- 20 Mart 2024
- 1.241
- 1.094
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Bence sıkıca bi sarılın, bu devirde kendini kotu gosterme pahasina karisina kol kanat germek icin one atilan erkek pek nadir malum. Yok etmeyin adamin icindeki yigidi.Anneannem ve yengem altlı üstlü oturuyorlar.
Ben anneanneme her gittiğimde (eşim olmadan gitmiyorum çünkü aile büyüğü olduğu için eşim de görmek istiyor) yengem aşağı inip ‘tek başına neden gelmiyosun, e bi gün çık kahvaltıya gel’ gibi şeyler söyledi.. Bunu belki 20 defa yapmıştır. Nerde, ne zaman görse yılmadan sorar.
Ben anne tarafımdan çok çektiğim için, dedikodu olsun iftira olsun, kimseye gitmiyorum. Gitsem de kahvemi içip kalkıyorum öyle çok muhatap olmamaya çalışıyorum.
Ama yengem her gördüğünde aynı mubabbeti açıyor.
Bende son gittiğimizde ‘ben herkese bi sınır çizdim, kimseyi görmek istemiyorum ve kimseye de gitmiyorum bi daha sorma yenge’ dedim.
Sonra eşim araya girdi ‘ben göndermiyorum karımı her yere tek başına gelirse ben getiririm anca’ dedi.
Ki öyle birşeyde yok yani her istediğim yere istediğim zaman gidiyorum ama beni kötü göstermemek için öyle birşey söylemiş eşim..
Anneannemden yani yengemin yanından çıktıktan sonra da eşimle kavga ettim bu sebepten dolayı. Araya girmesine gerek olmadığını söyledim kaba bi kabirle..
Kötü gözle bakmalarını istemiyorum çünkü ona.
Aa eşi izin vermiyo bak gelmesine diyip farklı şeyler konuşulacak çünkü.
Sonra pişman da oldum, elalem yüzünden eşimin kalbini neden kırayım... Kim ne düşünürse düşünsün dedim ama eşim kırgın uyudu bana, o da içime dert oldu.
Gönlünü almaya çalışsam mı? Yoksa birşey yokmuş gibi mi davransam
Tşk
Eşin seni kurtarmaya çalışmış. Biri kötü olacaksa ben olayım demiş.Anneannem ve yengem altlı üstlü oturuyorlar.
Ben anneanneme her gittiğimde (eşim olmadan gitmiyorum çünkü aile büyüğü olduğu için eşim de görmek istiyor) yengem aşağı inip ‘tek başına neden gelmiyosun, e bi gün çık kahvaltıya gel’ gibi şeyler söyledi.. Bunu belki 20 defa yapmıştır. Nerde, ne zaman görse yılmadan sorar.
Ben anne tarafımdan çok çektiğim için, dedikodu olsun iftira olsun, kimseye gitmiyorum. Gitsem de kahvemi içip kalkıyorum öyle çok muhatap olmamaya çalışıyorum.
Ama yengem her gördüğünde aynı mubabbeti açıyor.
Bende son gittiğimizde ‘ben herkese bi sınır çizdim, kimseyi görmek istemiyorum ve kimseye de gitmiyorum bi daha sorma yenge’ dedim.
Sonra eşim araya girdi ‘ben göndermiyorum karımı her yere tek başına gelirse ben getiririm anca’ dedi.
Ki öyle birşeyde yok yani her istediğim yere istediğim zaman gidiyorum ama beni kötü göstermemek için öyle birşey söylemiş eşim..
Anneannemden yani yengemin yanından çıktıktan sonra da eşimle kavga ettim bu sebepten dolayı. Araya girmesine gerek olmadığını söyledim kaba bi kabirle..
Kötü gözle bakmalarını istemiyorum çünkü ona.
Aa eşi izin vermiyo bak gelmesine diyip farklı şeyler konuşulacak çünkü.
Sonra pişman da oldum, elalem yüzünden eşimin kalbini neden kırayım... Kim ne düşünürse düşünsün dedim ama eşim kırgın uyudu bana, o da içime dert oldu.
Gönlünü almaya çalışsam mı? Yoksa birşey yokmuş gibi mi davransam
Tşk
Yo her gittiğimde ona uğramadan ayrılmam zaten, muhakkak görürüm.Yengenize de bi cikiverin yahu, kadin belki safi iyi niyetle cagiriyordur?
Evet bende onun farkındayım ama yengem onu anlayacak kapasitede değil.Eşin seni kurtarmaya çalışmış. Biri kötü olacaksa ben olayım demiş.
Sen anladın mı ? Yengen anlasa ne anlamasa ne ? Hem sınır çizdim diyorsun hem de yengem ne der diyorsun ?Evet bende onun farkındayım ama yengem onu anlayacak kapasitede değil.
O yüzden tartışmaya girdim ben de
Peki neden hiç tek gitmiyorsunuz ?Yo her gittiğimde ona uğramadan ayrılmam zaten, muhakkak görürüm.
Olay o değil, olay benim oraya herhangi bir gün tek gitmemem.. Hep eşimle gidiyor olmam.
Anne tarafımda bir tane şerefli insan yok çünkü. Anneanneme de saygıdan gidiyorum, onun dışında kimseyle görüşmem.Peki neden hiç tek gitmiyorsunuz ?
O zaman ne düşündüğünün bir önemi de yok.Anne tarafımda bir tane şerefli insan yok çünkü. Anneanneme de saygıdan gidiyorum, onun dışında kimseyle görüşmem.
Kız seminer falan vermiyorum vallaha benim hayatımı bir bilseen, cinnetler alemi resmenEşinizin cengaver maço rolü kesmesine gerek yokmuş bence de.
İzin vermiyorum demek yerine genelde ikili takılıyoz deyip geçeymiş.
Siz de ayrı bir alem, psikoloji semineri vermişiniz falan.
Yazık yengeye la.
Tenhada kıstırmışlar kadını çapraz ateşle
Öyle zaten. Anlık kızgınlıkla oldu, telafi etmem gerekiciikO zaman ne düşündüğünün bir önemi de yok.
Olay yemeleri değil. Ben görüşmeyi tercih etmiyorum yaşadığım olaylar sebebiyle.. Ve yine bu yüzden eşimle gidiyorum. Tek görüşmemeye çalışıyorum anne tarafımla.Konuyu algilayamadim, zaten gittiğiniz bir yer orasi, yalnız gitseniz ne olacak yiyecekler mi? Sadece eş ile gitmenin mantığı nedir yani, orayi kavrayamadim?
Her dedikodu veya iftira illa malzeme vererek çıkmıyor ne yazıkki.. Bazı şeref yoksunu insanlar canı sıkıldığında bile sizi çok farklı şeylerle itham edebiliyor. Canı sıkılsın yeter ki..siz dedikodu veya iftira atilacak bir malzeme vermediginiz surece ne olabilir ki? kaldi ki yalniz gittiginizde yengenizin acacagi konulardan niyetinin ne oldugunu anlarsiniz diye dusunuyorum. bu kadar israra gitmemek icin yengenizin deccal olmasi lazim bilemiyorum altan bilemiyorum..
Evet eşimde böyle söyledi.Sürekli eşinizle gitmeniz yengenizin dikkatini çekmiş belli ki. Sizi tek başınıza bir yere yollamıyor gibi düşünmüş. Eşiniz de "ben karımı tek göndermiyorum" deyip yengenizin şüphelerini doğrulamış
Onu anladim da halâ eşin burdaki gorevini anlayamiyorum, belki gece diye algılarım kapali olabilir o yuzden özür dilerimOlay yemeleri değil. Ben görüşmeyi tercih etmiyorum yaşadığım olaylar sebebiyle.. Ve yine bu yüzden eşimle gidiyorum. Tek görüşmemeye çalışıyorum anne tarafımla.
Gittiğim yer anneannem ayrıca yengem değil.
Anneannem tek aile büyüğümüz, çok da yaşlı. Onu ziyaret ediyorum..
Anneanneme gittiğim için de yengemi görmek zorunda oluyorum aynı apt oturdukları için. Mecburiyetten görüşürüyorum yani çok da tutuşmuyorum yengem diye
Ben sizin algılarınızı daha fazla yormadan mesaj atıyım açık açıkOnu anladim da halâ eşin burdaki gorevini anlayamiyorum, belki gece diye algılarım kapali olabilir o yuzden özür dilerimyani yalniz da gitseniz ananede oturursunuz, yenge oyle de boyle de ugruyormus zaten ona da yine gerekli cevapları verir kalkarsiniz, eşin görevi ne burada, neden essiz gorusmek istemiyorsunuz orayi anlamiyorum israrla.