Verilen onca emekten, yaşanmışlıktan sonra verilen onca söze aldırış etmeden kolayı seçip giden adama ne yapılmalıdır??
Verilen onca emekten, yaşanmışlıktan sonra verilen onca söze aldırış etmeden kolayı seçip giden adama ne yapılmalıdır??
tabi derslerden kafamı kaldırı kaldırmaz kendime bakmaya başladım :) bi sene boyunca baya dağılmışım.püf noktalarını öğreneyim de elim alışır zaten :)
kendini tanrsn yaplan en büyük hata başkasndaki makyaj kendine yapmaya çalşmaktr makyaja yeni başlayanlar hep bunu yapar sen araştr yüzüne giden mazemeleri internettden araştr öyle deneyerek al kozmetikteki satcların satmaya çalştklar ürünler beğenirsen sana gidiyosa al satş numaralarn yeme derim
Doğum kaygılarımı nasıl aşacağım bugün yine ağlamaktan bir hal oldum. Korkuyorum doğumdan.
Kpss yi kazanmak için yani en az 80 almak için ne yapmali? (çaliştığım halde olmuyor)
Kpss yi kazanmak için yani en az 80 almak için ne yapmali? (çaliştığım halde olmuyor)
Roacctane dan kaynaklanan çökmeye ne iyi gelir braz toparladm .ama esksi gbi olmak istym.yaşm 23;((((
cnm akşam dua ederken senide söylerim allah izin verirse fetih suresini oku derim faydası çok bi işi başarmak için
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Ama büyük ders oldu bu benim için. HAyatta yapmam dediğim herşeyi birisi için yapıp onun için hiç bir şey ifade edememek çok zor çok kötü. Dediğin gibi artık önce BENN..cnm içim cız etti içten yazmışssn,
bir erkek için emek verdiysen pişman olma derim önce sen sevgin için elinden geleni yaptın emek verdin,eğer bunlar yapmasaydın keşkelerin olucaktı sevgin için mücedele etmen çok güzel bişey en zoru sevdiğin insan değiştiremiyeceğini kabullenmektir. onu olduğu gibi kabulenmeni öneririm evet ben elimden geleni yaptm o istemedi de.eğer bişeyleri istemiş olsaydı sen bişey yapmasanda akln kalrdı etrafına bak bazı erkeklere sevmediğini söylersin peşinde koşarlar istemedikten sonra gözün verilen emekleri görmek istemez,emin ol emeğinin farkında istemediği için hep bahane yaratcaktr.bundan sonra yapıcağın tek şey var emeklerini kendine harca bencil ol ya meraktan gelir ya pişmanlktan gelir sana sakn değişme kendine söz ver önemli olan benim mutluluğum diceksin
sen bir bankasn kendine para yatrmadan çekemezssin,ve hiç bir erkek annesi gibi onu düşünen kadnlara aşk olmaz
cnm akşam dua ederken senide söylerim allah izin verirse fetih suresini oku derim faydası çok bi işi başarmak için
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Ama büyük ders oldu bu benim için. HAyatta yapmam dediğim herşeyi birisi için yapıp onun için hiç bir şey ifade edememek çok zor çok kötü. Dediğin gibi artık önce BENN..
Ciddi, şaka, ev, iş ,çocuk ne sorarsanız sorun cevap vericem
evlenmeyi düşünürken 2 sene önce ayrıldığım, bu süre boyunca zaman zaman arayıp beni umutlandıran yaralayan bunalıma sürükleyen unutmamı engelleyen ve bundan 3 ay önce de tamamen hayatımdan defolup giden, seni sevmiyorum artık, hayatımda başkası var diyen, beni bir gecede çöp gibi kenara atan bu insan diyemediğim mahluk bir gün geri dönmek ister mi? ( onu istemiyorum asla, sadece pişmanlığını görmeye çok ihtiyacım var..)
Bana gerçekten işinin ehli bir yildiznameci bulurmusun?birde ankara batı kentte iyi kas bıyık alan birini arıyorum please:)
offf cnm benim hiç bir bayan böyle şeyleri haketmez ama malesef etraf böyle tipler var ben bunların aklı başında olduğunu düşünmüyorum yaptığı hareketlerde kesinlikle seninle ilgisi yoktur mantık arama boşuna düşünme derim.Allahın adaleti çok büyük cnm inan buna öyle bir zaman gelicekki senin umrunda bile olmıycak işte ozaman aklına bile gelmiycek şeyler başına gelicek diceksinki ben bukadarını tahmin bile edemezdim.zaten bu karakterde bir insanın mutlu olmasını bekleme geçici eğlenceler hayatında biyerden bir darbe yiycek mutlaka, ama şu yaşadığını unutma derim o gün geldiği zaman mutlaka ders vermelisin içindeki yaranın iyleşmesi için,şimdi enerjini ona harcama Allaha havale et sen kendin için duaları et sabırlı ol,senin için hayırlı olanı Allah kalbinede hayırlı eylesin böyle dua et cnm
teşekkür ediyorumaksi gibi her geçen gün daha güzel bir hayatı oluyor. mesleğinde yükseldi, eskiden zayıftı şimdi kilo almış daha da yakışıklı olmuş, yüzünde gülümseyiş keyfi yerinde gezip tozuyor . ben bunları sayfasına baktığımda görüyordum ama 2 buçuk aydır bakmıyorum artık çünkü yaşam sevincimi kaybediyorum bakınca. günlerce kendime gelemiyorum. şuan yaşıyor mu bilmiyorum mesela. telefonumu da değiştirdim.ama yapılanları unutamıyorum. neyse.. ALLAH BÜYÜKTÜR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?