- 1 Ekim 2013
- 8.147
- 16.766
- 448
- 34
Yani biz sana boşa bu öküzü demekten başka ne yapabiliriz canım sen söyle ?Evet maalesef böyle bir eşim var. Her kavgada ya adam ol ya da annenin evine git diyip duruyor. Babam şehir dışında çalışıyor benim annem tek kalıyor. 1 aydır babam geldi ve biraz katı birisidir. Bugün saçma sapan sebepten kavga ettik sesler yükseldi ve bana yine git dedi kolumdan tutup itti. Babam var diye gidemeyeceğimi sandı tamam dedim bende ve beni getirip annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti. Bir mesaj dahi atmadı. 1 saat oldu tabi henüz yeni ama babam evde sonuçta sırf uzamasın diye insan en azından mesaj atardı atmadı. Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.. ne desem ne yapsam bilmiyorum inanın ağlayarak yazıyorum bunları. Ve evet ben bu kişiden çocuğum olsun diye her ay kendimi yerden yere vuran kişiyim. Kızlar şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık
git dedi kolumdan tutup itti.
annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti.
Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.
Siz kendinize değer verin ilk önce sakin kafayla oturup bir düşünün.eşiniz pişman oldu döndü diyelim yeniden sizi kapı dışarı etmeyeceği ne malum. Hadi oldu hamile kaldınız çocuğunuzla baba evine dönmek daha kötü değil mi? Yada çocuğunuzu böyle mutsuz bir evde mi yetiştireceksiniz bunları düşünün.Bilmiyorum henüz sağlıklı düşünecek bir kafada değilim. Başım patlıyor resmen.. işin iç yüzeyini bilmeden lütfen yargılamayın bakın şuan ailemde tel bir kelime etmedi benimle. Kimsenin umurunda değil annem yanıma bile gelmiyor. Babam ise kendi kafasında telefonuyla oyun vs oynuyor kendimi kendi evimde de burda da fazlalık hissediyorum
Babanızın evinde fazlalık gibi hissediyorsanız evet çalışıp kendi ayaklarınızın üstünde durun. İki tarafta da kendinizi sığıntı gibi hissetmemiş olursunuz böylece kendi değerinizi kendiniz biçersiniz başkasından beklemezsiniz evet Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallahEvet biliyorum çalışmam lazım. Şuan her iki yerde de fazlalığım nereye sığacağımı bilmiyorum. Çok zor bir süreç Allah yardımcım olsun
bakın eşinizin hala sizi sevdiğini düşünüyorsanız vazgeçin çünkü sizi sevmiyor her evlilikte tartışma olur karşı tarafın ailesiyle anlaşama olur ama oturur çözersin konuşarak ama adam size küfürler etmiş evden defetmiş. Sizin burda yapmanız gereken kendi yolunuza bakmanızDefalarca seni sevmesem senin bu haline asla katlamam dedi. Ailesiyle sorunlarım var yani görümcelerimle sorunlarım var burda paylaşmıştım ve herkes bana hak vermişti. Ailesiyle anlaşamıyorum biraz dik başlıyım diye ben kötü biri oldum çıktım. İkide bir bana deli diyor ama beni kendi delirtti.. biraz kendime gelince ilk işim iş bulmak olacak. Aynı eve girsem bile
Ne diyebilirim ki haklısınız.. teşekkür ederimSiz kendinize değer verin ilk önce sakin kafayla oturup bir düşünün.eşiniz pişman oldu döndü diyelim yeniden sizi kapı dışarı etmeyeceği ne malum. Hadi oldu hamile kaldınız çocuğunuzla baba evine dönmek daha kötü değil mi? Yada çocuğunuzu böyle mutsuz bir evde mi yetiştireceksiniz bunları düşünün.
Babanızın evinde fazlalık gibi hissediyorsanız evet çalışıp kendi ayaklarınızın üstünde durun. İki tarafta da kendinizi sığıntı gibi hissetmemiş olursunuz böylece kendi değerinizi kendiniz biçersiniz başkasından beklemezsiniz evet Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah
bakın eşinizin hala sizi sevdiğini düşünüyorsanız vazgeçin çünkü sizi sevmiyor her evlilikte tartışma olur karşı tarafın ailesiyle anlaşama olur ama oturur çözersin konuşarak ama adam size küfürler etmiş evden defetmiş. Sizin burda yapmanız gereken kendi yolunuza bakmanız
İşte seven adam böyle yapmaz, ezmez ve de ezdirmez, bak benim eş ailesi de başta ezmek istedi ama ben işi boşanmaya kadar götürürüm dedim eşime , benim tavrım çok netti, eşim de huyumu bildiği için ailesini susturdu , şimdi benden iyisi yok , herşey eşte bitiyor, siz de o kadar çok affetmişsiniz ki adam her seferinde geri döneceğinizi bildiği için rahat , ilk ailenizin kapısına bıraktığı gün dava açacaktın, dik duracaktın ki bir daha öyle aklına estikçe seni ailenin kapısına atamasın, senin de çok yanlışların var , kendini değiştirmen lazım, bu Sefer kolay affetme , bosanacağım de , kaybedecek bişeyin yok zaten ...Defalarca seni sevmesem senin bu haline asla katlamam dedi. Ailesiyle sorunlarım var yani görümcelerimle sorunlarım var burda paylaşmıştım ve herkes bana hak vermişti. Ailesiyle anlaşamıyorum biraz dik başlıyım diye ben kötü biri oldum çıktım. İkide bir bana deli diyor ama beni kendi delirtti.. biraz kendime gelince ilk işim iş bulmak olacak. Aynı eve girsem bile
Tam ataerkil , ilkel kabile adamı, ailesi de bin beterdir zaten , böyle adamın yetiştiği ortam ve aile belli zaten , konu sahibi boşansa kurtulur en azından ama boşanmaz, çocuk yapıp böyle dağ ayısı bir herifin yanında mahkum olmak hiç akıllıca değil...Fiziksel hırpalama var, küfür ve hakaret de var.
Bakın ciddi bir sebepten hararetli bir kavgaya tutuşulur da hani ağızdan bir iki bir şey kaçar (Bunu da bir derece anlıyorum), kendimi tutamam birbirimizi daha çok kırarız diye bir noktada adam ceketini alır çıkar evden, ortalığın sakinleşmesi beklenir, olabilir böyle şeyler sürekli hale gelmedikçe. Ama sizin eşte hiç iş yok. Koldan tutup çekiştirip "Bu karı iyi çıkmadı" dercesine ailesinin evine göndermek eşini, bunu sürekli yapmak, "Karı diye aldığımıza bak" tabirleri filan mizojinik, kadınlığınızı da aşağılar şeyler bunlar. Böyle bir adamdan çocuk yapma çabanıza da ne desem bilemedim.
Ne yapmalısin acil dava acip esyalarini da almalısın böyle b*ktan biri ile bende evliydim kendini bulunmaz hint kumasi sanıyordu çat diye bosadim alik alik kaldi öylece haa babamin evine birakirken de burnun sürtsün diyodu sonuc uc yil sonra asik oldum baskasina sonra evlendim cocugum var kocam da bin kat daha iyi off bosayin su adamlari manyakmisiniz kendinize sayginiz da mi yokEvet maalesef böyle bir eşim var. Her kavgada ya adam ol ya da annenin evine git diyip duruyor. Babam şehir dışında çalışıyor benim annem tek kalıyor. 1 aydır babam geldi ve biraz katı birisidir. Bugün saçma sapan sebepten kavga ettik sesler yükseldi ve bana yine git dedi kolumdan tutup itti. Babam var diye gidemeyeceğimi sandı tamam dedim bende ve beni getirip annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti. Bir mesaj dahi atmadı. 1 saat oldu tabi henüz yeni ama babam evde sonuçta sırf uzamasın diye insan en azından mesaj atardı atmadı. Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.. ne desem ne yapsam bilmiyorum inanın ağlayarak yazıyorum bunları. Ve evet ben bu kişiden çocuğum olsun diye her ay kendimi yerden yere vuran kişiyim. Kızlar şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık
olur mu hiçBir mesleğiniz var mı ?
Bence bir mesaj atsa koşa koşa gidersiniz, bşr bir iki de çocuk yaparsınız, sonra da çocuklarım babasız kalmasın der adamın her türlü şiddetine susup oturursunuz gibi.Hayır ama en azından pişman olduğunu görürdüm.. bilmiyorum
Cidden kafanız karışık mı?Evet maalesef böyle bir eşim var. Her kavgada ya adam ol ya da annenin evine git diyip duruyor. Babam şehir dışında çalışıyor benim annem tek kalıyor. 1 aydır babam geldi ve biraz katı birisidir. Bugün saçma sapan sebepten kavga ettik sesler yükseldi ve bana yine git dedi kolumdan tutup itti. Babam var diye gidemeyeceğimi sandı tamam dedim bende ve beni getirip annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti. Bir mesaj dahi atmadı. 1 saat oldu tabi henüz yeni ama babam evde sonuçta sırf uzamasın diye insan en azından mesaj atardı atmadı. Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.. ne desem ne yapsam bilmiyorum inanın ağlayarak yazıyorum bunları. Ve evet ben bu kişiden çocuğum olsun diye her ay kendimi yerden yere vuran kişiyim. Kızlar şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık
Şöyle söyleyeyimBu ne terbiyesiz bi adammış böyle..Bi de insan bi mesaj atar diyorsunuz..Kavga nasıl başlıyor,nasıl bi konuşmanın sonucunda bunu yapıyor ?
Defalarca kadın değil erkek gider dedim..Aileme anlattım ama inan hiç bir tepki vermediler. Gerçekten oturup saatlerce ağlamak istiyorum.Rezil herif!
Evden biri gidecekse o erkektir.
Kadını babasının evinin önüne bırakıp gitmek ne demek ?!
Sahipsiz misin sen ? Ailene anlat. Kol kırılır, yen içinde kalır gibi davranma. Bak alışkanlık olmuş. Ama senin kendine vermediğin değeri de bu adam sana vermez. Özdeğer, özsaygını kazanmalısın önce.
Allahım evlerden ırak böylesiÇocuklarımızı iyilerle karşılaştır
Siz de hakaret ediyor musunuz,ailesi hakkında küfür falan..Şöyle söyleyeyim
Basit bir konudan bana birden bağırdı o bana bağırınca bende ona bağırdım bu şekilde kavga devam etti. Sus dedi susmadım çünkü ortada bir şey yokken birden bağırması zoruma gitti. Sonrasında da yazdığım olaylar oldu
Hayır hayır asla öyle bir durum yokSiz de hakaret ediyor musunuz,ailesi hakkında küfür falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?