Her telden

ablam evleniyor sıra bana geliyor diyeceğim de ben bu gidişle evde kalıcam :KK70: :KK70:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Keriyle sessiz sinema oynayınca böle oluyo,illa kafamı karıştırcan demi:KK53:

Hem 3 günü beğenmişin,hem 5 günü:KK53:

Tekrar soruyom 3 günden az inşallah banın kerim.:26:

eşimle oğluma bişeyler alıyım dedim bugün beğenemdim ya bişey, sizler neler alcaksınız belki fikir olur banada:KK6::KK6:

gene mi kayıp var
akıllanmadınız hiç
bakın ben hiç banlanıyo muyum :KK53:

ben kociş istiyom olan döğüşüyo bu nasıl iş yahu

evet bana ne alıyosunuz yılbaşında
biliyorsunuz ben yalnız sevgi ilgiye şefkate ihtiyacı olan yaşlı bi insanım:KK43:

istediğin sevgi ilgi olsun gel kardeşinin şefkatli kolalrına canım masrafsız nasıl olsaa :KK9::KK9:

Hem bende yaşlıyım 30 oluyorum ya yılbaşından 28 gün sonraa güzel bir doğum günü kutlaması isterimm. :KK52::KK52::KK52:

$188771_457048671011220_1373427739_n.jpg

bahçeme bundan yapicim
isteyen var mı

Mrhaba,hoşgeldin.
yok cicim yok
bişi demedim ben:18::18::18:

gelenler olmuş ya o bakımdan

ben hiç özel günlerde hediye almam öle kandil kutlaması falan hayatımda yapmadım hele bi de kandilde aramadı eltim görümcem gibi konuları görünce :KK53: oluyom insanlar dert arıyo valla:KK19:

hatta ben doumgünü bile kutlamadım diyebilirim

Ben severim özel günleri,
Hediye almasam bile mutlaka hazırlık yaparım.
Yılbaşında ve bayramlarda bolca yemek pasta,aşure ayında aşure,kandillerde kandil simidi mutlaka bulunmalı benim evimde,çocukların öğrenmesini ,özel hisstmesini isterim.Kandildede ararım herkesi,gelenekçiyim biraz.

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Keriyle sessiz sinema oynayınca böle oluyo,illa kafamı karıştırcan demi:KK53:

Hem 3 günü beğenmişin,hem 5 günü:KK53:

Tekrar soruyom 3 günden az inşallah banın kerim.:26:
carie 3ün 5in lafı olmaz diyo
istediğin sevgi ilgi olsun gel kardeşinin şefkatli kolalrına canım masrafsız nasıl olsaa :KK9::KK9:

Hem bende yaşlıyım 30 oluyorum ya yılbaşından 28 gün sonraa güzel bir doğum günü kutlaması isterimm. :KK52::KK52::KK52:

ahahha
ben hayatımda kendi doğumgünü kutlamadım diyorum sen parti istiyorum diyosun:KK52::KK52::KK52:

Bende baktım mesajlarına şimdi,senle aynı konuda epey mesajı var,heralde konu dışı.

Kaç gün acep:26:

Kerim eğer banın 3 gün veya daha az ise bu mesajımı beğen,çok fazla ise:KK30::KK30::KK30:beğenme:26:

Evet konu dışından yememek için
Ben en son cevap yazmadım
Yani geyiğe geldim ordan yazdım

Carrie'nin bugün kanı kaynıyodu durmadı :KK1:

Bir de gelmiş küçük emrah gibi alttan bakınıyo :63: Bende geçen hafta banlıydım geldim ama gururumdan renk vermedim size, beğenmedim de çakmayın diye :21:

Mrhaba,hoşgeldin.

Ben severim özel günleri,
Hediye almasam bile mutlaka hazırlık yaparım.
Yılbaşında ve bayramlarda bolca yemek pasta,aşure ayında aşure,kandillerde kandil simidi mutlaka bulunmalı benim evimde,çocukların öğrenmesini ,özel hisstmesini isterim.Kandildede ararım herkesi,gelenekçiyim biraz.
adresi aliiim

Bir de gelmiş küçük emrah gibi alttan bakınıyo :63: Bende geçen hafta banlıydım geldim ama gururumdan renk vermedim size, beğenmedim de çakmayın diye :21:

hani o banlı ama gururlu genç vardı ya...işte o bendim :KK1::KK1::KK1::KK1:

yok cicim yok
bişi demedim ben:18::18::18:

gelenler olmuş ya o bakımdan

ben hiç özel günlerde hediye almam öle kandil kutlaması falan hayatımda yapmadım hele bi de kandilde aramadı eltim görümcem gibi konuları görünce :KK53: oluyom insanlar dert arıyo valla:KK19:

hatta ben doumgünü bile kutlamadım diyebilirim

ilk olsun burada kutlarız canımm..

güneşi görücem diyon yani :KK53:

yok o öyle deel benimki yeni yılın ilk güneşini göremicekk :KK47:

hoşgeldin

ana carie beğeni yapmış
oluyo mu ki öle
kazen işi biliyo ha
okucan görücen görünücen yukarda senden bahsedecekler ama yazamıcan
ölümlerde ölüm dedikleri heralde bu:26:

bence bunu dğerlendirin basın damarınaa :KK9::KK9: kaç günkünee..

Eki Görüntüle 587305

bahçeme bundan yapicim
isteyen var mı
Kesinlikle isterim seyyah,benimde bahçem var,
Desenler harika,ama şeklini bahçaya uyması için ben çizsem:26:

Tam gününü söle dejavu,sana pasta keselim burda:KK76:

Masum,masum çok tatlı duruyo ama,
Neyseki banı 3 günden azmış.
İnşallah 1 gündür,1 günmü kerican:26:

Kızlarrr işim var benim çene çalıyorum kitapları getirmeyen sümenaltı eden zimmetine geçirmeye niyeti olan öğrencileri deşifre etmem lazım liste yapıcam listem hazır zaten sürekli güncel de birde sıınflarını yazıyorum tek tek kayıtlardan bulup kendi listemden sınıf sınıf ayırıorum sınıflarada haber veriyoruz ama tınmıyorlar yaaa 1 hafta süreleri var 2 aydır getirmeyen öğrenciler var :KK47::KK47:

X