- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.461
Emekleriniz için teşekkür ederim kötü niyetli bir başlangıcı iyi niyetle devam ettirdiniz yüreğinize sağlık umarım sizin ve tüm arkadaşların niyetlerini gerçekleşir Allah razı olsun Hakkınızı helal edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek öğrenci estağfurullah ablam olur muSohrab canım var var özverili arkadaşlar
Morrmeneksee
@PiXiEE
MssPARE
Lna16
Tiniminimavihanim
Ben bu can dua kardeşlerimin okumalarinda vardım ne zaman grup açsalar peşlerine takılırım
onların takip sistemini göre göre yetiştim ben daha yeniyim öğrenciyim yani
Ama önümde tecrübe sahibi usta grup yöneticileri var sevgiler hepinize
Ablaaam sen daha başkasın inan nerde biri duaya sıkışsa hemen koşup yardım ettin defalarca bu böyle olduu.Bu güzel kalbinn hep iyilik görsün Rabbim hiç incitmesin seniiii etiketlediklerin benimm ponçikleriimmmmm yaaa iyikii varsınızzSohrab canım var var özverili arkadaşlar
Morrmeneksee
@PiXiEE
MssPARE
Lna16
Tiniminimavihanim
Ben bu can dua kardeşlerimin okumalarinda vardım ne zaman grup açsalar peşlerine takılırım
onların takip sistemini göre göre yetiştim ben daha yeniyim öğrenciyim yani
Ama önümde tecrübe sahibi usta grup yöneticileri var sevgiler hepinize
Ne demek öğrenci estağfurullah ablam olur mu
Ablam senin o güzel kalbinden öpüyorum
Allah razı olsun sendennnn ve dua kardeşlerimin hepsinden
Her zaman desteğini bizden esirgemedin yanımızda olsun her daim
Cansın sennnnnn
Yaz ayları yoğun geçiyor ablam kışa doğru yine güzel dualarda hatimlerde buluşuruz inşallah sağ olursak
İyi ki yollarımız kesişmiş senin gibi güzel insanlarla
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
O güzel yanaklardan öpüyorum seniiiii kalbi güzel Ablacımmmm
Dua grubumda tanıdığım iki can melek ve diğer arkadaşların Meral01 Salisim iyiki tanıdım sizleri iyiki gruplar yapmışım sizleri seviyorumAblaaam sen daha başkasın inan nerde biri duaya sıkışsa hemen koşup yardım ettin defalarca bu böyle olduu.Bu güzel kalbinn hep iyilik görsün Rabbim hiç incitmesin seniiii etiketlediklerin benimm ponçikleriimmmmm yaaa iyikii varsınızz
Eylül olsun herkes toplansın açıcam tatlım dua grubunu
Ablaaam sen daha başkasın inan nerde biri duaya sıkışsa hemen koşup yardım ettin defalarca bu böyle olduu.Bu güzel kalbinn hep iyilik görsün Rabbim hiç incitmesin seniiii etiketlediklerin benimm ponçikleriimmmmm yaaa iyikii varsınızz
Canımsınızzzz sizzzzzzDua grubumda tanıdığım iki can melek ve diğer arkadaşların Meral01 Salisim iyiki tanıdım sizleri iyiki gruplar yapmışım sizleri seviyorum
Oyyy sen de iyi ki varsın kuzumm iyi ki tanıdım seni güzel kalpli paramm sende seviliyorsun bitanemDua grubumda tanıdığım iki can melek ve diğer arkadaşların Meral01 Salisim iyiki tanıdım sizleri iyiki gruplar yapmışım sizleri seviyorum
Sen de iyi ki varsın balimm
Iyi ki varsın kuzumm iyi ki tanıdım seni bitanem benimCanımsınızzzz sizzzzzz
Kalbi güzel MeralcimmmmmIyi ki varsın kuzumm iyi ki tanıdım seni bitanem benim
Sende benim canımsın bitanemKalbi güzel Meralcimmmmm
İyi ki iyi kiii kuzum yollarımız kesişmiş şükürler olsun kuzummm
Canımsın
Sende benim canımsın bitanem
Evet bitmişti. Hepinizden Allah razı olsun dağılmak üzereyken çok güzel topladiniz emek veren arkadaşlar emeğinize yüreğinize sağlıkdurum;
@deliler9898 için >>>> @Melan-kolik5
K Kipa2008 için >>>> Aktif Lora
Okumaya başlamışlardı belki bitirmişlerdir bile
Sende benim için cansin iyi ki tanıştık.Dua grubumda tanıdığım iki can melek ve diğer arkadaşların Meral01 Salisim iyiki tanıdım sizleri iyiki gruplar yapmışım sizleri seviyorum
Sende benim için cansin iyi ki tanıştık.
Tamam teşekkür ederimKuzu Morrmeneksee acacaktı grup onu bekliyorum ben
Aa @sohrabım benı mi bekliyorsunuzKuzu Morrmeneksee acacaktı grup onu bekliyorum ben