Ciddi, şaka, ev, iş ,çocuk ne sorarsanız sorun cevap vericem
geçmek bilmeyen sivilcelerime bir çaredr git deme gittim çözüm yok yani bişeyim yokmuş. ama çıkan sivilceler kum tanesi kadar çok
sebamed jel sabun kullan bol su iç
arkadaşlar eskişehirde güzel kaş alan bildiğiniz bi yer var mı inceltmemesi gerekiyo ???? Suna hanımı öneriyolar ama bilen var mı ?
biyerden buldum ben istanbuldayım
canım ismet kuaför var yerini tarif ediyim,doktorlar caddesindeki yol var dogruözler var hatta o yol da parfümerici var köşede dogruözlerin karşısındaki pastanenin hemen yol geçiyo orası o ara sokaktan geçtiginde ışıklara gelmeden ismet bayan kuaförü kime sorsan gösterir. oradaki kızlar süper alıyo orayı sana tavsiye ederim.
aylardır sebamed kullanıyorum. ve çok fazla su içiyorum
evet bunu bende görmüştüm ama orası kapatmış sanırım canımyinede sağoll
ben de mi böyle bir topic açsam evde sıkılıyorum akşama kadarD
yardımcım olabilirsin
at gübresi sür
denize git mevsim uygun güneşlen bide geçer
olur ama önce birde ben sorayım benim yüzümden ağlamanı istemiyorum ölümlü dünya eğer üzülüp ağlayacaksan ayrıl benden diyen sevgiliye napılır ablacım ha bi diyin bana
batıklarıma bir çareee
yol ver gitsin kardeş
olmuyor yaa yapamıyorum istemiyorum da ama böyle dedi ya bana hani rüyada uçurumdan düşersiiniz de sıçrarsınız aha da o oldu bende çok kaptırmışım kendimi çoookk
bence kendini ondan soğutmaya çalış. kötü yönlerini düşün. zamanla soğursun.yol yakınken dön.mutlu olacağın biri mutlaka bir gün çıkacaktır karşına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?