- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 29
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Tamam canım haber verirseniz ben de katılmak isterim :)Canım katılacak kişi sayısına göre belli oluyor. Tahmini 6.000-7.000 olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım haber verirseniz ben de katılmak isterim :)Canım katılacak kişi sayısına göre belli oluyor. Tahmini 6.000-7.000 olur
Ben durumuma yazarım canım, buraya da tekrar yazarıminşallah birlikte okumak nasip olurTamam canım haber verirseniz ben de katılmak isterim :)
İnsallah canım çok çok duaya ihtiyacım olan bir döneme giriyorum rabbim hepimizin duasını kabul etsin insallahBen durumuma yazarım canım, buraya da tekrar yazarıminşallah birlikte okumak nasip olur
Amin canım o dönemden Allah'ın izniyle birlikte çıkacağızİnsallah canım çok çok duaya ihtiyacım olan bir döneme giriyorum rabbim hepimizin duasını kabul etsin insallah
İnsallah canımAmin canım o dönemden Allah'ın izniyle birlikte çıkacağız
Canım Allah senden de razı olsun boyle guzel birseye vesile oldun ne kadar teşekkür etsek azdır.Bizde seni cok seviyoruz iyi ki varsınArkadaşlar Allah razı olsun sözüme itimat edip gelip okudunuz. Allah'a şükür de herkes için okuduk, kimsenin duası yarıda kalmadı.
Birsürü liste var, sürekli aynı sorular geliyor, listeye girmek çıkmak isteyen vs oluyor, sayı değişiyor , eksik fazla okuyan, özelden msjlar geliyor, hurafeler çok yaygın o yüzden anlaşmazlık çıkıyor, özelden farklı konuşup başka yerde şeker kız olanlar oluyor,kendi dertlerim, hayatım, okumam gereken sayılar, ekstra istekler falan falan ben de sonuçta garip bir kulumİster istemez sinirlerimin yıprandığı zamanlar oluyorKalbini kırdığım varsa affetsin çünkü emin olun isteyerek yapmam Allah hepinizden razı olsun, şükür haberlerimizi paylaşmak da nasip olur inşallahkendi duammış gibi ediyorum dualarınızı seviyorum hepinizi
5 arkadaşa okudum Rabbim kabul eylesin@eunja
@Hazal
H Hanimhanmck
C cansu_tr
aypare ackerman
Güzeller dualarınızı paylaşın liste tamamlanıyor
okuyamayan haber versin yardım edelim
tefriciyeyimi günlük 6000-7000 okuyacağız yanlış mı anladım. daha az okuyabileceğimiz bir yöntem varmı ben şuan kendimede tefriciye okuyorum da.Canım katılacak kişi sayısına göre belli oluyor. Tahmini 6.000-7.000 olur
sizler için okudum allah kabu etsin fetih süresi listesi bittimi okunmayan arkadaş kaldımı@eunja
@Hazal
H Hanimhanmck
C cansu_tr
aypare ackerman
Sizler için okudum Allah kabul etsin inşAllah.
Yok canım tefriciye nasıl o kadar okuyalım zaten toplamda 4.444 tane.tefriciyeyimi günlük 6000-7000 okuyacağız yanlış mı anladım. daha az okuyabileceğimiz bir yöntem varmı ben şuan kendimede tefriciye okuyorum da.
Arkadaslar uygun derse ben Ya Fettah çok isterim ,Tefriciye de olursa ona da gelirim vallaYok canım tefriciye nasıl o kadar okuyalım zaten toplamda 4.444 tane.
Ya Fettah tekrar başlayalım diye düşündüm ama başka bir esma da okuyabiliriz
Tefriciye çok güzel olurYok canım tefriciye nasıl o kadar okuyalım zaten toplamda 4.444 tane.
Ya Fettah tekrar başlayalım diye düşündüm ama başka bir esma da okuyabiliriz
KİŞİ sayımız fazla olursa rahat ve dikkatli okuruz öbür türlü çok karışıyor çok heyecanlıKızlar tefriciye sayı çok önemli ve okurum deyip okumama, erteleme olmaması gerek o yüzden daha kolay bir yöntem düşündüm de listeleri bitirip konuşalım
Sonradan girip çıkanlar olmaz inşallah herkes okur tek tek sifalaniriz hepimizKızlar tefriciye sayı çok önemli ve okurum deyip okumama, erteleme olmaması gerek o yüzden daha kolay bir yöntem düşündüm de listeleri bitirip konuşalım
Çok kişi olunca da benim posta kutusu hiç susmuyorKİŞİ sayımız fazla olursa rahat ve dikkatli okuruz öbür türlü çok karışıyor♥ çok heyecanlı