çıkmak isteyen vs oluyor, sayı değişiyor , eksik fazla okuyan, özelden msjlar geliyor, hurafeler çok yaygın o yüzden anlaşmazlık çıkıyor, özelden farklı konuşup başka yerde şeker kız olanlar oluyor,kendi dertlerim, hayatım, okumam gereken sayılar, ekstra istekler falan falan ben de sonuçta garip bir kulumİster istemez sinirlerimin yıprandığı zamanlar oluyorKalbini kırdığım varsa affetsin çünkü emin olun isteyerek yapmam Allah hepinizden razı olsun, şükür haberlerimizi paylaşmak da nasip olur inşallahkendi duammış gibi ediyorum dualarınızı seviyorum hepinizi
Kız 4.444 olan nasıl 6.000 düşsün yok ya Fettah açalım mı diye dedim canım benim, herkesin duasına uygun hem4444 kere olanmı canım??
3 arkadaşımız için okudum. 2 kişi kaldı. Canım aypare ackerman senin niyetin neydi göremedim ben hakkına girmeyim duanı tekrar yazar mısın ona göre edeyimÇokça amin helal olsun sizlerde helal edin
Duam3 arkadaşımız için okudum. 2 kişi kaldı. Canım aypare ackerman senin niyetin neydi göremedim ben hakkına girmeyim duanı tekrar yazar mısın ona göre edeyim
Sen ve diğer arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsin inşallah. @newplanet cim 7 tane kumbaradaDuam
Rabbim sana binlerce kez şükürler sen dualarımı duyan işiten bana sahdamarimdan yakın rabbim sen gonlumdekileri en iyi bilensin dualarımı kabul eyle. Sen günahlarımı affet yolundan hiç bir zaman ayırma cehennem ateşinden koru beni annemi ve kardeşlerimi cennetine al inşallah.Gonlumdeki kişiyi benim için hayırlı eyle bizi birbirimize sadık eşler eyle inşallah evlilik için hayırlı adımı atmayı nasip eyle. 4.5 yıldır geçmeyen egzamama da ya Şafi ismiyle şifa ver Yarabbim. Dualarıma amin diyen güzel arkadaşlarımın da gönlündekini nasip eyle.
Allah razı olsun canım ,amin benim hakkım helal olsun hepinizeSen ve diğer arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsin inşallah. @newplanet cim 7 tane kumbarada
Kızlar hakkınızı helal edin benden yana helaldir. Hepimiz “oldu” sevinci yaşayalım inşallah