Her soruya cevap verilir

Sagol canim evet haklisin uzun zamandir diyetteyim annemde aynisini söyledi en iyisi böyle kalmak orta boylar öyle kisada degil uzun da ama cok asiriyada kacmak istemiyorum sade giyinmek istiyorum :78:

denizxxx ben bebekten bahsetmiştim.bebek istiyoruz ama ben korkuyorum ne annemin ne kayınvalidemin bebeğime bakma durumu yok çalışan bi annenin sıkıntısını yaşayacak

denizxxx ben bebekten bahsetmiştim.bebek istiyoruz ama ben korkuyorum ne annemin ne kayınvalidemin bebeğime bakma durumu yok çalışan bi annenin sıkıntısını yaşayacak

cnm zor bir durum tabi çocuğunun büyürken her anı görmek ister her anne çocuğu eksik kalmasn diye ama devir değişti artık anneler çalışıyor çalşmazssan dört dörtlük yetebiliceksin anlamına gelmez bu, büyüdükçe okadar çok masraflar artıyoki asıl ozaman eğitimini tam aldramadğnda üzülüyosun yazın yüzme kursları, etütleri var yabancı dili var artık çocukları tam eğitim vermek zorundasın yoksa hayatta ayaklar üzerinde duramazlar sen ilerde yetemezssin ona balık tutmayı öğretmen lazm kısaca, sende bunalrsın ozaman zamanın kıymetini anlamazssn az ama dolu dolu zaman geçirmek daha iyi , tabi yaşın genç ise para at kenara öyle doğum yap derim bebeklik döneminde çalşmazssn en azndan sonra anaokuluna verirsin öyle çalşmaya başlarsın

Sagol canim evet haklisin uzun zamandir diyetteyim annemde aynisini söyledi en iyisi böyle kalmak orta boylar öyle kisada degil uzun da ama cok asiriyada kacmak istemiyorum sade giyinmek istiyorum :78:

cnm ben uzun balık elbiseleri çok yakıştıryorum çok zayıflara gitmiyo ama sana tam bir dişi olursun göğüs kısm kaldrırsa kalp şeklinde seç dekolteni,yakışan bir renk seç kendine saçın basit yaptırrsn basit topuz yada açk hafif fön dümdüz değil ama makyajını yaz için hafif yaptır.kaliteli durur. mekanı bilmiyorum mekan açk havaysa uçuşan tül kumaştan uzun elbise renkler farklı ama birbirine uyumlu altna önü açık yüksek topuk ayakkabı saçlar dalgalı makyaj sade
gidiceğin yer resmiyse uzaksa diz hizasnda dar siyah elbise kalıp önemli ayakkabn ruunun rengiyle oje rengi ayn renk olabilir elbiseden başka renk olur modern durur saçını düzgün topuz yaptırırsn ben kese kağd rengini sevmiyorum altın sars esmersen onlarda yakşır

benim sorum yok ama bende dua istiyorum :) aşılamamın tutması hayırlısıyla bebeğimin benimle olması için

Hah tam da ardigim sey :) yeni uyeler avatar koyamiyo mu? En cok bunu merak ediyorm suraya geldim geleli :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim sorum yok ama bende dua istiyorum :) aşılamamın tutması hayırlısıyla bebeğimin benimle olması için

Hah tam da ardigim sey :) yeni uyeler avatar koyamiyo mu? En cok bunu merak ediyorm suraya geldim geleli :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm kontrol paneli sağda avatar değiştir var linki aşağıda

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editavatar

Rica ederim pamukşekersever

bi şey daha sormak istiyorum. makyaj konusunda bilgin var mı? yani makyaj yapmadan önce yüzümü temizleyip nemlendirici sürmem sonrasında fondoten ondan sonra da pudra mı sürmem gerekiyo? şahsen hafif makyaj sevmeme rağmen şimdiye kadar hiç anlamamışımdır.

makyajda önce yüzünü iyice temizle canım. hafif bir nemlendirici sür yağlandırmayacak yüzünü.

sonra göz makyajını yap önce.

fondötenini sür. üstüne concealer, allık, yapıyorsan kontür, ruj ve en son transparan pudra kullan önerim yada dilersen direk pudranı sür. en son allığını söyle biraz daha tazele tamamsın 😊

burnumu soktum ama kusura bakma konu sahibesi arkadaşımmm 😊😊

teşekkürler

çok güzel olmuş bence herkez bildiği şeyi söylemeli mutlaka benimde eklemek istediğim bişeyler var dediklerin çok doğru püf noktalarını ekliyim bende

fondoten ve budran teninin renginde olsun teninden koyu renk sakın seçme renklendirme allık ile olur
ruj için dudak kalemi ile ruju sürmeden öncedudağna dikey çizgilerle yumuşak olarak ara ara boya, mesela ince olan ksım üst dudağ ise daha seyrek boya çünkü koyu olan taraf ince durur açk renk taraf daha dolgun durur göz yanlması ile dengelenir üzerine ruj sür bazları rujunu yiyenler rujdan önce budra sürerler sabit kalsn diye oda olur allk fırçaya sürdüğünde bir kez fırçayı üfle yüzünde aynı yerde yoğunluk olmasn diye şakakarndan yanağna doru sür makyajnı ışık alan yerde camın önünde yap derim.göz makyajn koyuysa ruju hafif sür ruj ağrsa göz makyajn az yap burnunda sknt var ise kemik gibi kemiğin üzerini kaş kalemi ile nemlendiriciden sonra azck boya parmağınla dağıt burnun kalnsa aynı işlemi etli ksma uygula, ön plana çkmasın istediğin yerleri ise beyaz farla dağıtarak ön plana çkarabilirsin karşk oldu ama kendine uygun püf noktalarn seçersiniz

çok güzel olmuş bence herkez bildiği şeyi söylemeli mutlaka benimde eklemek istediğim bişeyler var dediklerin çok doğru püf noktalarını ekliyim bende

fondoten ve budran teninin renginde olsun teninden koyu renk sakın seçme renklendirme allık ile olur
ruj için dudak kalemi ile ruju sürmeden öncedudağna dikey çizgilerle yumuşak olarak ara ara boya, mesela ince olan ksım üst dudağ ise daha seyrek boya çünkü koyu olan taraf ince durur açk renk taraf daha dolgun durur göz yanlması ile dengelenir üzerine ruj sür bazları rujunu yiyenler rujdan önce budra sürerler sabit kalsn diye oda olur allk fırçaya sürdüğünde bir kez fırçayı üfle yüzünde aynı yerde yoğunluk olmasn diye şakakarndan yanağna doru sür makyajnı ışık alan yerde camın önünde yap derim.göz makyajn koyuysa ruju hafif sür ruj ağrsa göz makyajn az yap burnunda sknt var ise kemik gibi kemiğin üzerini kaş kalemi ile nemlendiriciden sonra azck boya kahve rengi kalemle parmağınla dağıt burnun kalnsa aynı işlemi etli ksma uygula, ön plana çkmasın istediğin yerleri ise beyaz farla dağıtarak ön plana çkarabilirsin karşk oldu ama kendine uygun püf noktalarn seçersiniz

olsun anladım yine de :) teşekkür ederm yardımlarınız için. evde biraz pratik yapayım. dışarda şebege benzeme ihtimalim de var çünkü :))

olsun anladım yine de :) teşekkür ederm yardımlarınız için. evde biraz pratik yapayım. dışarda şebege benzeme ihtimalim de var çünkü :))

yeni başladysan kolaydan başla derim günlük makyaj hafif olur zaten amacın makyajn ön plana çıkması değil yüzündeki güzel yerlerin ortaya çkark kusurlar gizlemek rujunu dudağn ters kıvır içdeki renk senin doğal ruj rengindir o tonara yakn bi ton koyu alabilirsin, alğn rujunla uygun olsun ten rengine uygun yaparsın sen istekli gördüm zamanla yüzünü daha iyi tanrsın zaten

tabi derslerden kafamı kaldırı kaldırmaz kendime bakmaya başladım :) bi sene boyunca baya dağılmışım. püf noktalarını öğreneyim de elim alışır zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…