Her Seferinde Aynı Mubabbet..

Manasizca akraba tarafindan sokulmus bir insan olarak benim bi tahminim var, muhtemelen esiyle gitmese bosaniyorlar dedikodusu cikar ya da buraya baskasini gormeye geliyor, esinin dunyadan haberi yok gibi bir dedikodu.

B Biordanbiburdan ozel mesaji bana da at catlarim.

Yok kııız öyle dedikoduya can kurban
Atıyım

Eşiniz sizi korumuş evet çok güzel de. Böyle insan korunmaz ki. Anneannesine karım tek gidemez demiş resmen, abartı olmuş.

Eşin seni savunmuş söyledikleri gerçek değil biliyorsun niye extra tartıştın ? Çok saçma olmuş ama

Karşı tarafa bu şekilde sus payı vermemeliydi diye düşündüğümden.. Niye ‘eşi izin vermez’ algısı oluşsun ki? Zaten gerekeni ben söylemiştim.
Tamam haklısın ama o anda eşin o şekilde tavır koymuş seni o durumdan kurtarmak için. Kaldı ki yengeciğiniz ısrarla hala tek gel diye söylenmiş. Sende gönüllü değilmişsin o yüzden ne düşündükleri de çok önemli değil aslında

gönlünü alın ama bir daha böyle muhabbetlere karışmamasını söyleyin.

Eşimin gönlünü alma konusunda gereken yapıldı
Yengeme gelirsek dediğiz gibi bir söyler, davet derim..iki söyler, ısrar derim ama onlarca kez söylediği için altında birşey arıyorum doğal olarak..

Yengeniz sizden dedikodu almak için tek çağırmıştır kesin. Eşinizde size cevap verir ama bNa cevap veremez diye düşünmüştür. Öyle bilsinler, bilmeden bile arkanızdan bu dedikodu geçmiş bile olabilir.

Aynen öyle. Çok sever birilerinin hayatlarına müdahale edip haberdar olmayı..
Dediğiniz gibi öyle bi dedikodu vardı zaten, hatta evli bi kızı var benimle yaşıt, bana gelmek istedi o kadar hazırlık yaptım ettim son dakika ‘eşim izin vermiyo gelemicem’ demişti ordan anladım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…