• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her soruya cevap verilir

sevgi nasıl gosterilir? eşime aileme arkadaslarima hatta anneme bile??

yapın soğuk sanrım senin ozaman biraz zorlanabilirsin ama zamanla daha kolay olur karekterine oturur
evden içeri girdin enerjik bir sesle annecim naslsn de sarıl , zaman ayr al dşar çık bi dondurma ye amaç vakit geçirmek ,
bişey anlatrken kafan çevirme dinle ilgilen arada bir öp hayat kısa yavrum bu günlerin değerini bilin:16:
eşine gelince aşkm hoşgeldin bir güler yüz bir süslen bdıbıd yapma sevdiğini söyle iyki hayatımdasın de en kolayı bu:6:
arkadaşlara gelince arkadaşlara yaranamazssn sevgini göstermek istersin fedakar oldukça kullanırlar yalandan iki gül canm de bişey anlatırken dinle fazlada taviz verme yoksa yine yaranamazssın kötü olursun:6:

yok canım çoğunlukla ucu olmuyo.

işte bu zor, doktor ilaç verir geçmez ilthap kurutucu içmekte iyi değil çok bol su iç derim cildini çok kurutma yağdengesi bozulur tekrar yağlanır sivilce basar sakın sıkma iz kalır kşında solaryum iyi biyere girebilirsin :46:

işte bu zor, doktor ilaç verir geçmez ilthap kurutucu içmekte iyi değil çok bol su iç derim cildini çok kurutma yağdengesi bozulur tekrar yağlanır sivilce basar sakın sıkma iz kalır kşında solaryum iyi biyere girebilirsin :46:

teşekkürler canım.keşke sorunum bu kadar basit geçse:5: ama dikkate alcam söylediklerini:16:

arkadaşlar eskişehirde güzel kaş alan bildiğiniz bi yer var mı inceltmemesi gerekiyo ???? Suna hanımı öneriyolar ama bilen var mı ?

Hamam yolunda Küçük Cem diye kuaför var orada figen hanım güzel alıyor.(umarım ismini yanlış hatırlamıyorumdur:8:) Bir de atatürk bulvarında milli eğitime gelmeden serkan kuaför var oradaki bayan da iyi.:12::12:

olmuyor yaa yapamıyorum istemiyorum da ama böyle dedi ya bana hani rüyada uçurumdan düşersiiniz de sıçrarsınız aha da o oldu bende çok kaptırmışım kendimi çoookk:19:

Ayrilmazsan senden usanir daha cok kacar sen daha cok mesafeye sürüklersin böyle sana deger vermesini anlamasini istiyorsan haklisin olmicak ayrilalim karsimiza hayirli insanlar cikar diyip bitir ve birdaha konusma yazma sonra faydasi bile olur.. bir erkek ayrilalim diyorsa hic üsteleme ilgi hele hic verme ..

1 haftada kac kilo verebilirim ? :26:
hafif balik etliyim nasil bir abiye önerirsiniz kardesimin dügünü icin?
:17:

simdiden tskler :16:

yok canım çoğunlukla ucu olmuyo.

Ben de aynen dediğin yerlere sürüyorum :-) burda bi topikte bi arkadaş söylemişti yüzü yillarca sivilce doluymuş birinin tavsiyesiyle bir buçuk ay boyunca her gece limon sürmüş ve hepsi geçmiş. Ben de denemeye başladım iki hafta filan oldu gerçekten etkisini gördüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vazgeçmeye başlıyım ben ozaman... anca yetişir çünkü.. :/

hatta şuan başladım... uff çok zor ama yapabilirim yaa umarım yani.. bi düşüüniyim ben bunu

Geldi zaman da sen istemiceksin :-) bunu birebir yaşadım çünkü. Bigün bu dediklerimi hatırlayıp sadece gülümsicen

lactonic chypre parfüm önerisi alayım lütfen...

Son düzenleme:
lactonic chypre parfüm önerisi alayım lütfen...

cnm yaz için çiçekli kokuları yada fresh , pudralı kokular öneri bilirim isim olarak vermiycem yada top on parfümlere bakabilirsin fiyatına kafana göre fikir olur
en önemlisi parfüm alıcağın zaman en fazla 2 kokuyu 2 ayrı bileğine sık fazla koku deneme sonra mağazadan çık işlerini halet vs. akşama yada ertesi gün en kalcı ve tenine en çok gideni al beğenmediysen farklı kokularla ayn işlemi yap. tenine yakışan kokuyu alman en doğrusu :16:

çalışan iyi bi anne nasıl olunur? :)

öncelik sıralamanı iyi bilmen ve sorumlulukların hepsini almaya çalışmazssan olunur yoksa işlerine bakarken çocukların eşini ihmal edersin
iş paylaşım şart eşinden yaşı uygunsa çocuğundan yardım almalısın
odasını toplaması gerektiğini en azından hafta sonu süpürge tutabilir sen çamaşrları makinaya atarken
anne olarak sa seninde çocuğun ile vakit geçirmekten zevk alman lazım arkadaşlaryla vakit geçirmek isterse hakkıdr rahatsz etme yada başka bişey için zorlama, birlikte kahvaltı yapabilir dertlerini dinleyebilirsin suçlamadan sonradan kullanmadan sorularınla boğmadan verdiği sırlarnı mutlaka sakla
yakın arkadaşlarının anneleri ile bağlarnı koparma hem çocuğunu takip edersin hemde çocuğunla yakın ilişki içinde olursun çevresini bilirsin sakn başkalar ile kıyaslama çalışan annelerin işi daha kolay aslında yorgunluk olarak demiyorum ama daha verimli vakit geçirebiirsiniz maddi olarakda daHA rahat olur :16:

1 haftada kac kilo verebilirim ? :26:
hafif balik etliyim nasil bir abiye önerirsiniz kardesimin dügünü icin?
:17:

simdiden tskler :16:

güzeim sen hafif bak etliysen neden kilo vermek istiyosun çok zayf olmak iyi değil bir haftada kilo verirsen besinden keserek yüzün çöker yanlış bişey yapma ama ben sabahları conflexlerden yedim aç karna süt çok güzel bağrsaklarımı çalıştırdıı birde günde birkez yemekten sonra maden suyu fazla değil içine limon sık ödemi atar
boyun uzunmu ona göre elbise önerelim

Dönecek ama sen vazgectigin anda..

vazgeçmeye başlıyım ben ozaman... anca yetişir çünkü.. :/

hatta şuan başladım... uff çok zor ama yapabilirim yaa umarım yani.. bi düşüüniyim ben bunu

herşey senin elinde kararlar al planlar yap hayatınla ilgili nasl birisin ne istiyosun karşındaki neler yapabilir sana istediğin bumu harakete geç beklemek yerine konuş :16:

Back