Her telden

Kesinlikle isterim seyyah,benimde bahçem var,
Desenler harika,ama şeklini bahçaya uyması için ben çizsem:26:

Tam gününü söle dejavu,sana pasta keselim burda:KK76:

Masum,masum çok tatlı duruyo ama,
Neyseki banı 3 günden azmış.
İnşallah 1 gündür,1 günmü kerican:26:

28 ocak Babyyy.. :KK16::KK16:

Son düzenleme:
Carrie diyor ki

Beğendiğim de anlayın ki kafa sallıyorum ( onaylıyorum demek istiyo :KK1: )

Kesinlikle isterim seyyah,benimde bahçem var,
Desenler harika,ama şeklini bahçaya uyması için ben çizsem:26:

Tam gününü söle dejavu,sana pasta keselim burda:KK76:

Masum,masum çok tatlı duruyo ama,
Neyseki banı 3 günden azmış.
İnşallah 1 gündür,1 günmü kerican:26:

yılbaşı yemene gelince yaparım (bedava yok farkındaysan:KK1:)

tey allam ya
bildiğin sek seğe kaç farklı model çizebilcen acep:KK19:

Evet evet tam beni anlattın :KK1:

Hem dedim ne büyük kıyak sanki aşağıda gri nickim ve beğeni..

Ziyaretçi bile o kadarını görüyo ki :KK19: ( beğeni hariç )

o kader de farkımız olsun diyosun yani:KK42:

Zaten bir rivayete göre
Carrie bi banlıyken bir de uyurken masum görünüyomuş :KK6:

ahanda buna inanırım

ben hala merak ediyom carie senin bi elbisen hikayen vardı giydin aceba düğünde o elbiseyi
bi de konuda eşin kızarsa giyme diyenler vardı
hiç bişi öğrenememişler kkdan
carienin iki cümlesini okuyan zaten anlardı giyeceğini:KK19:

Yazın yazabildiğiniz kadar carrie dönünce acısını çıkarır bunlarınn.. :KK9::KK9::KK9: ama nasılsa hep yapıyor bunu barii konuşmazken değerlendirin bak bir daha böyle sus pus bulamazsınız. Ben kerinin banı bitince yazdıklarımı silmeyi düşünüyorum ispat kalmasınn :KK9::KK9:

Yazın yazabildiğiniz kadar carrie dönünce acısını çıkarır bunlarınn.. :KK9::KK9::KK9: ama nasılsa hep yapıyor bunu barii konuşmazken değerlendirin bak bir daha böyle sus pus bulamazsınız. Ben kerinin banı bitince yazdıklarımı silmeyi düşünüyorum ispat kalmasınn :KK9::KK9:

dönünce ölü taklidi yapıcaz:KK55:

o kader de farkımız olsun diyosun yani:KK42:

ahanda buna inanırım

ben hala merak ediyom carie senin bi elbisen hikayen vardı giydin aceba düğünde o elbiseyi
bi de konuda eşin kızarsa giyme diyenler vardı
hiç bişi öğrenememişler kkdan
carienin iki cümlesini okuyan zaten anlardı giyeceğini:KK19:

Az bile bi beğeni ile mi ziyaretçilerden farkımız olacak :63: o zaman hiç olmasın
Öyle sezerciğin yemeklere bakıp ağzını şapırdattığı gibi , bizde konuya bakıp beğeni ile mi yetincez :KK19:

Onu bilmiyorum
Cinlerimiz aracılığı ile iletişime geçersek belki anlatır
O zaman sana da söylerim :KK8:

Keri sen hep banlı kal bence böyle çok daha gizemli ve konuşulur oldunn bir havan oldu yanii baksana.. Sen sus beğenilerin konuşsun kerii :KK9:

Yok o sadece beğenebilir şu an
Ama gelince napar bilmem :KK1:

Telepati gücü d,iye birşey var ve sanırsam şu anda nirvanaya ulaşmak üzeredir kendisi cevap veremediği için.. :KK53: neyse susuyorum ben can güvenliğim tehlikede ama kötü bişi demedimki ben dimi keri evetse beğenn hayırsa da beğen başka napcann :KK9::KK9: yok yok ben uzayayım yavaş yavaş işim var hem benim canım ne tutyorsunuz beni.

Telepati gücü d,iye birşey var ve sanırsam şu anda nirvanaya ulaşmak üzeredir kendisi cevap veremediği için.. :KK53: neyse susuyorum ben can güvenliğim tehlikede ama kötü bişi demedimki ben dimi keri evetse beğenn hayırsa da beğen başka napcann :KK9::KK9: yok yok ben uzayayım yavaş yavaş işim var hem benim canım ne tutyorsunuz beni.

Hayırsa üç kere tıkla :KK53:

ŞŞT,sen bana mı dedin misafir diye :63:

Parfümümde var:26::26:
Gidip pahalı bir hediye alim kendime,:63:

Senin kafanda hiçbişey yokmu:KK51:

var, kafamdaki fikir hiç hediye almamak:KK53::KK53:

iş bastırdı kızlar ya, çıkıyorum ben hadi görüşürüz.:KK3:

Keri kalıp seninle uzun uzun muhahbet etmek isterdim karşılıklı ama gitmek zorundayım mesai bitimine kadar halletmem gereken işler var sen beğen ben cevap veririm beğenilerine sonra. Çok uzun beğenme ama yetişemiyorumm :KK9::KK9: ya Keri sende olmasan nasıl muhabbet dönecelti burada hızır gibin yetiştin kızın banlı hali bşle yetiyor ya onlıne olmasına gerek yok ki bu haliyle bir sene bile banlı kalsa enlere seçilir sen en çok beğenen üye kategorisinde :KK9:

X