- 2 Temmuz 2023
- 8.132
- 22.271
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Manasizca akraba tarafindan sokulmus bir insan olarak benim bi tahminim var, muhtemelen esiyle gitmese bosaniyorlar dedikodusu cikar ya da buraya baskasini gormeye geliyor, esinin dunyadan haberi yok gibi bir dedikodu.Onu anladim da halâ eşin burdaki gorevini anlayamiyorum, belki gece diye algılarım kapali olabilir o yuzden özür dilerimyani yalniz da gitseniz ananede oturursunuz, yenge oyle de boyle de ugruyormus zaten ona da yine gerekli cevapları verir kalkarsiniz, eşin görevi ne burada, neden essiz gorusmek istemiyorsunuz orayi anlamiyorum israrla.
Yok kııız öyle dedikoduya can kurbanManasizca akraba tarafindan sokulmus bir insan olarak benim bi tahminim var, muhtemelen esiyle gitmese bosaniyorlar dedikodusu cikar ya da buraya baskasini gormeye geliyor, esinin dunyadan haberi yok gibi bir dedikodu.
B Biordanbiburdan ozel mesaji bana da at catlarim.
Eşin seni savunmuş söyledikleri gerçek değil biliyorsun niye extra tartıştın ? Çok saçma olmuş amaAnneannem ve yengem altlı üstlü oturuyorlar.
Ben anneanneme her gittiğimde (eşim olmadan gitmiyorum çünkü aile büyüğü olduğu için eşim de görmek istiyor) yengem aşağı inip ‘tek başına neden gelmiyosun, e bi gün çık kahvaltıya gel’ gibi şeyler söyledi.. Bunu belki 20 defa yapmıştır. Nerde, ne zaman görse yılmadan sorar.
Ben anne tarafımdan çok çektiğim için, dedikodu olsun iftira olsun, kimseye gitmiyorum. Gitsem de kahvemi içip kalkıyorum öyle çok muhatap olmamaya çalışıyorum.
Ama yengem her gördüğünde aynı mubabbeti açıyor.
Bende son gittiğimizde ‘ben herkese bi sınır çizdim, kimseyi görmek istemiyorum ve kimseye de gitmiyorum bi daha sorma yenge’ dedim.
Sonra eşim araya girdi ‘ben göndermiyorum karımı her yere tek başına gelirse ben getiririm anca’ dedi.
Ki öyle birşeyde yok yani her istediğim yere istediğim zaman gidiyorum ama beni kötü göstermemek için öyle birşey söylemiş eşim..
Anneannemden yani yengemin yanından çıktıktan sonra da eşimle kavga ettim bu sebepten dolayı. Araya girmesine gerek olmadığını söyledim kaba bi kabirle..
Kötü gözle bakmalarını istemiyorum çünkü ona.
Aa eşi izin vermiyo bak gelmesine diyip farklı şeyler konuşulacak çünkü.
Sonra pişman da oldum, elalem yüzünden eşimin kalbini neden kırayım... Kim ne düşünürse düşünsün dedim ama eşim kırgın uyudu bana, o da içime dert oldu.
Gönlünü almaya çalışsam mı? Yoksa birşey yokmuş gibi mi davransam
Tşk
Karşı tarafa bu şekilde sus payı vermemeliydi diye düşündüğümden.. Niye ‘eşi izin vermez’ algısı oluşsun ki? Zaten gerekeni ben söylemiştim.Eşin seni savunmuş söyledikleri gerçek değil biliyorsun niye extra tartıştın ? Çok saçma olmuş ama
Tamam haklısın ama o anda eşin o şekilde tavır koymuş seni o durumdan kurtarmak için. Kaldı ki yengeciğiniz ısrarla hala tek gel diye söylenmiş. Sende gönüllü değilmişsin o yüzden ne düşündükleri de çok önemli değil aslındaKarşı tarafa bu şekilde sus payı vermemeliydi diye düşündüğümden.. Niye ‘eşi izin vermez’ algısı oluşsun ki? Zaten gerekeni ben söylemiştim.
gönlünü alın ama bir daha böyle muhabbetlere karışmamasını söyleyin.Anneannem ve yengem altlı üstlü oturuyorlar.
Ben anneanneme her gittiğimde (eşim olmadan gitmiyorum çünkü aile büyüğü olduğu için eşim de görmek istiyor) yengem aşağı inip ‘tek başına neden gelmiyosun, e bi gün çık kahvaltıya gel’ gibi şeyler söyledi.. Bunu belki 20 defa yapmıştır. Nerde, ne zaman görse yılmadan sorar.
Ben anne tarafımdan çok çektiğim için, dedikodu olsun iftira olsun, kimseye gitmiyorum. Gitsem de kahvemi içip kalkıyorum öyle çok muhatap olmamaya çalışıyorum.
Ama yengem her gördüğünde aynı mubabbeti açıyor.
Bende son gittiğimizde ‘ben herkese bi sınır çizdim, kimseyi görmek istemiyorum ve kimseye de gitmiyorum bi daha sorma yenge’ dedim.
Sonra eşim araya girdi ‘ben göndermiyorum karımı her yere tek başına gelirse ben getiririm anca’ dedi.
Ki öyle birşeyde yok yani her istediğim yere istediğim zaman gidiyorum ama beni kötü göstermemek için öyle birşey söylemiş eşim..
Anneannemden yani yengemin yanından çıktıktan sonra da eşimle kavga ettim bu sebepten dolayı. Araya girmesine gerek olmadığını söyledim kaba bi kabirle..
Kötü gözle bakmalarını istemiyorum çünkü ona.
Aa eşi izin vermiyo bak gelmesine diyip farklı şeyler konuşulacak çünkü.
Sonra pişman da oldum, elalem yüzünden eşimin kalbini neden kırayım... Kim ne düşünürse düşünsün dedim ama eşim kırgın uyudu bana, o da içime dert oldu.
Gönlünü almaya çalışsam mı? Yoksa birşey yokmuş gibi mi davransam
Tşk
Eşimin gönlünü alma konusunda gereken yapıldıBelki tek gitsen kadın kadına sohbet ederiz vs diye düşünüp böyle söylüyor olabilir ama her gördüğünde de söylemezsin yani. Eşine çıkışmak yerine güzelce uyarabilirdin. Gönlünü al istersen.
Bende öyle yaptımgönlünü alın ama bir daha böyle muhabbetlere karışmamasını söyleyin.
Aynen öyle. Çok sever birilerinin hayatlarına müdahale edip haberdar olmayı..Yengeniz sizden dedikodu almak için tek çağırmıştır kesin. Eşinizde size cevap verir ama bNa cevap veremez diye düşünmüştür. Öyle bilsinler, bilmeden bile arkanızdan bu dedikodu geçmiş bile olabilir.