- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.667
- 498
Ciddi, şaka, ev, iş ,çocuk ne sorarsanız sorun cevap vericem![]()
Hanım hanımcık olmak iyi mi kötü mü
ağırbaşlı sessiz sakin kızları övüyorlar ama çok sıkıcı ddeğil mi sizce de :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi, şaka, ev, iş ,çocuk ne sorarsanız sorun cevap vericem![]()
hersey yerinde güzeldir
hanim hanimcikta ömür boyu olunmazki ,hanim olucam diye kendini kas dur nereye kadar,erkenden yaslanirsin
konu sahibi yokken bende kendi düsüncemi yazim dedim![]()
Eehhehe teşekkür ederim
Ya bana hep övgü olarak hanım hanımcık derler de çevremde hanım hanımcık dediğim arkadaşlarım hep çok sıkıcı görünüyorlar
Halbuki ben kendimi hareketli sanıyorum hızına yetişemiyorum diyen de var o yüzden sordum kafa karışıklığı yani![]()
sorum goruştugum hatta erkek arkadaşım olan bırısı vardı.
ona bana bır kız arkadaşımın gorustugum kısı hakkında tum unıversıte hayatı boyunca pesımden koştu ,hala daha koşuyor dedıgını soyledım.
oyle olsa suanda görüşürmuyum senınle ,onu sana kım soyledı,kımın peşinden unıversıte hayatım boyunca ve sımdı koşuyormuşum,bana ısım ver suanda cok sınır oldum dedi bende yarası olan gocunurmuş x kısı dedim.o gunden ıtıbaren hıcbır mesajıma cevap vermedi.
whatsapp grubumdan tesadüfen bır yakınımı kaybettıgımı ogrendı ona başın sağolsun detayı bılmıyorum ama dedi.bende noldu sana eskıden degıl sımdı supermane ıhtıyacım var dedım ama hıcbır cevap vermedı.
sence nedendır ve ne yapmam gerekıyor?