Her soruya cevap verilir

arkadaşlar eskişehirde güzel kaş alan bildiğiniz bi yer var mı inceltmemesi gerekiyo ???? Suna hanımı öneriyolar ama bilen var mı ?

arkadaşlar eskişehirde güzel kaş alan bildiğiniz bi yer var mı inceltmemesi gerekiyo ???? Suna hanımı öneriyolar ama bilen var mı ?

biyerden buldum ben istanbuldayım
canım ismet kuaför var yerini tarif ediyim,doktorlar caddesindeki yol var dogruözler var hatta o yol da parfümerici var köşede dogruözlerin karşısındaki pastanenin hemen yol geçiyo orası o ara sokaktan geçtiginde ışıklara gelmeden ismet bayan kuaförü kime sorsan gösterir. oradaki kızlar süper alıyo orayı sana tavsiye ederim.

evet bunu bende görmüştüm ama orası kapatmış sanırım canım yinede sağoll

ben eve geçiyorum akşam yazarım siz yardımcı olun arkadaşlar birbirinize öptüm sizi

olmuyor yaa yapamıyorum istemiyorum da ama böyle dedi ya bana hani rüyada uçurumdan düşersiiniz de sıçrarsınız aha da o oldu bende çok kaptırmışım kendimi çoookk

bence kendini ondan soğutmaya çalış. kötü yönlerini düşün. zamanla soğursun.yol yakınken dön.mutlu olacağın biri mutlaka bir gün çıkacaktır karşına.

bence kendini ondan soğutmaya çalış. kötü yönlerini düşün. zamanla soğursun.yol yakınken dön.mutlu olacağın biri mutlaka bir gün çıkacaktır karşına.

olacağı varsa zamanla olur zaten kasmıyorum artık kendimi bir de çok seviyorum aşığım diyor tövbe yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…