• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her soruya cevap verilir

Verilen onca emekten, yaşanmışlıktan sonra verilen onca söze aldırış etmeden kolayı seçip giden adama ne yapılmalıdır??

cnm içim cız etti içten yazmışssn,
bir erkek için emek verdiysen pişman olma derim önce sen sevgin için elinden geleni yaptın emek verdin,eğer bunlar yapmasaydın keşkelerin olucaktı sevgin için mücedele etmen çok güzel bişey en zoru sevdiğin insan değiştiremiyeceğini kabullenmektir. onu olduğu gibi kabulenmeni öneririm evet ben elimden geleni yaptm o istemedi de.eğer bişeyleri istemiş olsaydı sen bişey yapmasanda akln kalrdı etrafına bak bazı erkeklere sevmediğini söylersin peşinde koşarlar istemedikten sonra gözün verilen emekleri görmek istemez,emin ol emeğinin farkında istemediği için hep bahane yaratcaktr.bundan sonra yapıcağın tek şey var emeklerini kendine harca bencil ol ya meraktan gelir ya pişmanlktan gelir sana sakn değişme kendine söz ver önemli olan benim mutluluğum diceksin
sen bir bankasn kendine para yatrmadan çekemezssin,ve hiç bir erkek annesi gibi onu düşünen kadnlara aşk olmaz :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilen onca emekten, yaşanmışlıktan sonra verilen onca söze aldırış etmeden kolayı seçip giden adama ne yapılmalıdır??

tabi derslerden kafamı kaldırı kaldırmaz kendime bakmaya başladım :) bi sene boyunca baya dağılmışım. :27: püf noktalarını öğreneyim de elim alışır zaten :)

kendini tanrsn yaplan en büyük hata başkasndaki makyaj kendine yapmaya çalşmaktr makyaja yeni başlayanlar hep bunu yapar sen araştr yüzüne giden mazemeleri internettden araştr öyle deneyerek al kozmetikteki satcların satmaya çalştklar ürünler beğenirsen sana gidiyosa al satş numaralarn yeme derim:34:

Doğum kaygılarımı nasıl aşacağım bugün yine ağlamaktan bir hal oldum. Korkuyorum doğumdan.

kendini tanrsn yaplan en büyük hata başkasndaki makyaj kendine yapmaya çalşmaktr makyaja yeni başlayanlar hep bunu yapar sen araştr yüzüne giden mazemeleri internettden araştr öyle deneyerek al kozmetikteki satcların satmaya çalştklar ürünler beğenirsen sana gidiyosa al satş numaralarn yeme derim:34:

öyle yapacağım.teşekkürler ilgilendiğin için. :54:

Doğum kaygılarımı nasıl aşacağım bugün yine ağlamaktan bir hal oldum. Korkuyorum doğumdan.

öncelikle tebrik ederim cnm sen bir annesin artık senden bir parça olucak bu mucize aslında senin canından biri sen bir kez nefes alrken o karnnda iki kez nefes alyo bir melek dünyaya getiriyosun:emir_bebek::nazar:
bu doğann kanunu cnm hepimiz bu şekilde dünyaya geldik doğa çözülmiycek kadar mucizelerle dolu düşünsene eğer senin başaramıycağn bişey olsayd Allah sana böyle bir özelik hediye edermiydi,ama herkezin doğumla ilgili anlattıkların dinlersen cidden insan korkuyor ama o anlatılanları dinlersin korkarsın sonra bir bakarsn aynı kadın tekrar doğum yapmşş demekki buna değicek bişey bu, önce bir doktorla görüşüp doğumun süreçleriyle ilgili neler yaşcağnı dinle korkma yaşycağın şeyleri bilmek seni güçlendiricektir.korkularının üzerine git evet ben bunlar yaşycam bütün anneler bunları yaşadı bu normal bişey biraz canım yancak ama çok güzel bende bir parça dünyaya getircem ve öyle bir sevgi olucakki bugüne kadar hiç bilmediğin bir sevgi diceksin korkularınn üzerine git ve yaşcağın şeyleri tıbben araştır yanlz değilsin eğer mümkün olmcak bişey olsaysı emin ol Allah kullarını herkezden daha çok sever buna müsade etmezdi :16:

Roacctane dan kaynaklanan çökmeye ne iyi gelir braz toparladm .ama esksi gbi olmak istym.yaşm 23;((((

Kpss yi kazanmak için yani en az 80 almak için ne yapmali? (çaliştığım halde olmuyor)

kpss ye hazırlananları görüyorum aylar öncesinden ciddi anlamda çalışmaya başlıyolar yani artık olay şansımı deniyimden çıktı çünkü bu hayatını etkiliycek bişey ciddi anlamda zaman ve emek veriyosun kursa gitme en güzeli çünkü konu çok kursa gitttiğinde en azından neye nasıl çalışcağını biliyosun enbüyük sıkıntı nasıl başlıycağını bilmemektir. daha önceden çıkan kpss soru kitaplarından edinebilirsin yeni dönemolanlarındanda günlük olarak bir çalışma planı yaparak hiç aksatmadan çalışmalısın aa boşver son hafta bakarım gibi bahaneler üretmeden. işe gidermiş gibi disiplinli çalışman lazım konuları anladıktan sonra testlere geçki sonradan karışmasın sakın son ana çalışmayı bırakma çalıştım test çözmiyim yada çalışmadan test çöziyim deme hepsi birbirine bağlantılı test çözücek zamanında kalsın son olarak biliyosun kpssde günlük hayattan romanlardan kitaplardan maçlardan bile sorular çıkabiliyor.biraz kitapları araştırmanda önemli şampiyonluklar gibi konuları göz gezdirmeni tavsiye ederim mantık gerektiren konuları düşünerek yap kafa karıştırıcı sorular olabilir.bundan sonrası sınava odaklan heycan yapma herşeyin hayırlısı olsun senin için hayırlı olanı bilemezssin olmazssada vardır Allahın bir bildiği :16:

Kpss yi kazanmak için yani en az 80 almak için ne yapmali? (çaliştığım halde olmuyor)

Roacctane dan kaynaklanan çökmeye ne iyi gelir braz toparladm .ama esksi gbi olmak istym.yaşm 23;((((

cnm öncelikle geçmiş olsun sıkıntılı bir durum,bu ilacı kullananların bir kısmı memnun bir kısmı senin ile aynı sıkıntıdan bahsediyor. doktor önerisi ilemi aldın hormon testi yaptırarak bilmiyorum. kullanılan ilaçlar özelik ile cilt için bir yeri yaparken bir yeri tahriş ediyor yüzde kuruluk tam geçti derken tekrar sivilce basması yüzün pul pul dökülmesi iç organlarda sıkıntı en kötüsü, yan etkileride var çok,yapabiliceğin tek şey var cnm evde doktorculuk oynama sonu hüsran oluyo araştır iyi bir cilt doktoruna git derim gitmek için gitme ama parası farklıda olsa birkez gidersin adam gibi doktora düzelir cildin teknoloji gelişti artık herşeyin çözümü var şimdi doku kaybımı var derinmi inceldi burdan malesef bilemeyiz. belkide zamanla düzelcek bişeydir cilt önemli oyüzden zaman kaybetmeden cilt doktoru araştır.pisikolojini bozma sakın küçük operasyonlar ile çoğu sorunu aşıyolar artık

cnm içim cız etti içten yazmışssn,
bir erkek için emek verdiysen pişman olma derim önce sen sevgin için elinden geleni yaptın emek verdin,eğer bunlar yapmasaydın keşkelerin olucaktı sevgin için mücedele etmen çok güzel bişey en zoru sevdiğin insan değiştiremiyeceğini kabullenmektir. onu olduğu gibi kabulenmeni öneririm evet ben elimden geleni yaptm o istemedi de.eğer bişeyleri istemiş olsaydı sen bişey yapmasanda akln kalrdı etrafına bak bazı erkeklere sevmediğini söylersin peşinde koşarlar istemedikten sonra gözün verilen emekleri görmek istemez,emin ol emeğinin farkında istemediği için hep bahane yaratcaktr.bundan sonra yapıcağın tek şey var emeklerini kendine harca bencil ol ya meraktan gelir ya pişmanlktan gelir sana sakn değişme kendine söz ver önemli olan benim mutluluğum diceksin
sen bir bankasn kendine para yatrmadan çekemezssin,ve hiç bir erkek annesi gibi onu düşünen kadnlara aşk olmaz :ssz:
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Ama büyük ders oldu bu benim için. HAyatta yapmam dediğim herşeyi birisi için yapıp onun için hiç bir şey ifade edememek çok zor çok kötü. Dediğin gibi artık önce BENN..

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Ama büyük ders oldu bu benim için. HAyatta yapmam dediğim herşeyi birisi için yapıp onun için hiç bir şey ifade edememek çok zor çok kötü. Dediğin gibi artık önce BENN..

rica ederim cnm nedemek, evet bunu kabullenmek üzücü , kalbimiz türk filimlerindeki gibi olsun istiyor herşeyi aşıksın saf duygularla seviyosun emek veriyosun dediğin gibi sınırlarını aşıyosun sonu en azından imkansız bişeyden bitseydi diyo insan benim sevgimin karşılığı bu değil diyo insan bencede böyle saçmalıktan bitmemeli bir aşk , olsun güzelim sen hiç üzülme her aşk unutuluyor yapılanlar içinde yara kalıyor yeni aşk gelene kadar kendine acıma sakın .yaşadıklarını kar saymayı öğren sende sevdiğin için emek verdin sonuçta sevmeseydin bunları yapmazdın güçlü ol çevrene nekadar enerji verirsen okadar güzellikleri çekersin:16:

Ciddi, şaka, ev, iş ,çocuk ne sorarsanız sorun cevap vericem:kkk:

evlenmeyi düşünürken 2 sene önce ayrıldığım, bu süre boyunca zaman zaman arayıp beni umutlandıran yaralayan bunalıma sürükleyen unutmamı engelleyen ve bundan 3 ay önce de tamamen hayatımdan defolup giden, seni sevmiyorum artık, hayatımda başkası var diyen, beni bir gecede çöp gibi kenara atan bu insan diyemediğim mahluk bir gün geri dönmek ister mi? ( onu istemiyorum asla, sadece pişmanlığını görmeye çok ihtiyacım var..)

Bana gerçekten işinin ehli bir yildiznameci bulurmusun?birde ankara batı kentte iyi kas bıyık alan birini arıyorum please:)

evlenmeyi düşünürken 2 sene önce ayrıldığım, bu süre boyunca zaman zaman arayıp beni umutlandıran yaralayan bunalıma sürükleyen unutmamı engelleyen ve bundan 3 ay önce de tamamen hayatımdan defolup giden, seni sevmiyorum artık, hayatımda başkası var diyen, beni bir gecede çöp gibi kenara atan bu insan diyemediğim mahluk bir gün geri dönmek ister mi? ( onu istemiyorum asla, sadece pişmanlığını görmeye çok ihtiyacım var..)

offf cnm benim hiç bir bayan böyle şeyleri haketmez ama malesef etraf böyle tipler var ben bunların aklı başında olduğunu düşünmüyorum yaptığı hareketlerde kesinlikle seninle ilgisi yoktur mantık arama boşuna düşünme derim.Allahın adaleti çok büyük cnm inan buna öyle bir zaman gelicekki senin umrunda bile olmıycak işte ozaman aklına bile gelmiycek şeyler başına gelicek diceksinki ben bukadarını tahmin bile edemezdim.zaten bu karakterde bir insanın mutlu olmasını bekleme geçici eğlenceler hayatında biyerden bir darbe yiycek mutlaka, ama şu yaşadığını unutma derim o gün geldiği zaman mutlaka ders vermelisin içindeki yaranın iyleşmesi için,şimdi enerjini ona harcama Allaha havale et sen kendin için duaları et sabırlı ol,senin için hayırlı olanı Allah kalbinede hayırlı eylesin böyle dua et cnm:16:

Bana gerçekten işinin ehli bir yildiznameci bulurmusun?birde ankara batı kentte iyi kas bıyık alan birini arıyorum please:)

tolincim, ankarada oturmuyorum malesef ama sana şunu önerebilirim kkda birkaçtane öneri yapılmış bakabilirsin yada Cadde üzerinde temiz olan kuaförleri tercih et derim işlem yaptırmadan önce yaptırmış olan müşterilere bak beğenirsen yaptır, beğenmezssen işim çıktı de çık dükkandan,

yıldıznameci konusunda herkeze baktırılmaz bu özelikle işi ticarete vurmuş insanlara asla kendi çevrende para istemeden yada gönlünden ne koparsa verip baktırabiliceğin biri varsa baktır,gelicekte neolucağını merak ediyorsan ona göre şimdiden yaşa derim :16:cnm şimdiki hocalar nazar var diyo internetten fotokopi kağıdına ayeten kursi çıkartıyo 25 tl para alıyor,okucağın duayı söyliyip 200 tl alıyolar bunlara para kaptırmayın büyü yapan adamlara hiç baktırmayın kalp gözü açık insanlar var öyle birini bilseydim önerirdim diğerlerini önermem öylesini istiyosan cafelere git oralardada bakıyolar

offf cnm benim hiç bir bayan böyle şeyleri haketmez ama malesef etraf böyle tipler var ben bunların aklı başında olduğunu düşünmüyorum yaptığı hareketlerde kesinlikle seninle ilgisi yoktur mantık arama boşuna düşünme derim.Allahın adaleti çok büyük cnm inan buna öyle bir zaman gelicekki senin umrunda bile olmıycak işte ozaman aklına bile gelmiycek şeyler başına gelicek diceksinki ben bukadarını tahmin bile edemezdim.zaten bu karakterde bir insanın mutlu olmasını bekleme geçici eğlenceler hayatında biyerden bir darbe yiycek mutlaka, ama şu yaşadığını unutma derim o gün geldiği zaman mutlaka ders vermelisin içindeki yaranın iyleşmesi için,şimdi enerjini ona harcama Allaha havale et sen kendin için duaları et sabırlı ol,senin için hayırlı olanı Allah kalbinede hayırlı eylesin böyle dua et cnm:16:

teşekkür ediyorum:59: aksi gibi her geçen gün daha güzel bir hayatı oluyor. mesleğinde yükseldi, eskiden zayıftı şimdi kilo almış daha da yakışıklı olmuş, yüzünde gülümseyiş keyfi yerinde gezip tozuyor . ben bunları sayfasına baktığımda görüyordum ama 2 buçuk aydır bakmıyorum artık çünkü yaşam sevincimi kaybediyorum bakınca. günlerce kendime gelemiyorum. şuan yaşıyor mu bilmiyorum mesela. telefonumu da değiştirdim.ama yapılanları unutamıyorum. neyse.. ALLAH BÜYÜKTÜR.

teşekkür ediyorum:59: aksi gibi her geçen gün daha güzel bir hayatı oluyor. mesleğinde yükseldi, eskiden zayıftı şimdi kilo almış daha da yakışıklı olmuş, yüzünde gülümseyiş keyfi yerinde gezip tozuyor . ben bunları sayfasına baktığımda görüyordum ama 2 buçuk aydır bakmıyorum artık çünkü yaşam sevincimi kaybediyorum bakınca. günlerce kendime gelemiyorum. şuan yaşıyor mu bilmiyorum mesela. telefonumu da değiştirdim.ama yapılanları unutamıyorum. neyse.. ALLAH BÜYÜKTÜR.

cnm üzülme ben ne pişmanlıklar gördüm olmaz bukadar dedim hemen kafasına odun incek değil havadan elbet sabret gör derim adalet yerini bulur tabi bunları yaptıktan sonra mutlu olduğunu görmek birde yerine başkasını koyması cidden tranva sebebi sen kendini nasıl toplıycaksın biran önce başla yeni heves mutlu olsunla görürsün sonra onlarıda cicim ayları geçer cnm

Nasılsınız kızlar benide aranıza alın ya piskolojim cok bozuk bunalımdayım yaa :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back