9999 adet Fetih suresinin ilk ayetini okumaya niyet ettim .. Yardım eder misiniz ?

birkizannesii

Her zaman çaba gösteren biri olmayı bırak...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
83
64
32
Merhaba herkese..
fetih_suresi_ilk_ayetti_9999_defa_okunur.jpg


Kısaca ev kiramızın aşırı aşrı zammına karşılık ev almak için ,bir süre kayınvalidemin kiracılı bir evi var oraya yerleşmeye karar verdik (para biriktrmemiz gerek) birde şahsi borçlarım var onları kolay ödeyebilmem için Fetih suresinin ilk ayetini 9999 kez okumaya niyet ediyorum.

Yardım eder misiniz :KK43: inanın zor durumda kaldık .. Rabbim görüyor biliyor... Tüm sıkıntılarımızı ferahlığa çıkar Allahım,borçlulara ödeme kolaylığı , hastalarımıza acil şifa , derdi olanların kalplerini ferahlat :dua:



9999 Adet Fetih Suresi 1. Ayeti Kerimesi Okumanın Fazileti
7 gün içinde bitirmek şartıyla 9999 defa OKUNACAK

Maddi ve manevi kapıların açılması için mücize olan Fetih süresi 1 nci ayeti ; “İnna Fetahna leke Fethan Mübiyna” faziletleri saymakla bitmez.

Evlenmek isteyenler.İş arayan ve iş bulamayanlar. Rızık kapılarının açılmasını isteyenler. Borçlu olanlar.Dileği olanlar. Dileğinin olmasına engel olan engellerin kalkmasını isteyenler, güzel ve hayırlı sonuçlar elde etmek isteyenler, hastalılardan şifa bulmak isteyenler, her türlü sıkıntılardan kurtulmak isteyenler okusunlar.
 
merhaba ben bunu okumaya basladıktan sonra regl oldum. bitince kaldığım yerden mi devam etmeliyim? sıfırdan mı baslamalıyım?
 
merhaba ben bunu okumaya basladıktan sonra regl oldum. bitince kaldığım yerden mi devam etmeliyim? sıfırdan mı baslamalıyım?
Kaldığınız yerden devam ediniz. Sayı miktarı belli olan bir dua olduğu için sıfırdan baslanmaz sanırım en doğrusunu Allah bilir.
Not alın isterseniz eksiginizi tamamlarsiniz sonra.
 
X