- 9 Mart 2011
- 11.668
- 8.831
ben kazak aldım eşime o bana gümüş takım beğendim alsın die bakıyom emmeee bir ışık göremiyommm
güneşi görücem diyon yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kazak aldım eşime o bana gümüş takım beğendim alsın die bakıyom emmeee bir ışık göremiyommm
amanın bi hafta
AMANIN
Kerim bari beş günden azsa beğen mesajımı.
Merhaba kızlar
eşimle oğluma bişeyler alıyım dedim bugün beğenemdim ya bişey, sizler neler alcaksınız belki fikir olur banada
gene mi kayıp var
akıllanmadınız hiç
bakın ben hiç banlanıyo muyum
ben kociş istiyom olan döğüşüyo bu nasıl iş yahu
evet bana ne alıyosunuz yılbaşında
biliyorsunuz ben yalnız sevgi ilgiye şefkate ihtiyacı olan yaşlı bi insanım
Mrhaba,hoşgeldin.Merhaba kızlar
yok cicim yok
bişi demedim ben:18::18::18:
gelenler olmuş ya o bakımdan
ben hiç özel günlerde hediye almam öle kandil kutlaması falan hayatımda yapmadım hele bi de kandilde aramadı eltim görümcem gibi konuları görünce oluyom insanlar dert arıyo valla
hatta ben doumgünü bile kutlamadım diyebilirim
carie 3ün 5in lafı olmaz diyo
Keriyle sessiz sinema oynayınca böle oluyo,illa kafamı karıştırcan demi
Hem 3 günü beğenmişin,hem 5 günü
Tekrar soruyom 3 günden az inşallah banın kerim.:26:
istediğin sevgi ilgi olsun gel kardeşinin şefkatli kolalrına canım masrafsız nasıl olsaa
Hem bende yaşlıyım 30 oluyorum ya yılbaşından 28 gün sonraa güzel bir doğum günü kutlaması isterimm.
Bende baktım mesajlarına şimdi,senle aynı konuda epey mesajı var,heralde konu dışı.
Kaç gün acep:26:
Kerim eğer banın 3 gün veya daha az ise bu mesajımı beğen,çok fazla isebeğenme:26:
Mrhaba,hoşgeldin.
hoşgeldin
Bunlarıda beğenmediğine göre 10 gün mü
İnsan çürür be on günde
adresi aliiimMrhaba,hoşgeldin.
Ben severim özel günleri,
Hediye almasam bile mutlaka hazırlık yaparım.
Yılbaşında ve bayramlarda bolca yemek pasta,aşure ayında aşure,kandillerde kandil simidi mutlaka bulunmalı benim evimde,çocukların öğrenmesini ,özel hisstmesini isterim.Kandildede ararım herkesi,gelenekçiyim biraz.
Evet konu dışından yememek için
Ben en son cevap yazmadım
Yani geyiğe geldim ordan yazdım
Carrie'nin bugün kanı kaynıyodu durmadı
Bir de gelmiş küçük emrah gibi alttan bakınıyo Bende geçen hafta banlıydım geldim ama gururumdan renk vermedim size, beğenmedim de çakmayın diye
yok cicim yok
bişi demedim ben:18::18::18:
gelenler olmuş ya o bakımdan
ben hiç özel günlerde hediye almam öle kandil kutlaması falan hayatımda yapmadım hele bi de kandilde aramadı eltim görümcem gibi konuları görünce oluyom insanlar dert arıyo valla
hatta ben doumgünü bile kutlamadım diyebilirim
güneşi görücem diyon yani
hoşgeldin
ana carie beğeni yapmış
oluyo mu ki öle
kazen işi biliyo ha
okucan görücen görünücen yukarda senden bahsedecekler ama yazamıcan
ölümlerde ölüm dedikleri heralde bu:26:
Kesinlikle isterim seyyah,benimde bahçem var,
Tam gününü söle dejavu,sana pasta keselim burdaistediğin sevgi ilgi olsun gel kardeşinin şefkatli kolalrına canım masrafsız nasıl olsaa
Hem bende yaşlıyım 30 oluyorum ya yılbaşından 28 gün sonraa güzel bir doğum günü kutlaması isterimm.
Evet konu dışından yememek için
Ben en son cevap yazmadım
Yani geyiğe geldim ordan yazdım
Carrie'nin bugün kanı kaynıyodu durmadı
Bir de gelmiş küçük emrah gibi alttan bakınıyo Bende geçen hafta banlıydım geldim ama gururumdan renk vermedim size, beğenmedim de çakmayın diye
adresi aliiim
hani o banlı ama gururlu genç vardı ya...işte o bendim
Masum,masum çok tatlı duruyo ama,
Neyseki banı 3 günden azmış.
İnşallah 1 gündür,1 günmü kerican:26: