313.489 Fetih suresi ilk ayeti

Liste bitene kadar alım yasak yap sen de ama yüreğin dayanmıyor:KK12::KK15:
Çok ihtiyacım var yazıyorlar🤦🏻‍♀️kıyamıyorum. Okuyamıyorum deyip çıkıyorlar🤦🏻‍♀️ kızlar kurulmuş listede esprili anlayışlı üyeler olmak kolay da bi tane video varya kedi yavrularını sıraya dizmeye çalışan genç 😅😅onun gibi hissediyorum

ben bunada katılayım dicem am 1500 küsür tefriciyede kaldım kendim için okuyodum . bunuda alsam ağır gelir sanırım sen yinede sayıyı bir çıtlat bakalım :KK45:

Arkadaşlar Allah razı olsun sözüme itimat edip gelip okudunuz. Allah'a şükür de herkes için okuduk, kimsenin duası yarıda kalmadı.
Birsürü liste var, sürekli aynı sorular geliyor, listeye girmek çıkmak isteyen vs oluyor, sayı değişiyor , eksik fazla okuyan, özelden msjlar geliyor, hurafeler çok yaygın o yüzden anlaşmazlık çıkıyor, özelden farklı konuşup başka yerde şeker kız olanlar oluyor,kendi dertlerim, hayatım, okumam gereken sayılar, ekstra istekler falan falan ben de sonuçta garip bir kulum🤷🏻‍♀️İster istemez sinirlerimin yıprandığı zamanlar oluyor😔Kalbini kırdığım varsa affetsin çünkü emin olun isteyerek yapmam 🙏🏻 Allah hepinizden razı olsun, şükür haberlerimizi paylaşmak da nasip olur inşallah🙏🏻kendi duammış gibi ediyorum dualarınızı 💐💐💐seviyorum hepinizi
:KK36::KK19: :KK4:
inşallah canım 🙏 🙏 🙏

3 arkadaşımız için okudum. 2 kişi kaldı. Canım aypare ackerman aypare ackerman senin niyetin neydi göremedim ben hakkına girmeyim duanı tekrar yazar mısın ona göre edeyim🌸
Duam
Rabbim sana binlerce kez şükürler sen dualarımı duyan işiten bana sahdamarimdan yakın rabbim sen gonlumdekileri en iyi bilensin dualarımı kabul eyle. Sen günahlarımı affet yolundan hiç bir zaman ayırma cehennem ateşinden koru beni annemi ve kardeşlerimi cennetine al inşallah.Gonlumdeki kişiyi benim için hayırlı eyle bizi birbirimize sadık eşler eyle inşallah evlilik için hayırlı adımı atmayı nasip eyle. 4.5 yıldır geçmeyen egzamama da ya Şafi ismiyle şifa ver Yarabbim. Dualarıma amin diyen güzel arkadaşlarımın da gönlündekini nasip eyle.

Duam
Rabbim sana binlerce kez şükürler sen dualarımı duyan işiten bana sahdamarimdan yakın rabbim sen gonlumdekileri en iyi bilensin dualarımı kabul eyle. Sen günahlarımı affet yolundan hiç bir zaman ayırma cehennem ateşinden koru beni annemi ve kardeşlerimi cennetine al inşallah.Gonlumdeki kişiyi benim için hayırlı eyle bizi birbirimize sadık eşler eyle inşallah evlilik için hayırlı adımı atmayı nasip eyle. 4.5 yıldır geçmeyen egzamama da ya Şafi ismiyle şifa ver Yarabbim. Dualarıma amin diyen güzel arkadaşlarımın da gönlündekini nasip eyle.
Sen ve diğer arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsin inşallah. @newplanet cim 7 tane kumbarada🥰🙆🏻‍♀️
Kızlar hakkınızı helal edin benden yana helaldir. Hepimiz “oldu” sevinci yaşayalım inşallah🌸

Bugünki arkadaslara okuyorum bugun cok yoğundum yetiştireceğim inşallah 💐💐

X