Her telden

ya bizi tanımak isterlerse :26:

Tamam farketmezki..
Senin adını veren olursa ankette sende olursun.
Ama sen de bi isim vereceksin ilk başta.

konunu gördüm canım, güzel bişey olcak gibi, ama özelden atmasak olurmu, topiğine yazsak mesela:26:

Tamam topiğe yaz canım farketmez.

İnşallah katılım olur güzel olacak o zaman

aşkolsun seyyahh topik açıyorsun haber vermiyorsun evine bizi istemiyorsun demek ki neyseee. Davetsiz misafirlik yapmayayım bennn :KK19:

Kızlar meraba...:KK3:

Sultan tahtı adlı konumuza katılm bekliyorum.
Anket düzenleyeceğiz.
Bir üye seçip bana bildiriyorsunuz.Ben de onu ankete koyuyorum.
Ankette birinci olan sultan tahtımıa oturuyor.
Ve biz onu soru yağmuruna tutuyoruz..:KK3:
Lütfen katılın kızceler :KK42:

aa bakayım ben br merak ettim.. Kapı kapı geziyorum zaten iyice yüzsüz oldumm :KK9:

koca ayaklı misafir istiyomuş, 46 numara giyiyosan gelebilirsin:KK1::KK1:

anam benim hiç şansım yok topuklayayım ben kız ben 34 giyiyrım iyii bende küçük ayaklılar için bir topik açem o zamann :KK5:

Son düzenleme:
Koca da gitti yattı off uykum var uyuyasm yok beee.. Yarın kahvaltı için sigara böreği sardım güzell bir kahvaltı hazırlayayım sonna evi toparlıcam silicem süpürücem çıkıcaz kocişle alışveriş yapıcaz gezicez yemeği de dışarı da yemeyi düşünüyorum şımartıcam kendimi. Kociş ev işi de yapmak yok diyor ama içim rahat etmez benim bir haftasonum var zate haftaiçi çok fırsat olmuyor üstten yapmak zorunda kalıyorujmmyani yaqrın gelemezsem alınmayasınız.. ( ne önemsiyorum kendimi ama herkes merak eder alınırdı çünkü gelmedim diyee :KK9:)

idolüm gene noktayı tepsinin ortasına koymuş:KK1::KK14:

eşi ölen kaymakama çok üzüldüm adam resmen böğürüyordu
7 yaşında kızlar var bunca sene hala bitmemiş aşkları ne ilginç

ayyy eşeği ölen nineye de çok üzüldüm ya
hakkını helal et yavrum diyor
allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

pilav köfte tavuk suyuna tarhana portakal ayva nar tatlı yok bugün dün gece bi nutellayı bitirdik:KK1::KK53:
ortaya da koca bi soğan

ohh menü süper valla ben dışarıda yedim bugünn offf öyle gezdim ki yaaa.. Dizi keyfi yapıcam başlayınca da eşimle.. Maşalah bir koca nutella haaa şeker komasına giricen kızım yaaa..

eşi ölen kaymakama çok üzüldüm adam resmen böğürüyordu
7 yaşında kızlar var bunca sene hala bitmemiş aşkları ne ilginç

ayyy eşeği ölen nineye de çok üzüldüm ya
hakkını helal et yavrum diyor
allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Aminn canım aminnn.. Gerçek aşk bitmez canım.. başı sağolsun Allah rahmet eylesinn..

$537612_484149211635829_1143538777_n.jpg .............................

Bende country tarzı bir ev düşünebilirm ilerde ama ben tarihi bir konak istiyorum.40 trilyon bana çıkarsa alacağım evler bunlardan biri olurdu heralde.:KK8::KK8:

$imagesCAV7BPR9.jpg $imagesCAU60V7P.jpg

X