• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her soruya cevap verilir

Benim soruma da cevap verir misiniz
Yeni tanıştığım biiri oldu ama şöyle onu bir daha görme imkanım %0.01di.Ben de onun numarasını buldum yanında bir arkadaşı da vardı bana gönül onu sevdi.Ben bunu aradım konuştuk işte benim oldugumu az da olsa tahmin etti bunu hissediyorum telefonda konusurken ses tonundan anladım konuştuk numaramı nasıl buldun dedi sesini duymak nasılsın demek için aradım aslında numarayı nasıl buldugumun açıklamasını yapacaktım ama fırsat olmadı hiçbirşey demedi iyi geceler dedi ben de iyi geceler dedim kendimi küçük düşürdüm mü sonra sabh bir mesaj attım mesaj da onurumu bir erkeğin ayakları altına aldığımı onu arayarak ona olan duygularımın basit ve dünyalık olmadığını boş hayaller peşinde olmadıgımı yazdım kendine iyi bak yazdım
Sorum şu bayanlar sizce ben ne yapmalıyım ? İyi geceler dedi olumlu olumsuz birşey demedi ? Ben acık kapı bırakmadan kendine iyi bak dedim? Sizce beni düşünüyor mudur numaramı silmiş midir bana geri dönüş yapar mı. Tesekkür ederim şimdiden

Aşırı titizlik nasıl geçer? Birde bir insan seni sürekli kesiyorsa bu senden hoşlandığı anlamına mı gelir?

Hanım hanımcık olmak iyi mi kötü mü
ağırbaşlı sessiz sakin kızları övüyorlar ama çok sıkıcı ddeğil mi sizce de :26:

hersey yerinde güzeldir
hanim hanimcikta ömür boyu olunmazki ,hanim olucam diye kendini kas dur nereye kadar,erkenden yaslanirsin :60:

konu sahibi yokken bende kendi düsüncemi yazim dedim :1:

hersey yerinde güzeldir
hanim hanimcikta ömür boyu olunmazki ,hanim olucam diye kendini kas dur nereye kadar,erkenden yaslanirsin :60:

konu sahibi yokken bende kendi düsüncemi yazim dedim :1:

Eehhehe teşekkür ederim:D

Ya bana hep övgü olarak hanım hanımcık derler de çevremde hanım hanımcık dediğim arkadaşlarım hep çok sıkıcı görünüyorlar
Halbuki ben kendimi hareketli sanıyorum hızına yetişemiyorum diyen de var o yüzden sordum kafa karışıklığı yani :27::27::27::27:

Son düzenleme:
Bi 10 gün sonra bi tanidigimizin düğünü var. Saçımı kendim yapmak istiyorum toplu olmasını istemiyorum ve saçlarım çok uzun değil omuzdan bir kac parmak aşağıda. Nasıl bişey yapiyim sizceee ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanım hanımcık olmak iyi mi kötü mü
ağırbaşlı sessiz sakin kızları övüyorlar ama çok sıkıcı ddeğil mi sizce de :26:

cnm senin karakterin nasılsa öyle davranırsın şimdi, hanım hanımcıksın dır daha farklı davranırsın komik durur , ama bana sorarsan yerine göre davranmak en iyisi kendini bir kalıbada sokma içinden geldiği gibi davran en iyi davranış biçimi sana yakışan olmak istediğin gibi olmak bırak seni örnek alsınlar :40:

sorum goruştugum hatta erkek arkadaşım olan bırısı vardı.

ona bana bır kız arkadaşımın gorustugum kısı hakkında tum unıversıte hayatı boyunca pesımden koştu ,hala daha koşuyor dedıgını soyledım.

oyle olsa suanda görüşürmuyum senınle ,onu sana kım soyledı,kımın peşinden unıversıte hayatım boyunca ve sımdı koşuyormuşum,bana ısım ver suanda cok sınır oldum dedi bende yarası olan gocunurmuş x kısı dedim.o gunden ıtıbaren hıcbır mesajıma cevap vermedi.

whatsapp grubumdan tesadüfen bır yakınımı kaybettıgımı ogrendı ona başın sağolsun detayı bılmıyorum ama dedi.bende noldu sana eskıden degıl sımdı supermane ıhtıyacım var dedım ama hıcbır cevap vermedı.

sence nedendır ve ne yapmam gerekıyor?

Eehhehe teşekkür ederim:D

Ya bana hep övgü olarak hanım hanımcık derler de çevremde hanım hanımcık dediğim arkadaşlarım hep çok sıkıcı görünüyorlar
Halbuki ben kendimi hareketli sanıyorum hızına yetişemiyorum diyen de var o yüzden sordum kafa karışıklığı yani :27::27::27::27:

Erkekler için beyfendi ve kibar, bayanlar için de hanım efendi derler. Bence bu beğeni meselesi.

Hanım olmak sıkıcı olmak değil ayrıca.

sorum goruştugum hatta erkek arkadaşım olan bırısı vardı.

ona bana bır kız arkadaşımın gorustugum kısı hakkında tum unıversıte hayatı boyunca pesımden koştu ,hala daha koşuyor dedıgını soyledım.

oyle olsa suanda görüşürmuyum senınle ,onu sana kım soyledı,kımın peşinden unıversıte hayatım boyunca ve sımdı koşuyormuşum,bana ısım ver suanda cok sınır oldum dedi bende yarası olan gocunurmuş x kısı dedim.o gunden ıtıbaren hıcbır mesajıma cevap vermedi.

whatsapp grubumdan tesadüfen bır yakınımı kaybettıgımı ogrendı ona başın sağolsun detayı bılmıyorum ama dedi.bende noldu sana eskıden degıl sımdı supermane ıhtıyacım var dedım ama hıcbır cevap vermedı.

sence nedendır ve ne yapmam gerekıyor?

Ben anlamadım chal :)

bir kız seninki ile ilgili. O oğlan benim peşimden koşuyor du mu dedi. Kıskançlık belirtisi senin kıskanmış o zman.

zaten biri ile ilgili bir ara bozuculuk yapan varsa mutlu olmalarını istemediğindendir.

Bahsettiğin kişi çok sıkılgan biri sıkılmış olabilir. Neye sıkıldığını anlayamazsın bile.

Selam Kızlar başımdan kötü olaylar geçti ,işden ayrıldım gücüm yoktu kimseye tahamülümde kalmadı buyüzden şimdi canım birşey yapmak istemiyor beş kuruş paramda yok hayata yeniden nasıl tutunucam bilmiyorum siz benim yerimde olsanz nasıl toplardnz kendinizi nerden başlardnız

Back