- 2 Ekim 2021
- 113
- 52
- 28
- 26
- Konu Sahibi midyesever
Herkese merhaba bugün oğlum 55 günlük 40 gün annemlerde kaldım(farklı şehirlerde yaşıyoruz) sonra kendi evime geldim. Evde tek başıma bakıyorum eşim polis memuru çalışma saatleri uzun ben sürekli evde bebekle tek başımayım çok bunalıyorum acaba ben iyi bi anne değil miyim diye kendimi sorguluyorum. Bebeğim çok huysuz bi bebekte değil ama o ağladıkça bende ağlıyorum ondan önceki hayatımı özlüyorum bunları düşündükçe yine kendime kızıyorum strese giriyorum konuşacak derdimi anlatacak kimsem de yok eşim sağolsun evde olduğu zamanlar da hem fiziksel hemde psikolojik olarak çok destek veriyor ama ona bu hissettiklerimi anlatmaya da çekiniyorum benim gibi olanlar var mıydı bu durum nasıl geçer geçecek mi? Üzerimde aşırı bi tembellik var yemek yemek istemiyorum çok bunalıyorum ne yapsam iyi gelir bilmiyorum çok kötüyüm (Şükret bebeğin var senin yerinde olmak isteyen insanlar var vs demeyin lütfen ön yargılı olmayın bende biliyorum çok şükür iyiki de geldi ama bu psikolojiyi de üzerimden atamıyorum)