Her telden

Bende country tarzı bir ev düşünebilirm ilerde ama ben tarihi bir konak istiyorum.40 trilyon bana çıkarsa alacağım evler bunlardan biri olurdu heralde.

Eki Görüntüle 585105 Eki Görüntüle 585106

hmm güzelmişş bana çıksa naparım bilmem ama bir tane de böyle bağı bahçesi olan ekip biçebilecğim tek katlı sıcak, samimi, basit şeylerle döşenmiş kendi tarzımı yansıtan bir ev yapardım kendi evimde öyle ama tam istediğim gibi değil kendi istediklerim için daha geniş bir alan lazım. Organik şeyleri yetişrirdim satardım da.

Sana hayırlı olsun hediyesi getirdim seyyah.

Eki Görüntüle 585095
hıııııım güzel bahçeye bayılırım
Bende country tarzı bir ev düşünebilirm ilerde ama ben tarihi bir konak istiyorum.40 trilyon bana çıkarsa alacağım evler bunlardan biri olurdu heralde.

Eki Görüntüle 585105 Eki Görüntüle 585106
cık çok büyük
aşağısı kurtarmaz diyosun yani
40 trilyon bana çıksa dünyayı gezerim ne eve yatırıcam

ay bu ne
ben hiiç beğenmedim tahminim sen de beğenmedin
ama farklı

Evet ama işte para olsa

hep biraz daha param olsa derim de ben hiç şans oyunu oynamam ki çıkacak belki de ama oynamıyorum ya ondan çıkmıyor bende hadş bu seferde başkası kazansın diyorum yani ondan oynamıyorumm ama oynasam hemen bana çıkarr.. Bu arada ben mili piyango da almadım amann o da başkasına çıksınn engel olmıyım şimdii. Allam ne yüce gönüllüyüm benn

Yok beğenmek değilde enteresan geldi.

Çok haklısın Biz aldık amorti bile çıkmaz

Yok beğenmek değilde enteresan geldi.

ben çok merak ettim şimdi nere ki acaba
çatalhöyük tavandan girilen evlerine benziyor

pardon baktıkça ürküyom ya ben bu evlerde kaybolurum
elimi tuttt:18:
diğerlerini izlemiş miydin dolandıkça evde aklıma onlar gelir

Bilmem ki :44:sahiden neresi acaba

ama napıyım canım kendi payımı bir kişiye verebiliyorum bu sene sana mı versem acaba bilet almayıp seneye bana çıksın bir sene daha idare ederim artık

aa aşkolsun bizim evv

İyi olur aslında
Öyle mi kusura bakmaPek kasvetli bir yer sıkılmıyormusunuz

ama napıyım canım kendi payımı bir kişiye verebiliyorum bu sene sana mı versem acaba bilet almayıp seneye bana çıksın bir sene daha idare ederim artık

aa aşkolsun bizim evv
her sene bana çıksın
İyi olur aslında
Öyle mi kusura bakmaPek kasvetli bir yer sıkılmıyormusunuz

orası yazlığım canımmm arada inzivaya çekiliyorumm

hakkat deja pek mütevazi gördüm seni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…