Her kavgada annenin evine git diyen eş !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani biz sana boşa bu öküzü demekten başka ne yapabiliriz canım sen söyle ?

git dedi kolumdan tutup itti.
annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti.
Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.

Fiziksel hırpalama var, küfür ve hakaret de var.
Bakın ciddi bir sebepten hararetli bir kavgaya tutuşulur da hani ağızdan bir iki bir şey kaçar (Bunu da bir derece anlıyorum), kendimi tutamam birbirimizi daha çok kırarız diye bir noktada adam ceketini alır çıkar evden, ortalığın sakinleşmesi beklenir, olabilir böyle şeyler sürekli hale gelmedikçe. Ama sizin eşte hiç iş yok. Koldan tutup çekiştirip "Bu karı iyi çıkmadı" dercesine ailesinin evine göndermek eşini, bunu sürekli yapmak, "Karı diye aldığımıza bak" tabirleri filan mizojinik, kadınlığınızı da aşağılar şeyler bunlar. Böyle bir adamdan çocuk yapma çabanıza da ne desem bilemedim.

Siz kendinize değer verin ilk önce sakin kafayla oturup bir düşünün.eşiniz pişman oldu döndü diyelim yeniden sizi kapı dışarı etmeyeceği ne malum. Hadi oldu hamile kaldınız çocuğunuzla baba evine dönmek daha kötü değil mi? Yada çocuğunuzu böyle mutsuz bir evde mi yetiştireceksiniz bunları düşünün.
Evet biliyorum çalışmam lazım. Şuan her iki yerde de fazlalığım nereye sığacağımı bilmiyorum. Çok zor bir süreç Allah yardımcım olsun
Babanızın evinde fazlalık gibi hissediyorsanız evet çalışıp kendi ayaklarınızın üstünde durun. İki tarafta da kendinizi sığıntı gibi hissetmemiş olursunuz böylece kendi değerinizi kendiniz biçersiniz başkasından beklemezsiniz evet Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah
bakın eşinizin hala sizi sevdiğini düşünüyorsanız vazgeçin çünkü sizi sevmiyor her evlilikte tartışma olur karşı tarafın ailesiyle anlaşama olur ama oturur çözersin konuşarak ama adam size küfürler etmiş evden defetmiş. Sizin burda yapmanız gereken kendi yolunuza bakmanız

Ne diyebilirim ki haklısınız.. teşekkür ederim

İşte seven adam böyle yapmaz, ezmez ve de ezdirmez, bak benim eş ailesi de başta ezmek istedi ama ben işi boşanmaya kadar götürürüm dedim eşime , benim tavrım çok netti, eşim de huyumu bildiği için ailesini susturdu , şimdi benden iyisi yok , herşey eşte bitiyor, siz de o kadar çok affetmişsiniz ki adam her seferinde geri döneceğinizi bildiği için rahat , ilk ailenizin kapısına bıraktığı gün dava açacaktın, dik duracaktın ki bir daha öyle aklına estikçe seni ailenin kapısına atamasın, senin de çok yanlışların var , kendini değiştirmen lazım, bu Sefer kolay affetme , bosanacağım de , kaybedecek bişeyin yok zaten ...

Öncelikle adam gibi adam, eşine defol demez duygusal davranmaz, Allah boş ol deme hakkını bile erkeklere vermiş durup durmadık yere o sözü söylemezler diye. Sizinki defol git diyor sizi istemiyor. Siz de duygusal davranmayın. Ondan maddi olarak yararlanmaya ve kendi ayaklarınızın üstünde durmak için zaman kazanmaya bakın. Altın vs aldırın, bu esnada ise girin. Her şey yoluna girdiği zaman ona güzel bir gün yaşatıp terk edin. Umarım düğünde takılan altınlarınızı veya mehirinizi korumaya almissinizdir. Tüm varlıklarınızi güvendiğiniz birinin üstüne geçirip onu terk edin.

Tam ataerkil , ilkel kabile adamı, ailesi de bin beterdir zaten , böyle adamın yetiştiği ortam ve aile belli zaten , konu sahibi boşansa kurtulur en azından ama boşanmaz, çocuk yapıp böyle dağ ayısı bir herifin yanında mahkum olmak hiç akıllıca değil...

Ne yapmalısin acil dava acip esyalarini da almalısın böyle b*ktan biri ile bende evliydim kendini bulunmaz hint kumasi sanıyordu çat diye bosadim alik alik kaldi öylece haa babamin evine birakirken de burnun sürtsün diyodu sonuc uc yil sonra asik oldum baskasina sonra evlendim cocugum var kocam da bin kat daha iyi off bosayin su adamlari manyakmisiniz kendinize sayginiz da mi yok

Rezil herif!
Evden biri gidecekse o erkektir.
Kadını babasının evinin önüne bırakıp gitmek ne demek ?!

Sahipsiz misin sen ? Ailene anlat. Kol kırılır, yen içinde kalır gibi davranma. Bak alışkanlık olmuş. Ama senin kendine vermediğin değeri de bu adam sana vermez. Özdeğer, özsaygını kazanmalısın önce.

Allahım evlerden ırak böylesi Çocuklarımızı iyilerle karşılaştır

bazen şu forumda okuduklarıma inanamıyorum. bize sorduğun soru tam olarak ne? aklı başında olan her insan aynı şeyi söyler. böyle bir evlilikten çocuk yapacaksın mutsuzluğuna onu da dahil edeceksin.

etraf boşanmış tek çocuklu mutsuz kadın dolu. farkında mısınız? yapmayın etmeyin ya mantık azcık mantık.

böyle bir hayat sürmez.

Hayır ama en azından pişman olduğunu görürdüm.. bilmiyorum
Bence bir mesaj atsa koşa koşa gidersiniz, bşr bir iki de çocuk yaparsınız, sonra da çocuklarım babasız kalmasın der adamın her türlü şiddetine susup oturursunuz gibi.
Ailenize neden anlatmadınız daha önce?
Anlatsanız kocanız olacak kişiye belki haddini bildirirlerdi.
Çocuğunuz yokken bunun kıçına tekmeyi basarsınız umarım.

Cidden kafanız karışık mı?
Sizi istemeyen kedi yavrusu gibi en güvenilir kapıya bırakılan biri olarak ne düşünüyorsunuz?
Babanız anneniz ve siz hiç mi boşan diyen yok?

Bu ne terbiyesiz bi adammış böyle..Bi de insan bi mesaj atar diyorsunuz..Kavga nasıl başlıyor,nasıl bi konuşmanın sonucunda bunu yapıyor ?

Bu ne terbiyesiz bi adammış böyle..Bi de insan bi mesaj atar diyorsunuz..Kavga nasıl başlıyor,nasıl bi konuşmanın sonucunda bunu yapıyor ?
Şöyle söyleyeyim
Basit bir konudan bana birden bağırdı o bana bağırınca bende ona bağırdım bu şekilde kavga devam etti. Sus dedi susmadım çünkü ortada bir şey yokken birden bağırması zoruma gitti. Sonrasında da yazdığım olaylar oldu

Defalarca kadın değil erkek gider dedim..Aileme anlattım ama inan hiç bir tepki vermediler. Gerçekten oturup saatlerce ağlamak istiyorum.

Siz de hakaret ediyor musunuz,ailesi hakkında küfür falan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…